Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Niewidzialnosc nie dziala


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kewin. (ZeZ)

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 130
Zaawansowany

  • Postów:465
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kewin
  • Lokalizacja:Zgorzelec
Offline

Napisano 18.02.2013 16:33

Czesc.
Robiac serwer diablomod z nowego pluginu to nie zauwazylem wczesniej, ze nie dziala przezroczystosc.
Teraz testowalem i wszytskie niewidzialne jednostki byly widoczne.
-oryginalna ninja
-i moje unikaty

Takze itemy co daja niewidzialnosc nie dzialaja :/

proszę o pomoc

mozna zamknac, cos bylo pewnie w moim pluginie od diablo namieszane, i trzeba byla wgrac nowego

Użytkownik Kewin. edytował ten post 18.02.2013 16:21

  • +
  • -
  • 0

"Wiem, że nic nie wiem!"

...Nie jestem OWIECZKĄ!...

 

Pomagam przy DIABLOMODCORE i CODMOD

 

Pisz konkretnie, inaczej nie odpisze!


#2 nexttothewhite

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:11
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Kodeń
Offline

Napisano 18.02.2013 17:32

Daj swój plik .sma :)
  • +
  • -
  • 1

#3 Kewin. (ZeZ)

    Wszechobecny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 130
Zaawansowany

  • Postów:465
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kewin
  • Lokalizacja:Zgorzelec
Offline

Napisano 18.02.2013 18:45

Jak juz napisalem, nadmienilem plik diablo_nowe i juz dobrze, cos musialo byc pomieszane.
Za checi pomocy łap +
  • +
  • -
  • 0

"Wiem, że nic nie wiem!"

...Nie jestem OWIECZKĄ!...

 

Pomagam przy DIABLOMODCORE i CODMOD

 

Pisz konkretnie, inaczej nie odpisze!





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych