[Base Builder] Zombie Mod v6.5.3 [14/02/2011]
radek_b11
07.02.2011
Ta wersja ma bugi a mianowicie jeden to taki że np CT lub ZOMBI wygrywa i następuje zmiana drużyn i zanim zamknie się wyjście dla ZOMBI to paru zdąży z niego uciec i lata sobie w czasie gdy CT buduje
Dodano 14 luty 2011 - 14:02:
Odradzam tą wersję z uwagi na to że ma buga na zamykanie bramy by zombi się nie wydostawali na czas budowy.
Brama zamyka się mniej wiecej po 1-2sek przez co kilku zombi normalnie sobie ucieka.
Napisałem temat z prośbą o naprawienie tego.
Link: BaseBuilder bugowanie bramy - AMXX.pl: Support AMX Mod X
Dodano 14 luty 2011 - 14:02:
Odradzam tą wersję z uwagi na to że ma buga na zamykanie bramy by zombi się nie wydostawali na czas budowy.
Brama zamyka się mniej wiecej po 1-2sek przez co kilku zombi normalnie sobie ucieka.
Napisałem temat z prośbą o naprawienie tego.
Link: BaseBuilder bugowanie bramy - AMXX.pl: Support AMX Mod X
Abes Mapper
24.02.2011
Naprawiono bug który powodował wysyp błędami w logach gdy jakiś gracz miał zadawane obrażenia od czegoś innego niż inny gracz.
radek_b11
24.03.2011
Napraw jeżeli możesz blokowanie klocków dla wszystkich a nie tylko dla admina.
Mada
08.04.2011
Sory ale jak odblokwac klasy bo jak sie wybiera klase np tanker to pisze sorry nie masz do niej dostepu jak odblokowac? -.-
Mada
09.04.2011
jakie uprawnienia? pomozcie... mam kurde all flagi na admie i nic nie moge.. nawet tej klasy tankera zrabane ...
MaXFireN
26.04.2011
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o funkcji "credits"...
Tzn, co robi?, jakie są komendy które są do niej przynależne
Pozdrawiam
Użytkownik MaXFireN edytował ten post 26.04.2011 14:35
Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o funkcji "credits"...
Tzn, co robi?, jakie są komendy które są do niej przynależne
Pozdrawiam
Użytkownik MaXFireN edytował ten post 26.04.2011 14:35
Lost
09.05.2011
Wersja jest CAŁA zbugowana! Admini nie mogą wybierac klas, zombie lataja po mapie w czasie budowania i wiele wiecej bugów! Albo naprawić - albo usunąc - albo wydać nową wersje!
Abes Mapper
09.05.2011
Napisz mi dokładną listę bugów a napiszę na alliedzie (albo sam tam napisz)
Jest jeszcze do wyboru wersja 6.4
Jest jeszcze do wyboru wersja 6.4
Franczesko
15.05.2011
Mam taki problem, jak ustawić w tym modzie rundy [dokładnie 4] nie mogę to cvarami ustawić z wersji 5.4. Proszę o pomoc.
diggs
31.05.2011
Sorki że odświeżam, ale przeglądając temat natknąłem się na:
PS. Nazwa tematu jest trochę wprowadzająca w błąd ponieważ jest to wersja dokładnie 6.5.4 Public opublikowana w październiku 2010 przez Tirant'a, ale na dobrą sprawę jest to 6.5 z małymi patchami, nawet w sma pisze Base Builder v6.5 Pub.
Użytkownik diggs edytował ten post 31.05.2011 08:06
jak zrobić, aby zombie nie zarazało tylko zabijało a CT zostało w swojej drużynie, bo teraz mam tak, że jak zombie zabije to przenosi tego zabitego do TT ;/
I tutaj informacja ode mnie dla obu panów jak i innych zainteresowanych. Jest to możliwe, wymaga małych zmian w kodzie pluginu.Niemożliwe?
PS. Nazwa tematu jest trochę wprowadzająca w błąd ponieważ jest to wersja dokładnie 6.5.4 Public opublikowana w październiku 2010 przez Tirant'a, ale na dobrą sprawę jest to 6.5 z małymi patchami, nawet w sma pisze Base Builder v6.5 Pub.
Użytkownik diggs edytował ten post 31.05.2011 08:06
NarQuisH
09.06.2011
ODŚWIEŻAM !
Witam !
Mam problem z tym modem, wgrałem go na swój serwer wszystko działa , prócz komendy /staty , po zmianie mapy serwer się crashuje i ogólnie co chwile się crashuje mógłby mi ktoś pomóc ?? Bo ja już nie mam sił na to wgrywałem 20x tego moda z różnymi ustawieniami i nic ;/ gram , potem zmiana mapy i CRASH ;/
Dodano 10 czerwiec 2011 - 14:59:
Wszystko działa !
Ściągnąłem sobie bb_exp_mod
Działa tylko z zapisem jest problem , bo z początku był ustawiony na SID i exp sie zapisywał a teraz jak ustawiłem na nick , to exp się nie zapisuje ;/
Witam !
Mam problem z tym modem, wgrałem go na swój serwer wszystko działa , prócz komendy /staty , po zmianie mapy serwer się crashuje i ogólnie co chwile się crashuje mógłby mi ktoś pomóc ?? Bo ja już nie mam sił na to wgrywałem 20x tego moda z różnymi ustawieniami i nic ;/ gram , potem zmiana mapy i CRASH ;/
Dodano 10 czerwiec 2011 - 14:59:
Wszystko działa !
diggs
10.06.2011
To nie problem z Base Builderem lecz exp modem przyznam że też mi crash-ował serwer. Najlepiej jak zgłosisz ten problem autorowi pluginu w temacie w którym go opublikował.
Kodi
03.07.2011
Czy można zrobić tak by Base Builder był bez klas ?
Chciałbym by był 1 zombie i miał np 4500hp
Chciałbym by był 1 zombie i miał np 4500hp
diggs
04.07.2011
Możesz edytować plik basebuilder65.sma, od razu mówię ci że to nie będzie usunięcie kilku linijek lecz przerobienie znacznej części kodu. Jest też druga możliwość, mianowicie poczekać do końca miesiąca aż ukończę moją modyfikacje tego moda w której znajdzie się też możliwość ustawienia jednej klasy tak jak to było kiedyś. Ta przerobiona wersja powinna ukazać się pod koniec lipca.
espaniol
28.07.2011
Zainstalowalem BB dopisalem do plugins ini wszystko cvary dodalem i nie dziala nie wiem co jest