Dzięki za napisanie . Dawno mnie tu nie było, pewnie nieTĘSKNILIŚCIE za moimi pytaniami
. Wersja może będzie kontynuowana, zależy od rozwoju sytuacji . Pozdrawiam. ! : )
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 01.02.2014 15:57
Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości
Napisano 01.02.2014 16:06
Czekam i witam z powrotem
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 08.03.2015 22:03
Mam do Was jedno pytanie:
Czy jest jakikolwiek znany Wam serwer TD? Lub czy serwer wywyodzący się z tego forum istnieje?
Zaciekawiło mnie to wszystko, i chętnie bym zagrał
Pozdrawiam.
DaWiHs
Napisano 09.03.2015 20:22
Skontaktowałem się z GT Team, wpuścił mnie na serwer testowy i - rozgrywkę wspominam bardzo miło.
Zadbana mapa, dobrane wave'y, skille, pomysłowo i wysoko rozwinięty system turret'ów, sklepu dodatków i pierwszy raz widzę taki sposób zastąpienia sklepu broni podstawowych, pistoletów, karabinów, snajperek itp.
Mało znany mod/plugin, ale z popularyzowanie takiego serwera może być wielkim odbiciem w górę dla serwerowni, przez zwiększenie liczby graczy.
Dlaczego tak sądzę? Bo to jest coś nowego. Coś, czego znaleźć nie mogę nigdzie indziej w internecie. Szukałem ponad całą godzinę. Nigdzie. Po prostu nigdzie.
Dziękuje za rozgrywkę, i polecam gorąco
(Można by może zwołać jakąś większą grupę graczy testerów i zagrać jakąś HardMode'ową wersję fal, byłoby ciekawie )
Pozdrawiam.
DaWiHs
Napisano 10.03.2015 15:47
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 10.03.2015 16:21
Ciekawe czy multikonto
Niestety to nie jest multikonto Sorka, trafiłeś na zły adres
Po prostu zauważyłem na cs.gamebanana.com w mapach że jest td_cośtam, zacząłem szukać i znalazłem Kontakt do Gt i Grałem
Proste? Proste.
Pozdrawiam.
DaWiHs
Użytkownik DaWiHs edytował ten post 10.03.2015 16:22
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych