←  Dyskusje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Inny
Harry Potter Mod

• +
  • -
Brylant's Photo Brylant 02.02.2012

Potrzebna osoba, która wykona modele w 3d

Modeli jest dużo, liczymy na to, że ktoś się zgłosi ;)

• +
  • -
SEBASTIAn.'s Photo SEBASTIAn. 03.02.2012

Może jakieś nowości :D ? Nie mogę się doczekać kiedy mod zostanie oddany do użytku ;>

• +
  • -
Zapalka's Photo Zapalka 04.02.2012

Wciąż mamy jeszcze dużo do zrobienia, szczególnie od strony graficznej. W tej chwili nie mamy nic z grafiki, więc jest kiepsko. Przydałby się dobry mapper oraz grafik 3d.
Gdy będziemy mieli chociaż trochę podstawowej grafiki to nagramy demo prezentujące moda i udostępnimy link do niego tutaj.

Podsumowując,
POTRZEBUJEMY GRAFIKóW :)

• +
  • -
SEBASTIAn.'s Photo SEBASTIAn. 13.02.2012

Jakieś postępy ? Informujcie nas na bieżąco ;)

• +
  • -
axelunio's Photo axelunio 13.02.2012

jakieś screeny z efektownymi czarami ?:D

• +
  • -
Na 5tyk's Photo Na 5tyk 13.02.2012

@Up

Wciąż mamy jeszcze dużo do zrobienia, szczególnie od strony graficznej. W tej chwili nie mamy nic z grafiki, więc jest kiepsko. Przydałby się dobry mapper oraz grafik 3d.
Gdy będziemy mieli chociaż trochę podstawowej grafiki to nagramy demo prezentujące moda i udostępnimy link do niego tutaj.

Podsumowując,

• +
  • -
Cinasek's Photo Cinasek 13.02.2012

Podsumowując,

Co do mapy pisaliscie do Abes Mapper? :)

• +
  • -
Onyke's Photo Onyke 13.02.2012

Automatyczna wiadomość

Ten temat został przeniesiony z forum:
Inne > OFF Topic
do
Mody > Inne mody > Dyskusje

• +
  • -
Kogut's Photo Kogut 18.02.2012

I co z projektem?

• +
  • -
Brylant's Photo Brylant 25.02.2012

Generalnie prace JAKOŚ idą, ale powoli - głównie z tego, że jest oprócz internetu życie prywatne.

Nadal poszukujemy GRAFIKóW!
Chętnych proszę o kontakt na gg: 9174336

• +
  • -
I.PO.CO.NICK's Photo I.PO.CO.NICK 01.03.2012

Hmm może ja się przydam grafik programista od roku z kawałkiem ,Mogę spróbować wam pomóc . A co do map jak one miały by wyglądać?? Kanalizacja z npc bazyliszka czy jakaś wielka mapa z teleportem do kanalizacji . Mówię mogę pomóc ale nie oczekujcie ze misie uda Na pisz 20563664 Steam I.PO.CO.NICK

• +
  • -
Brylant's Photo Brylant 22.03.2012

A więc tak, prace nad modem idą dość powoli, głównie z powodów prywatnych.
Ale dość już mamy, są problemy z grafikami, więc jeśli byłby ktoś chętny - proszę pisać gg: 9174336 lub PW na forum.
Chętnych do stworzenia mapy również poszukujemy.

Niedługo mam nadzieję zostanie utworzona pierwsza oficjalna zapowiedź moda.

• +
  • -
^Pan JoKeR's Photo ^Pan JoKeR 01.07.2012

Witam i jak prace nad modem ?
Mogę coś pomóc ?:)

` RPK . ''s Photo ` RPK . ' 14.08.2012

i jak ida prace nad modem ?

ps
sorry za odkop

• +
  • -
ELOS's Photo ELOS 14.08.2012

Pracę zostały wstrzymane nie wiadomo na jak długo lecz kod który posiadamy jest unikalny i niespotykany. Dodam do tego że projekt został przerwany z powodu że zostało nas 2.
ELOS & Zapałka

• +
  • -
DarkGL's Photo DarkGL 14.08.2012

jest unikalny i niespotykany

^D^

creepMP3's Photo creepMP3 14.08.2012

Skoro tworzycie jakis temat o nowym modzie to zapodajcie info co juz zrobiliscie niz takie gdybanie 'prace zostaly wstrzymane'. Skoro tak to temat do zamkniecia.

` RPK . ''s Photo ` RPK . ' 15.08.2012

hahaha, Rafal. ;DDDD

jakich modeli potrzebujece
Edited by ` RPK . ', 15.08.2012 09:19.

• +
  • -
Zapalka's Photo Zapalka 17.08.2012

Wznawiamy prace nad modem, udało się znaleźć dwóch mapperów, czekam na odpowiedzi od grafików.

Skoro tworzycie jakis temat o nowym modzie to zapodajcie info co juz zrobiliscie niz takie gdybanie 'prace zostaly wstrzymane'. Skoro tak to temat do zamkniecia.

Ogólny silnik moda jest już zrobiony, latanie na miotle, róźdżki, częściowo moby(potworki respiące się na mapie), klasy(w modzie nazywane postaciami).
Wciąż pozostało nam sporo pracy, gdyby jednak znalazł się jakiś grafik to śmiało piszcie, każda pomoc się przyda ;)
Gdy będziemy mieli chociaż trochę z grafiki to nagramy filmik demonstracyjny moda.

@up
Potrzebujemy szczególnie miotły(a właściwie kilku mioteł), różdżek(jedną już mamy, wystarczy pozmieniać tekstury), modeli potworów no i jeśli zostanie czas to modeli bohaterów.
Edited by Zapalka, 17.08.2012 20:28.