Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Vip codmod

cod stary

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shark1337

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:53
  • Imię:Pfff
  • Lokalizacja:Pfff
Offline

Napisano 22.03.2012 18:45

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak zrobic sklep dla vip 50% tanej.

mam kod:

case 2:
{
new koszt = 10000;
if (kasa_gracza<koszt)
{
tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Nie masz wystarczajacej ilosci pieniedzy.");
return PLUGIN_CONTINUE;
}
cs_set_user_money(id, kasa_gracza-koszt);
doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_kasez;
tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Kupiles Super Doswiadczenie");
SprawdzPoziom(id);
}


i chcialbym zrobic dla vipa 50% taniej jak to zrobic?

Oczywiscie 1 odpowiedz = 1 punkt :)
  • +
  • -
  • 0

#2 FORMOZA

    KDE User

  • Power User

Reputacja: 411
Wszechobecny

  • Postów:758
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Łowicz
Offline

Napisano 22.03.2012 19:29

Może tym:
if(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)
;)
  • +
  • -
  • 1

Diablo Mod V9 Demonic by FORMOZA *Updated 21-12-2013*

Perki by Pas (FORMOZA) cz1 %5BPaczka%5D

Perki by J River (FORMOZA) cz2 %5BPaczka%5D

Dołączona grafika

=================================

Załączony plik  Diablo Install_9.zip   1,2 MB  528 Ilość pobrań

Załączony plik  Perki by Pas DOWNLOAD.zip   127,12 KB  1195 Ilość pobrań


Załączony plik  Perks_by_J_River.zip   178,98 KB  1847 Ilość pobrań

=================================


http://kdemaker.blogspot.com/


#3 Shark1337

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:53
  • Imię:Pfff
  • Lokalizacja:Pfff
Offline

Napisano 22.03.2012 19:31

No to teraz mam tak:

case 2:
{
new koszt = 10000;
if (kasa_gracza<koszt)
{
tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Nie masz wystarczajacej ilosci pieniedzy.");
return PLUGIN_CONTINUE;
}
cs_set_user_money(id, kasa_gracza-koszt);
doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_kasez;
tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Kupiles Super Doswiadczenie");
SprawdzPoziom(id);

if(get_user_flags(id) & ADMIN_VIP)
{
new koszt = 5000;
if (kasa_gracza<koszt)
{
tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Nie masz wystarczajacej ilosci pieniedzy.");
return PLUGIN_CONTINUE;
}
cs_set_user_money(id, kasa_gracza-koszt);
doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_kasez;
tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Kupiles Super Doswiadczenie");
SprawdzPoziom(id);
}
}


Ale gdy mam 6000$ to pisze ze mam niewystarczajaco pieniedzy. Help.
  • +
  • -
  • 0

#4 FORMOZA

    KDE User

  • Power User

Reputacja: 411
Wszechobecny

  • Postów:758
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Łowicz
Offline

Napisano 22.03.2012 19:43

Troche sie w tym zagubiłem :P ale sprawdź to:
case 2:
{
if(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)
if(cs_get_user_money(id) >= 5000)
{
client_print(id, print_center, "[SKLEP] Kupiles Super Doswiadczenie")
doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_kasez;
cs_set_user_money(id,cs_get_user_money(id) - 1000)
SprawdzPoziom(id);
}
else
client_print(id, print_center, "[SKLEP] Nie masz wystarczajacej ilosci pieniedzy.")
else
if(cs_get_user_money(id) >= 1000)
{
client_print(id, print_center, "[SKLEP] Kupiles Super Doswiadczenie")
doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_kasez;
cs_set_user_money(id,cs_get_user_money(id) - 1000)
SprawdzPoziom(id);
}
else
client_print(id, print_center, "[SKLEP] Nie masz wystarczajacej ilosci pieniedzy.")
}

  • +
  • -
  • 1

Diablo Mod V9 Demonic by FORMOZA *Updated 21-12-2013*

Perki by Pas (FORMOZA) cz1 %5BPaczka%5D

Perki by J River (FORMOZA) cz2 %5BPaczka%5D

Dołączona grafika

=================================

Załączony plik  Diablo Install_9.zip   1,2 MB  528 Ilość pobrań

Załączony plik  Perki by Pas DOWNLOAD.zip   127,12 KB  1195 Ilość pobrań


Załączony plik  Perks_by_J_River.zip   178,98 KB  1847 Ilość pobrań

=================================


http://kdemaker.blogspot.com/


#5 Shark1337

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:53
  • Imię:Pfff
  • Lokalizacja:Pfff
Offline

Napisano 22.03.2012 19:55

Nadal żle.
  • +
  • -
  • 0

#6 pfkers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 24.03.2012 01:26

case 2:
  {
    new koszt = 10000;
    if (kasa_gracza<koszt)
        {
            tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Nie masz wystarczajacej ilosci pieniedzy.");
            return PLUGIN_CONTINUE;
        }
    if(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)    
    {
        cs_set_user_money(id, kasa_gracza-5000);
        doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_kasez;
        tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Kupiles Super Doswiadczenie");
        SprawdzPoziom(id);
    }
    else if (!get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H)
          cs_set_user_money(id, kasa_gracza-koszt);
        doswiadczenie_gracza[id] += doswiadczenie_za_kasez;
        tutorMake(id,TUTOR_GREEN,5.0,"[SKLEP] Kupiles Super Doswiadczenie");
        SprawdzPoziom(id);
        
}

ADMIN_LEVEL_H
<-- mozesz sobie zmienic na ta flage na jaka masz vipa jezeli to nie jest to





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych