←  Gotowe paczki AMXX

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

PaintballMod
PaintBall gun & mod by Respect

• +
  • -
Bolnok's Photo Bolnok 29.12.2012

Udało mi się to zainstalować, tylko jak zrobić by te kulki trafiały w cel a nie opadały?

• +
  • -
RoKaWeR's Photo RoKaWeR 03.01.2013

Witam na serwerze mam wgrana paczke paintball by Respect a o to link: http://amxx.pl/topic...mod-by-respect/
i Po ilus tam razy gdy gracz przezyje to dostaje super Markera i MAM PYTANIE CZY MOGL BY MI KTOS GO PRZEROBIC ZEBY KAZDY DOSTAWAL SUPER MARKERA ZA KAZDYM RAZEM BEZ VIPEM

Trazas's Photo Trazas 22.02.2013

nie działa mi celownik :/ a ustawiony żeby działał jest

Trazas's Photo Trazas 27.02.2013

Czemu jak wygenerowałem nowego Vipa i dałem mu P90 na poczatku rudny to ta p90 znika i jej nie ma ??

• +
  • -
Koxownik's Photo Koxownik 27.02.2013

@Up najpierw musisz edytować plik paintballgun.sma i go przekompilować, bo nawet jak VIP dostanie broń, będzie ona działać jak na normalnym serwerze.

Trazas's Photo Trazas 27.02.2013

a umiesz to mi zrobić?? mogę ci dać Paintballgun.sma i Vip.sma i zrobiłem menu dla vipa to jak włącze szybko to dostaje p90 i ma 50/100 naboi a ustawiłem żeby miała 50/200 naboi pomożesz mi ??dodałem tylko sma i amxx też samo dodało nie wiem czemu aha i ten vip ma menu dla vipa tylko z p90 muszę na poczatku rundy szybko kliknać klawisz 1. żeby mieć p90 a potem wyświetla się to menu z innymi brońmi.a w tej paczce jest standardowy Vip.i jemu normalnie działa p90 tylko Czasem ma 50/0 naboi a czasem 50/254 naboi ale nie ma tych rzeczy co ja cchę

Attached Files

Edited by Trazas, 27.02.2013 21:30.

Trazas's Photo Trazas 01.03.2013

Czy przez ten Plugin Crashuje się Serwer?

• +
  • -
FuckIt's Photo FuckIt 16.03.2013

A czy można tak ustawic by byl sam markerk zwykly i jak ktos bedzie chcial kupic vipa to do tego super marker p90. Jak ustawic by byly te dwie bronie?

Trazas's Photo Trazas 24.03.2013

można jakoś wyłączyć kolorowe kulki ??

farata's Photo farata 25.04.2013

Co zrobić by te kulki nie poadały ? za pomoc daje + :)

Hefal's Photo Hefal 25.04.2013

zaraz wgrywam zobaczymy jak zadziała :)

• +
  • -
xxxdedxxx's Photo xxxdedxxx 16.05.2013

Jak usunąć opadające kulki i recoil? Proszę o pomoc..

• +
  • -
Masa's Photo Masa 01.07.2013

Witam wrzuciłem ta paczke na serwer tak jak zawsze wrzucalem i teraz mam problem tego typu ze nie moge pobrac plikow muzyki modeli z serwera wyskakuje w konsoli wszystkie pliki muzyki i modeli i disconect jak sobie z tym poradzic??

CsDeroX's Photo CsDeroX 09.08.2013

załączam pliki:

maps.ini(dopisane mapy + de_dust2)

plugins.ini (dopisane silniki mod'ów)

modules.ini ( odblokowane moduły)

maps.ini 

http://www55.zippysh...92242/file.html

Plugins.ini 

http://www55.zippysh...93053/file.html

modules.ini

http://www55.zippysh...23226/file.html

myślę że to pomoże początkującym graczom przy poprawnym odpaleniu tego mod'a :) 

CsDeroX's Photo CsDeroX 09.08.2013

Witam wrzuciłem ta paczke na serwer tak jak zawsze wrzucalem i teraz mam problem tego typu ze nie moge pobrac plikow muzyki modeli z serwera wyskakuje w konsoli wszystkie pliki muzyki i modeli i disconect jak sobie z tym poradzic??

Jeżeli nie chcą się pobierać z serwera pliki polecam Fast Download . Niektóre pliki nie pobierają się z powodu ich wielkości ( na niektórych hostingach) 

Drugą opcją może być również crash jakiegoś pluginu który uniemożliwia załadowanie modeli/muzyki

mogę nie mieć racji lecz myslę że to może byc jeden z tych powodów ^^

Pozdrawiam.

Adziowo's Photo Adziowo 11.10.2013

Jak powiększyć ilość ammo w P90 ?? Ma tylko 50 ammo a chciałbym żeby miał 50 i jeszcze 150 w zapasie.. jesli możesz pomóc to byłbym wdzięczny.

Daj buziaka's Photo Daj buziaka 12.10.2013

@ up

zapewne P90 jest tylko dla VIP'a i jeśli chcesz to zmienić to wchodzisz w vip.sma

szukasz

cs_set_user_bpammo(id, CSW_P90, 200);

i te 200 oznacza że w zapasie będziesz miał 200.

• +
  • -
Michu129's Photo Michu129 24.11.2013

Paczuszka piękna :). Jeżeli będzie wszystko ładnie git poleci + :P

BEH's Photo BEH 22.02.2014

ja to niezle przerobilem 

//legenda cvarow // 1- włączone / 0 - wyłączone   pozdrawiam RespecT i zapraszam na amxx.pl i cskaskada.xaa.pl !

amx_pbgun 1 //włacza paintballguns
pbgun_selectmode 1 //0 = wyłacza menu wyboru broni , 1= wlącza menu wybory broni
amx_pbdm 0 //Jeśli włączone to gracze będą ożywieni po 3sekundach po umarciu 
pbgun_gravity 0 //włącza pellet gravitacje.
pbgun_nocrosshair 0 //celownik 0- wlączony , 1-wyłączony
pbmoves_enabled 0 //Nie ruszać ale ruszylem 0 ma byc ale bylo 0 to noz sprint
amx_pbnade 1 //czy ma być granat włączony 1- tak / 0- nie
amx_pbgun_jam 0   //właczą bronie 1-włączone / 0 - wyłączone
amx_knifeonehitkill 1 //zabicie z noża 1 hit - 1- włączone/ 0- wyłączone
pbgun_real_pellets 0 //1 -Kilka granulek nie  nie eksploduje przy uderzeniu / 0 - wszystkie granulki eksploduja przy uderzeniu
amx_pbstrip 0 //Toggles if players weapons are stripped in spawn
pbgun_vendetta_enabled 0           //wyłacza Vandeta i włacza zalecane 1 
pbgun_vendetta_cant 0 //Zemsta 
amx_pbsnade 1 //czy maja być kolorowe granaty. (dym)
pbgun_pbslauncher 1 //SUPER LAUNCHER w Mniejscu FLESHA ! ZALECANE 1 
//Paintball moves misc vars
pbmoves_verbose 1 //Wiadomosci HUD
pbmoves_usebatterymeter 0 //Przełączanie za pomocą miernika baterii, aby wyświetlić wytrzymałość pozostałych
pbmoves_rechargetime 0   //SPRINT 10 sec max  przy przytrzymaniu PPM.

//inne//
pbgun_shots 150       //nie zmieniaj bylo 150
pbgun_life 15 //paintball spawned
amx_pbmodel 1 //model graczy 1- właczony 2 - wyłączony

//tutaj nic nie zmieniaj//

//Weapons & gameplay misc vars (the "I want to customize everything" vars)
pbgun_damage 100 //Amount of damage a player takes when hit by a paintball
amx_pbspawnprotect 0 //Time in seconds a player cannot be killed after spawning (0 to disable)
pbnade_radius 150 //Radius (in cs units) a player has to be within to die from a grenade.
pbgun_fireratelow 1.1 //The fire-rate in seconds for slow weapons (launcher and sniper) 
pbgun_fireratemedium 0.7 //The fire-rate in seconds for medium weapons (shotgun)
pbgun_fireratehigh 0.15 //The fire-rate for fast weapons (marker and guns)
pbgun_jamproblow  1     bylo 30 //How many shots in average will jam slow weapons (this is based on probability).
pbgun_jamprobhigh 100 //How many shots in average will jam fast weapons (this is based on probability). 
pbgun_velocity_marker 2000 //The speed of the pellet shot by this weapon. Be carefull because this value CAN NOT be higher than your current sv_maxvelocity (the default for this is 2000 but my mod sets it to 4000).
pbgun_velocity_pistol 2000 //Idem.
pbgun_velocity_launcher 2000 //Idem.
pbgun_velocity_shotgun 2000 //Idem.
pbgun_velocity_sniper 4000 //Idem.
//Idem.
pbgun_dispersion 1 bylo 1//How much average dispersion (recoil) the weapons have. This doesn't affect the sniper with scope.

//Cosmetic vars
pbgun_color 2          //Color of the paintball 1=Random 2=Team 3=Green/Orange 4=Yellow/Purple
pbgun_glow ab       //a = swieci wokol kulek, b = taka rura leci, c = nic
pbgun_sound 1          //Toggles the shooting and hitting sounds
amx_pbmodel 0         //Toggles if players use the Paintball player model
amx_pbmoney 1         //Toggles if players money is stripped

skasujcie sobie tamto rpaintball macie tu kulki niebie czerwone nie opadaja kulki nie blokuje sie bron dotego strzela w jeden cela a nie czasem wyzej czasem nizej plugin fajny tylko jest glupie to ze jak sie ma p90 to ci sie podwaja szybkosc strzelania a mp5 tak powoli  pbgun_fireratehigh 0.15

• +
  • -
izi's Photo izi 19.11.2015

Potrzebuje vipa do tego i sklep, chciałbym aby vip posiadał wszystki bronie tzn m3 scout p90 i xm1014. ma ktoś coś takiego?