Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
War3Ft

War3ft 3.0 RC Instalacja + Opis ! [PL]

War3Ft

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
113 odpowiedzi w tym temacie

#21 rAsZeR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
Offline

Napisano 14.12.2008 15:30

A mi wyskakuje blad
Wystapił problem z aplikacja HLDS launcher i zostanie ona zamknieta
Przepraszamy za klopoty
Jeżeli w trakcie pracy informacje nad ktorymi mogly zostac utracone
Kliknij tutaj
Sygnatura błedy
AppName: hlds.exe appver: 4.1.1.1 ModName: amx_modx_mm.dll
Szczegóły raportu
Nie będę tego pisał

HELP ZROBIŁEM SERWA A NIECHCE DZIAŁAĆ MOD A WERSJE amx mam 1.8.1
WIEC NIE ROZUMIEM POMÓŻCIE
PŁAGAM
  • +
  • -
  • 0

#22 Zullus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 15.12.2008 02:06

Wrzuciłem sobie na war3fta na serwer, pięknie exp zapisuje. Jest tylko jedno 'ale'. W konsoli pokazuje się:

L 11/28/2008 - 19:26:17: [war3ft.amxx] [ERROR] 'Client CVAR querying is not enabled - check MM version!' '10' '1' 'Run time error 10: native error (native "query_client_cvar")'
L 11/28/2008 - 19:26:17: Client CVAR querying is not enabled - check MM version!
L 11/28/2008 - 19:26:17: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "war3ft.amxx")
L 11/28/2008 - 19:26:17: [AMXX] Run time error 10: native error (native "log_amx")
L 11/28/2008 - 19:26:17: [AMXX]    [0] cstrike.inl::_CS_MinModelsLoop (line 265)

Co z tym fantem zrobić?

edit:
Poradziłem sobie. /cstrike/addons/amxmodx/configs/war3ft/war3FT.cfg

wc3_query_client 0


Moze i sobie poradziles bo wylaczyles opcje sprawdzania cl_minmodels , potrzebuje bardzo aby nie dalo sie miec na serwerze cl_minmodels 1 ale jak daje wc3_query_client 1 to mam te same bledy , potrzebuje jakis nowy plik cstrike.inl i co oznacza:

check MM version

sprawdz MetaMod wersje? eh mam niby najnowsza 1.19.0 , wiec cos z plikiem cstrike.inl nie ma cvara , pomozcie

to jest linia 265 w cstrike.inl

{
			query_client_cvar( iPlayers[i], "cl_minmodels", "_CS_CheckMinModelsValue" );
		}

  • +
  • -
  • 0

#23 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 15.12.2008 04:35

łap plugin o minmodels ;P poczytaj sobie ;]
  • +
  • -
  • 0

#24 Zullus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 15.12.2008 08:45

No niby tam to jest ale uparty jak ja zbinduje

bind "w" "+forward;cl_minmodels 1"

heh , bo i tak jest około 2 sekundy propagacji :P i nie zeruje

@EDIT

set_task(5.0,"ustaw")
na
set_task(1.0,"ustaw")

I już wtedy ciężej walczyć z serwem , co sekunde zmienia ; chyba nie bedzie zamulać serva :P
ogólnie dzięki

@

....Mimo to przydało by się naprawić ten błąd ... W War4ft
  • +
  • -
  • 0

#25 mixon

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
Offline

Napisano 02.01.2009 19:53

Pomocy ;/ nie moge wgrac tego plugina w config pojawia sie plik wc3_erro.log a w nim
L 01/02/2009 - 19:38:41: Log file started (file "cstrikeaddons/amxmodx/configswar3ftwc3_error.log") (game "cstrike") (amx "1.8.1.3746")
L 01/02/2009 - 19:38:41: ** Map de_dust2_wz started, version: '3.0 RC11b'
L 01/02/2009 - 19:41:36: ** Map 'de_dust2_wz' ended
L 01/02/2009 - 19:51:46: ** Map de_dust2_wz started, version: '3.0 RC11b'
L 01/02/2009 - 19:51:50: [MYSQLX] Database Connection Failed: [2003] Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

server chodzi spoko ale plugin nie dziala rasy sie nie pojawiaja nawet PS czytalem inne tematy ale nic mi nie pomagalo
  • +
  • -
  • 0

#26 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.01.2009 19:54

błędne dane do bazy MYSQL
  • +
  • -
  • 0

#27 mixon

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
Offline

Napisano 02.01.2009 19:58

tzn?

chodzi o plik war3ft.cfg?? tam cos takiego jest, ale co ja mam z tym zrobic?? "SQL baza informacji


sam se naprawilem tam jest linijka jak zapisywac exp czy cos takiego i jest do wyboru 0 i 1 a ja wybralem 1 a to to powodowalo problem zaminilem na 0 i git majonez :D extra mod pzdr
  • +
  • -
  • 0

#28 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 17.01.2009 10:12

Moduły:

mysql
sqlite



mam wlaczyc te moduly bo sa


;mysql
;sqlite
  • +
  • -
  • 0

#29 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 17.01.2009 15:02

DeX, na to wszystko wskazuje O:)
  • +
  • -
  • 0

#30 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 17.01.2009 15:17

ha wlaczylem zrobilem all co pisze :)

wbijam na server :D pobiera mi rozne pierdoly ok wybieram np CT i wywala mnie z servera ;/
  • +
  • -
  • 0

#31 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 17.01.2009 15:20

all co pisze


aha.

pokaz logi, i błędy z folderu war3FT i tam jest error
  • +
  • -
  • 0

#32 DeX

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:65
Offline

Napisano 31.01.2009 13:28

dalej probuje :D to wgralem dalem dane bazy a teraz w panelu nie moge servera wlaczyc xD
No results were returned. hehe
  • +
  • -
  • 0

#33 Kajtekk

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:70
Offline

Napisano 10.02.2009 16:59

Taki problem mam,

Mod dziala? Ale jak ktos wchodzi i wybiera druzyne, pojawia sie na respie wywala mu svc_bad i wchodzi z gry :P. Juz mam tak na 2 hostingu, w czym problem?
  • +
  • -
  • 0

#34 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 10.02.2009 17:30

Zdarza sie to czesto na serwerach NS jest to znany błąd użyj szukaj albo google.pl
  • +
  • -
  • 0

#35 Kajtekk

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:70
Offline

Napisano 10.02.2009 17:45

Proboje poszukac fraz zwiazanych z moim problemem ale nic nie znajduje, moze jakies wskazowki ? :P
  • +
  • -
  • 0

#36 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 10.02.2009 17:57

Na forum który niestety jest konkuręcją amxx.pl, jest War3ft na non steam.Czy można przez priv dawać linki do konkurencji?
  • +
  • -
  • 0

#37 Kajtekk

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:70
Offline

Napisano 10.02.2009 18:07


Last 32 messages parsed.
125561 0016 svc_clientdata
125561 0044 svc_deltapacketentities
125563 0008 svc_time
125563 0013 svc_clientdata
125563 0031 svc_deltapacketentities
125565 0008 svc_time
125565 0013 svc_clientdata
125565 0031 svc_deltapacketentities
125567 0008 ShowMenu
125567 0190 ShowMenu
125567 0291 svc_time
125567 0296 svc_clientdata
125567 0314 svc_deltapacketentities
125569 0008 svc_time
125569 0013 svc_clientdata
125569 0031 svc_deltapacketentities
125571 0008 svc_roomtype
125571 0011 svc_time
125571 0016 svc_clientdata
125571 0034 svc_deltapacketentities
125573 0008 svc_time
125573 0013 svc_clientdata
125573 0031 svc_deltapacketentities
125575 0008 svc_time
125575 0013 svc_clientdata
125575 0031 svc_deltapacketentities
125577 0008 svc_time
125577 0013 svc_clientdata
125577 0031 svc_deltapacketentities
125579 0008 StatusIcon
125579 0022 sXe-I
BAD:   25:svc_b

Dodam ze bez sxe jest to samo
  • +
  • -
  • 0

#38 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 10.02.2009 18:10

Taki błąd to ja nie mam ja mam 1 Host Error jakas liczba i dlugie cos :lol:
  • +
  • -
  • 0

#39 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 10.02.2009 18:20

przez prv mozesz all dac
  • +
  • -
  • 0

#40 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 10.02.2009 18:39

Linka już nie ma :/ Dla graczy non steam jest błąd
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58
A wtedy znalazłem tego war3ft na ns :
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: War3Ft

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych