←  Informacje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Uwaga
Generator klas COD Mod

• +
  • -
Engi - zdjęcie Engi 23.07.2012

Witam, gdy korzystałem dziś z waszego generatora klas napotkałem pewien błąd, przez który nie mogę kontynuować mojego projektu.
Gdy np chcę zrobić klasę Ninja która ma Deagle i Nóż i 1/2 szansy na zabicie z noża. Gdy zaznaczę w generatorze klas opcję 1/x szansy z wybranej broni wpisuje wartość 2. Wszystko niby tak fajnie, ale gdy wrzucam na serwer i patrze to 1/2 szansy na zabicie jest i z deagle i z noża ...
Jak mam zrobić żeby było tylko z noża ? Proszę o pomoc !

Załóż odpowiedni temat i wrzuć sma to ktoś na pewno poprawi, a co do "z wybranej broni" powinno być "ze wszystkich broni".
Odpowiedz

• +
  • -
4Killer - zdjęcie 4Killer 24.07.2012

AHHH tez to chcialem dzisiaj dodac:( no
coz (sory za orto ale angielski laptop)

hehe ale tu bylem 1 <ciach>

I zapomniales ze ten generator to do CodModa nowego na starym nie pojdzie (znaczy mi nie poszlo)
Odpowiedz

• +
  • -
Na 5tyk - zdjęcie Na 5tyk 25.07.2012

I zapomniales ze ten generator to do CodModa nowego na starym nie pojdzie (znaczy mi nie poszlo)

:facepalm: OMG przeciez nigdy nie pojdzie ci to na starym CODzie, bo tam masz wszysto w 1 a, w Nowym w kilku plikach ...
Jak bym mógł to bym Ci dał minusa.
Odpowiedz

• +
  • -
Klakier - zdjęcie Klakier 25.07.2012

Teraz tylko zmodyfikowac ten generator i dać Generator Perków :D
Odpowiedz

Mati :) - zdjęcie Mati :) 26.07.2012

To jest przydatne i to bardzo. Przydatny także dla tych, co są słabi w te klocki.

Przydał by się też generator perków. To by było coś. :)
Użytkownik Mati :) edytował ten post 26.07.2012 15:38
Odpowiedz

• +
  • -
Na 5tyk - zdjęcie Na 5tyk 26.07.2012

Już wymyślacie...

Dać palec to uj***ą rękę.

Zawsze Hiroshima mógł zrobić ten generator, że 1 klasa się za darmo generuje, a jak chcesz następne 10 to zapłać xD
Odpowiedz

• +
  • -
G[o]Q - zdjęcie G[o]Q 26.07.2012

liczba pomysłów na perki jest tak wielka że nie da się stworzyć generatora tak jak dla klasy gdzie liczba udziwnien jest duzo mniejsza więc taki generator nie powstanie dziekuje, dobranoc

chcecie być oryginalni to sie weźcie do roboty i sie nauczcie pisać pluginy przyda sie wam to na pewno a nie tylko piszecie tu jak to fajnie by bylo mieć generator perków
Odpowiedz

• +
  • -
StaT - zdjęcie StaT 26.07.2012

A ja odpowiem że generator perków powstanie ^D^ Pracuje pewna osoba nad tym ^^
Hiroshima (26.07.2012 20:25):
no to powodzenia.
Odpowiedz

• +
  • -
Klakier - zdjęcie Klakier 26.07.2012

Ja pierdykam GoQ spokojnie. Podrzuciłem tylko pomysł, a wy już olaboga !!! :crazy:
Odpowiedz

• +
  • -
dasiek - zdjęcie dasiek 26.07.2012

Stat - Na czym on miałby polegać? Na zasadzie - wybierz perk z listy? :wstyd:
Odpowiedz

• +
  • -
StaT - zdjęcie StaT 26.07.2012

Nie? :facepalm2: Cos na zasadzie klas ale wiecej nie powiem ^D^
Odpowiedz

• +
  • -
G[o]Q - zdjęcie G[o]Q 26.07.2012

Ja pierdykam GoQ spokojnie. Podrzuciłem tylko pomysł, a wy już olaboga !!! :crazy:

To następnym razem gdy przyjdzie ci do głowy żeby podrzucić pomysł to spytaj o zgodę albo przeglądnij forum/użyj szukajki aby sie upewnić że coś o czym piszesz nie bylo przerabiane już setki razy

A ja odpowiem że generator perków powstanie ^D^ Pracuje pewna osoba nad tym ^^

czy ja napisalem ze nie może powstać ??

Napisalem tylko że to glupie i bezsensowne przez co raczej nikt z ekipy nie zrobi czegoś takiego więc oficjalnego generatora by amxx.pl nie będzie a nie oficjalnych szczególnie z opcją autokompilacji raczej bym się bał używać
Odpowiedz

• +
  • -
Na 5tyk - zdjęcie Na 5tyk 26.07.2012

a nie oficjalnych szczególnie z opcją autokompilacji raczej bym się bał używać

Zawsze można dorzucić linijke z reklamą xD
Odpowiedz

• +
  • -
dasiek - zdjęcie dasiek 26.07.2012

jestem bardzo Ciekawy jak to "wyjdzie" i czy w ogóle te generatory perków wyjdą :&
Odpowiedz

• +
  • -
Kołodziej - zdjęcie Kołodziej 26.07.2012

Kiedyś na pewno wyjdą ;)
Odpowiedz

Mati :) - zdjęcie Mati :) 27.07.2012

Na pewno wyjdą, jak już kilku to powiedziało, zawsze są sposoby, a przecież nie ma rzeczy nie możliwych :).
Odpowiedz

• +
  • -
GeDox - zdjęcie GeDox 27.07.2012

Wyjść, wyjdą, ale będzie to chyba jak łysy binladen :)
Użytkownik GeDox edytował ten post 27.07.2012 21:57
Odpowiedz

• +
  • -
Kołodziej - zdjęcie Kołodziej 29.07.2012

Nie trzeba robić "pro elo generatora perków" można dodać tylko parę opcji (jak w generatorze klas).GoQ liczba pomysłów na klasy też jest duża a mimo tego jest generator klas.
Odpowiedz

• +
  • -
G[o]Q - zdjęcie G[o]Q 29.07.2012

ale w klasach masz pewne stale dla kazdej klasy jak broń,speed,widzialnosc i reszte statystyk więc generator który bedzie robil perki dodające + do jakiejsc statystyki to bezsens
Odpowiedz

• +
  • -
Engi - zdjęcie Engi 29.07.2012

A może jak będę miał czas to wezmę się za taki generator perków :) zrobić nie zaszkodzi a nuż się komuś przyda ^^
Odpowiedz