←  Pluginy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

BaseBuilder
[Base Builder] Zombie Mod v6.5.3 [14/02/2011]

radek_b11 - zdjęcie radek_b11 07.02.2011

Ta wersja ma bugi a mianowicie jeden to taki że np CT lub ZOMBI wygrywa i następuje zmiana drużyn i zanim zamknie się wyjście dla ZOMBI to paru zdąży z niego uciec i lata sobie w czasie gdy CT buduje

Dodano 14 luty 2011 - 14:02:
Odradzam tą wersję z uwagi na to że ma buga na zamykanie bramy by zombi się nie wydostawali na czas budowy.
Brama zamyka się mniej wiecej po 1-2sek przez co kilku zombi normalnie sobie ucieka.

Napisałem temat z prośbą o naprawienie tego.
Link: BaseBuilder bugowanie bramy - AMXX.pl: Support AMX Mod X
Odpowiedz

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 24.02.2011

Naprawiono bug który powodował wysyp błędami w logach gdy jakiś gracz miał zadawane obrażenia od czegoś innego niż inny gracz.
Odpowiedz

radek_b11 - zdjęcie radek_b11 24.03.2011

Napraw jeżeli możesz blokowanie klocków dla wszystkich a nie tylko dla admina.
Odpowiedz

Mada - zdjęcie Mada 08.04.2011

Sory ale jak odblokwac klasy bo jak sie wybiera klase np tanker to pisze sorry nie masz do niej dostepu jak odblokowac? -.-
Odpowiedz

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 08.04.2011

Może trzeba mieć admina?
Odpowiedz

Mada - zdjęcie Mada 08.04.2011

mam adma lecz sie tez nie da :/
Odpowiedz

gagarin17 - zdjęcie gagarin17 08.04.2011

moze brak uprawnien ? :]
Odpowiedz

Mada - zdjęcie Mada 09.04.2011

jakie uprawnienia? pomozcie... mam kurde all flagi na admie i nic nie moge.. nawet tej klasy tankera zrabane ...
Odpowiedz

gagarin17 - zdjęcie gagarin17 09.04.2011

zaloz osobny temat i opisz swoj problem.
Odpowiedz

• +
  • -
MaXFireN - zdjęcie MaXFireN 26.04.2011

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o funkcji "credits"...

Tzn, co robi?, jakie są komendy które są do niej przynależne

Pozdrawiam
Użytkownik MaXFireN edytował ten post 26.04.2011 14:35
Odpowiedz

• +
  • -
Lost - zdjęcie Lost 09.05.2011

Wersja jest CAŁA zbugowana! Admini nie mogą wybierac klas, zombie lataja po mapie w czasie budowania i wiele wiecej bugów! Albo naprawić - albo usunąc - albo wydać nową wersje!
Odpowiedz

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 09.05.2011

Napisz mi dokładną listę bugów a napiszę na alliedzie (albo sam tam napisz)

Jest jeszcze do wyboru wersja 6.4
Odpowiedz

• +
  • -
Franczesko - zdjęcie Franczesko 15.05.2011

Mam taki problem, jak ustawić w tym modzie rundy [dokładnie 4] nie mogę to cvarami ustawić z wersji 5.4. Proszę o pomoc.
Odpowiedz

• +
  • -
diggs - zdjęcie diggs 31.05.2011

Sorki że odświeżam, ale przeglądając temat natknąłem się na:

jak zrobić, aby zombie nie zarazało tylko zabijało a CT zostało w swojej drużynie, bo teraz mam tak, że jak zombie zabije to przenosi tego zabitego do TT ;/

Niemożliwe?

I tutaj informacja ode mnie dla obu panów jak i innych zainteresowanych. Jest to możliwe, wymaga małych zmian w kodzie pluginu.

PS. Nazwa tematu jest trochę wprowadzająca w błąd ponieważ jest to wersja dokładnie 6.5.4 Public opublikowana w październiku 2010 przez Tirant'a, ale na dobrą sprawę jest to 6.5 z małymi patchami, nawet w sma pisze Base Builder v6.5 Pub.
Użytkownik diggs edytował ten post 31.05.2011 08:06
Odpowiedz

NarQuisH - zdjęcie NarQuisH 09.06.2011

ODŚWIEŻAM !

Witam !
Mam problem z tym modem, wgrałem go na swój serwer wszystko działa , prócz komendy /staty , po zmianie mapy serwer się crashuje i ogólnie co chwile się crashuje mógłby mi ktoś pomóc ?? Bo ja już nie mam sił na to wgrywałem 20x tego moda z różnymi ustawieniami i nic ;/ gram , potem zmiana mapy i CRASH ;/

Dodano 10 czerwiec 2011 - 14:59:
Wszystko działa ! :) Ściągnąłem sobie bb_exp_mod :D Działa tylko z zapisem jest problem , bo z początku był ustawiony na SID i exp sie zapisywał a teraz jak ustawiłem na nick , to exp się nie zapisuje ;/
Odpowiedz

• +
  • -
diggs - zdjęcie diggs 10.06.2011

To nie problem z Base Builderem lecz exp modem przyznam że też mi crash-ował serwer. Najlepiej jak zgłosisz ten problem autorowi pluginu w temacie w którym go opublikował.
Odpowiedz

Kodi - zdjęcie Kodi 03.07.2011

Czy można zrobić tak by Base Builder był bez klas ?
Chciałbym by był 1 zombie i miał np 4500hp
Odpowiedz

• +
  • -
diggs - zdjęcie diggs 04.07.2011

Możesz edytować plik basebuilder65.sma, od razu mówię ci że to nie będzie usunięcie kilku linijek lecz przerobienie znacznej części kodu. Jest też druga możliwość, mianowicie poczekać do końca miesiąca aż ukończę moją modyfikacje tego moda w której znajdzie się też możliwość ustawienia jednej klasy tak jak to było kiedyś. Ta przerobiona wersja powinna ukazać się pod koniec lipca.
Odpowiedz

• +
  • -
espaniol - zdjęcie espaniol 28.07.2011

Zainstalowalem BB dopisalem do plugins ini wszystko cvary dodalem i nie dziala nie wiem co jest :/
Odpowiedz

• +
  • -
DarkGL - zdjęcie DarkGL 28.07.2011

to nie jestet temat do tego typu rzeczy ! załóż nowy temat
Odpowiedz