Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
War3Ft

War3ft 3.0 RC Instalacja + Opis ! [PL]

War3Ft

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
113 odpowiedzi w tym temacie

#41 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 13.02.2009 03:29

@update nowa wersja rc 13
  • +
  • -
  • 0

#42 ProManuell

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:19
Offline

Napisano 13.02.2009 14:08

L 02/13/2009 - 14:12:59: Log file started (file "cstrikeaddons/amxmodx/configswar3ftwc3_error.log") (game "cstrike") (amx "1.8.1.3711")
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/fireball.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_none_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_undead_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_human_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_orc_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_elves_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_bloodmage_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_shadow_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_warden_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_cryptlord_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_chameleon_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_0.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_1.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_2.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_3.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_4.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_5.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_6.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_7.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_8.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_9.spr'
L 02/13/2009 - 14:12:59: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_10.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/fireball.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_none_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_undead_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_human_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_orc_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_elves_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_bloodmage_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_shadow_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_warden_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_cryptlord_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/races/wc3_chameleon_01.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_0.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_1.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_2.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_3.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_4.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_5.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_6.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_7.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_8.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_9.spr'
L 02/13/2009 - 14:14:46: [ERROR] Missing sprite file 'sprites/warcraft3/level/a_level_10.spr'

Oto moje logi a mój błąd jest taki ,że gdy odpalam hlds.exe wyskakuje mi błąd niewysyłaj lub wyślij :help: :help: co mam zrobic

@Edit
Rozwiązałem błąd niedodałem war3 do sprites :P
  • +
  • -
  • 0

#43 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 14.02.2009 16:17

sciaglem: war3ft_v3.0rc13.zip
Obecnie najnowsza wersja RC :-)



i wbijam..pobiera mi ...wybieram CT i mnie wywala
  • +
  • -
  • 0

#44 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 14.02.2009 16:31

DeX, pokaż logi !

#45 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 14.02.2009 16:38

podobno na NS nie dziala ten mod :>
  • +
  • -
  • 0

#46 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.02.2009 16:47

DeX, ja zrobiłem tak ze działa.
  • +
  • -
  • 0

#47 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 14.02.2009 17:12

Portek już o tym mówił.
wc3_query_client	1		// Check user's cl_minmodel cvar every second (default is 1)
na ns Musi być na 0 inaczej ns nie zagra ;-)
  • +
  • -
  • 0

#48 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 14.02.2009 17:34

a ta nowa wersja to nie po PL?
  • +
  • -
  • 0

#49 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.02.2009 18:18

jak masz lang to bedzie po pl
  • +
  • -
  • 0

#50 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 14.02.2009 18:33

a aktualnie nie jest po polsku???


to czego pisze w temacie


War3ft 3.0 RC Instalacja + Opis ! [PL]

  • +
  • -
  • 0

#51 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 14.02.2009 18:53

Zapewne Mafii chodziło że opis moda i instalacji jest po Polsku
  • +
  • -
  • 0

#52 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.02.2009 19:09

Zapewne tak ^^

Lang jest po pl wiec tylko wystarczy amx_langmenu
  • +
  • -
  • 0

#53 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 14.02.2009 23:42

jak zapisywac xP na nick gracza...bo jak wyjde i wejde to od nowa poziom mam...

czyzby o to trzeba zmieniz pogrubione


/ / Zapisywanie Opcje

wc3_save_xP 0 / / Włącza oszczędność doświadczeń (domyślnie 0)
wc3_save_xP_db 0 / / Jak należy zapisać xP? (0 = SQLite, MySQL 1 =)

wc3_save_by 0 / / Co mam zapisać to jako? parowe id = 0, IP = 1, nazwa - to czyli nick gracza tak ????? = 2 (domyślnie 0)
wc3_save_pruning 0 / / Automatyczne śliwek bazy danych starych użytkowników na mapchange (domyślnie 0)
wc3_days_before_delete 31 / / Jednak wiele dni przed usunięciem xP lub oczyszczania z bazy danych (domyślnie jest 31)
wc3_save_end_round 1 / / Save xP pod koniec każdej rundy (może powodować opóźnienie, domyślnie 1)
  • +
  • -
  • 0

#54 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 15.02.2009 03:25

nazwa to nick ;> i nie mozesz zmienic nazwy w trakcie gry bo nie zapisze
  • +
  • -
  • 0

#55 Adeo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
Offline

Napisano 10.03.2009 17:40

Można spolszczenie?
  • +
  • -
  • 0

#56 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 10.03.2009 21:13

jest w data/lang

wybierz jezyk PL na serwerze

amx_langmenu
  • +
  • -
  • 0

#57 Adeo

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:35
Offline

Napisano 11.03.2009 21:28

Coś zmieniać bo jak zmienie w amx_langmenu to dalej jest Human Unded itp. a np. Adeo zbanował kogoś tam to jest po polsku :P
  • +
  • -
  • 0

#58 gERmAn

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 06.06.2009 16:06

Cześć, mam serwer steam + ns, wgrałem sobie najnowszą wersję War3ft 3.0 i kiedy proboję wejść przez nonsteam to serwer się ładuje i zaraz wywala z serwera po kliknieciu ~ wyswietla się Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58. Pomoże ktoś? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.
  • +
  • -
  • 0

#59 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 06.06.2009 18:37

Ustaw cvar na 0
wc3_query_client    1        // Check user's cl_minmodel cvar every second (default is 1)


#60 gERmAn

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 25.06.2009 23:15

dzięki, mod śmiga ale takie pytanie mam

Jest możliwość aby exp nie leciał tak szybko? tj zeby na level wiecej sie bilo albo żeby mnie expa dostawać?

z góry dzięki ;)
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: War3Ft

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych