Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Mod Core 1.1.0 PL

diablo mod core plugin klasy itemy natywy forwardy event statystyki

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
93 odpowiedzi w tym temacie

#41 nPaul

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:142
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:United Kingdom / Hereford
Offline

Napisano 29.12.2012 13:03

mi klas nie wyswietla aby wybrac a opis jest

źle lub w ogóle nie podpisana baza SQL. //

Jakie bugi ?

Przy 200inta Spam FireBallami / Kuszą na przykład .
  • +
  • -
  • 0

#42 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 29.12.2012 18:18

Jakie bugi ?

Przy 200inta Spam FireBallami / Kuszą na przykład .

Przecież to nie bug, wszystko zależy od tego jaki jest maksymalny lvl. Niby można zrobić tak, żeby plugin najpierw sprawdzał maksymalny lvl, a potem robił jakieś wyliczenia, ale tak naprawdę maksymalny lvl zmienia się chyba tylko raz, więc tylko raz trzeba edytować niektóre rzeczy pod nasz lvl.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#43 Gaussa

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Stanisław
  • Lokalizacja:Lwówek Śląski
Offline

Napisano 11.01.2013 19:01

Mam Problem z tym diablo, gdyż na klasie Nekromanta ni da się wskrzeszać mógł by ktoś pomóc?
  • +
  • -
  • 0

#44 Pipus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Lwówek Śląski
Offline

Napisano 13.01.2013 14:42

Witam. Mam problem. Zainstalowałem tego Diablo, i po kilku dniach nagle lvl poznikały ludziom. Dodam że nie wszystkim i nie w tym samym momencie. Pomocy.
  • +
  • -
  • 0

#45 aaaaaa

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:59
  • GG:
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 25.01.2013 15:36

Moglby ktos wrzucic klasy juz z opisami albo dac opisy ?

Użytkownik aaaaaa edytował ten post 25.01.2013 15:37

  • +
  • -
  • 1

b_350_20_A40A0B_000000_F4D7D7_BD0F0F.png

b_350_20_A40A0B_000000_F4D7D7_BD0F0F.png

b_350_20_A40A0B_000000_F4D7D7_BD0F0F.png

b_350_20_A40A0B_000000_F4D7D7_BD0F0F.png


#46 csprime

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Hell
Offline

Napisano 13.02.2013 02:01

Mod za***isty dodałem do niego 2 event survival ^^ 2 ct na reszte impow ale ma mase błedow np

*Elf sam sie zabija z luku :D
*Talic klasa buged czasem wali mu się 1/1 z all broni no nie do zniszczenia kilka błędów w kodzie z łukiem
* problem z redukcja zrecznosci aby dobrze działała znów zminka w kodzie bo ustawiane redukcji cvarem gówienko daje ogólnie jak dark naprawi te błędy mod będzie i jest na razie jako najlepszy
  • +
  • -
  • 0

#47 Kewin. (ZeZ)

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 130
Zaawansowany

  • Postów:465
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kewin
  • Lokalizacja:Zgorzelec
Offline

Napisano 18.02.2013 16:22

Nie wiem co sie z czym je ale nie dziala mi nidzie niewidocznosc :/
http://amxx.pl/topic...la/#entry516798
  • +
  • -
  • 0

"Wiem, że nic nie wiem!"

...Nie jestem OWIECZKĄ!...

 

Pomagam przy DIABLOMODCORE i CODMOD

 

Pisz konkretnie, inaczej nie odpisze!


#48 grillz

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:gasebvg
Offline

Napisano 19.02.2013 00:19

Powiem tyle - nie działa kompletnie nic. zrobiłem wszystko dobrze. inne pluginy działają, ale oczywiście diablo nie! bo jakby inaczej, już 3 godzine nad tym siedzę. nie pokazują się ani klasy, ani menu, ani nic dotyczące tego pluginu.
  • +
  • -
  • 0

#49 Pietras11

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 89
Zaawansowany

  • Postów:518
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Gniezno
Offline

Napisano 21.02.2013 10:56

Powiem tyle - nie działa kompletnie nic. zrobiłem wszystko dobrze. inne pluginy działają, ale oczywiście diablo nie! bo jakby inaczej, już 3 godzine nad tym siedzę. nie pokazują się ani klasy, ani menu, ani nic dotyczące tego pluginu.

To coś źle robisz bo mod działa na pewno!Masz złe połączenie z bazą danych!
  • +
  • -
  • 0

#50 Kewin. (ZeZ)

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 130
Zaawansowany

  • Postów:465
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kewin
  • Lokalizacja:Zgorzelec
Offline

Napisano 21.02.2013 17:23

Napisz na jakim hostingu masz postawiona baze danych?
I jakie wpisujesz sql? itd...
  • +
  • -
  • 0

"Wiem, że nic nie wiem!"

...Nie jestem OWIECZKĄ!...

 

Pomagam przy DIABLOMODCORE i CODMOD

 

Pisz konkretnie, inaczej nie odpisze!


#51 Nexer

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 23.02.2013 15:52

Wie ktoś dlaczego u mnie Elf sam zabija się z łuku :o ? I jeśli można to prosił bym o dokładny opis wszystkich klas :) Z góry dziękuje.
  • +
  • -
  • 0

#52 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Autor tematu
  • Administrator

Reputacja: 6032
Godlike

  • Postów:10825
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.02.2013 18:42

Wrócę do moda w wolnym czasie obecnie mam co robić ;)

Użytkownik DarkGL edytował ten post 27.02.2013 18:42

  • +
  • -
  • 0

#53 komornik

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 14.03.2013 22:58

Mam pytanko jedno:
Jak restartować lvl ? :)
  • +
  • -
  • 0

#54 komornik

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.03.2013 00:13

Mam pytanko jedno:
Jak restartować lvl ? :)


Już zrobiłem ;)
  • +
  • -
  • 0

#55 momo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:29
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:gdz
Offline

Napisano 28.03.2013 11:39

Jak dodać danemu graczu daną rangę premium ?
  • +
  • -
  • 0

#56 Kewin. (ZeZ)

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 130
Zaawansowany

  • Postów:465
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kewin
  • Lokalizacja:Zgorzelec
Offline

Napisano 30.03.2013 21:23

Jak dodać danemu graczu daną rangę premium ?

W pluginie klasy premium masz powiedzmy takie coś

new const szNazwaKlasy[] = "---";
new const iHealth = 150;
new const szOpis[] = "---";
new const iFlags = ADMIN_LEVEL_D;
new const szFraction[] = "Klasy Premium";
public plugin_init()
{
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)

diablo_register_class( szNazwaKlasy, iHealth, szOpis, iFlags, szFraction );
}

linijka "new const iFlags = ADMIN_LEVEL_D;" odpowiada za flage jaka musi miec gracz, aby posiadać ta klase
a tu diablo_register_class( szNazwaKlasy, iHealth, szOpis, iFlags, szFraction ); masz szFraction który rejestruje Ci frakcje

Tutaj łap :

m - własny poziom A
n - własny poziom B
o - własny poziom C
p - własny poziom D
q - własny poziom E
r - własny poziom F
s - własny poziom G
t - własny poziom H


Czyli jak masz ADMIN_LEVEL_D to to jest własny poziom D, czyli musisz dać graczowi flage p
  • +
  • -
  • 0

"Wiem, że nic nie wiem!"

...Nie jestem OWIECZKĄ!...

 

Pomagam przy DIABLOMODCORE i CODMOD

 

Pisz konkretnie, inaczej nie odpisze!


#57 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Autor tematu
  • Administrator

Reputacja: 6032
Godlike

  • Postów:10825
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 30.03.2013 21:33

http://amxx.pl/topic/60353-flagi/
  • +
  • -
  • 0

#58 Candyjoke

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 10.05.2013 22:34

Ma ktoś najnowszą wersje tego diablo ? z opisanymi wszystkimi klasami !!! ??? proszę dam +++


  • +
  • -
  • 0

#59 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 11.05.2013 11:59

Ma ktoś najnowszą wersje tego diablo ? z opisanymi wszystkimi klasami !!! ??? proszę dam +++

To jest najnowsza wersja tego diablo.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#60 ChesterMu

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:22
  • Lokalizacja:Hannover
Offline

Napisano 19.05.2013 12:46

Witam, mozecie mi powiedziec czemu po zmianie mapy nie wyswietla panelu z klasami, dopiero po wyjsciu i ponownym wejsciu na serwer pokazuje sie panel?

 

proszę powiedziec jak rozwiazac ten problem :=)


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: diablo, mod, core, plugin, klasy, itemy, natywy, forwardy, event, statystyki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych