Mam pytanie czy przy tym idzie ustawić serwer Only steam żeby był jeżeli tak może ktoś wytłumaczyć jak zrobić.(dokładnie)
Wystarczy, ze wylaczysz zawarty w paczce modul reunion.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 13.09.2016 20:02
przydala by sie aktualizacja bazy danych czitow, u ruskich cos tam sie pojawilo, moze zrobic temat w ktorym mozna by bylo dodawac nowe czity do bazy...
Bo przecież masz tłumy cziterów na 16 slotowych serwerach
Co do aktualizacji każdy może robić to na własną rekę, polecam sprawdzanie po hashu pliku, wtedy sama zmiana nazwy nie wystarczy aby uniknąć bana.
nie chodzi o to, skoro juz chcemy banowac czitow to nie lepiej jakby kazdy mogl dodac/podzielic sie swoja baza?, wtedy bedzie wieksza mozliwosc wykluczenia cziterow skoro bedzie wiecej wykrytych w bazie czitow bo kazdy bedzie mogl cos od siebie dodac, mozna dzialac w pojedynke, ale lepiej to zrobic wspolnie takie moje zdanie chodzi mi cos ala "czarna lista cziterow" a my zrobimy "czarna liste czitow"
Użytkownik Kmf!p edytował ten post 13.09.2016 20:04
Napisano 24.11.2016 11:31
ReAimDetector http://www.dedicated...ead.php?t=27162 for ReHLDS and ReGameDLL
Użytkownik WaLkMaN edytował ten post 24.11.2016 11:34
Napisano 24.11.2016 12:19
Też jestem tego zdania, że każdy będzie mógł od siebie coś dodać. Lepiej to zrobić wspólnie niż działać w pojedynkę.
Napisano 06.12.2016 21:59
Średni ten rehlds lagi przy nowej rundzie ? ;/ na hlds nie było takich "kruczków"
Napisano 11.12.2016 22:25
Wszystko ładnie pięknie z tym Rehlds, ale pojawił mi się problem który.. hmm nie do końca wiem czy to wina tego silnika czy może czegoś innego aczkolwiek problem pojawił się po wgraniu rehlds, wgrywałem także inne pluginy więc nie wiem... ale do rzeczy, chodzi o znikające flagi, gram sobie normalnie i nagle w połowie mapy mi nie działa admin, patrze amx_who... nie mam flag admina, połowa graczy nie posiada także flagi "z" która odpowiada jak wszyscy wiedzą zwykłemu graczowi... po wpisaniu komendy amx_reloadadmins wszystko wraca do normy, nie wiem kompletnie o co tutaj chodzi, miał ktoś taki problem może ?
Napisano 11.12.2016 22:34
Wszystko ładnie pięknie z tym Rehlds, ale pojawił mi się problem który.. hmm nie do końca wiem czy to wina tego silnika czy może czegoś innego
aczkolwiek problem pojawił się po wgraniu rehlds, wgrywałem także inne pluginy więc nie wiem... ale do rzeczy, chodzi o znikające flagi, gram sobie normalnie i nagle w połowie mapy mi nie działa admin, patrze amx_who... nie mam flag admina, połowa graczy nie posiada także flagi "z" która odpowiada jak wszyscy wiedzą zwykłemu graczowi... po wpisaniu komendy amx_reloadadmins wszystko wraca do normy, nie wiem kompletnie o co tutaj chodzi, miał ktoś taki problem może ?
korzystasz z sklep-sms seek?
Napisano 11.12.2016 22:36
Tak, właśnie też myślałem że to może być to, co proponujesz?
Napisano 11.12.2016 22:38
do każdej usługi co dodaje flagi, dodaj flage "z"
i używanie komendy /przeladuj może pomóc
Napisano 11.12.2016 22:42
Spróbuje i napisze czy coś pomogło póki co dzięki za błyskawiczną pomoc.
Napisano 12.12.2016 18:54
Sprawa wygląda tak że chwile podziałało, a teraz znowu są jaja, połowie graczy zabrało flagę "z"
Masz jeszcze jakieś pomysły ?
Dodam jeszcze że po przeładowaniu adminów wszystko wraca do normy, do póki nie wejdzie nowy gracz który już na wstępne nie posiada flagi "z"...
Użytkownik nup edytował ten post 12.12.2016 19:06
Napisano 07.01.2017 21:19
New repositories
ReHLDS http://nexus.rehlds..../rehlds/rehlds/
ReGameDLL http://nexus.rehlds....edll/regamedll/
and new releases
Napisano 16.01.2017 21:03
Witajcie, mam serwer hostingu shooters.pl, posiadałem na serwerze HLDS 6132 i chciałem zrobić update do reHLDS, ale za każdym razem jak podmieniam pliki wywala serwer i nie chce się włączyć. Może to być wina hostingu?
Napisano 16.01.2017 21:57
Napisano 17.01.2017 15:10
Error:/lib/libc.so.6: version `GLIBC_2.17' not found (required by /home/hosting/cs283*****c1/engine_i486.so)
Unable to load engine, image is corrupt.
email debug.log to [email protected]
Tue Jan 17 15:03:55 CET 2017: Server restart in 10 seconds
Jak podmieniam engine_i486.so na standardowy serwera, to serwer się odpala, a jak ten z paczki reHLDS to wywala.
Wszystkie pliki zostały wgrane na serwer zgodnie z zaleceniami.
Użytkownik akka edytował ten post 17.01.2017 15:18
Napisano 18.01.2017 14:08
Sprawa wygląda tak że chwile podziałało, a teraz znowu są jaja, połowie graczy zabrało flagę "z"
Masz jeszcze jakieś pomysły ?
Dodam jeszcze że po przeładowaniu adminów wszystko wraca do normy, do póki nie wejdzie nowy gracz który już na wstępne nie posiada flagi "z"...
Mam podobny problem, tylko, że mi nie działa admin na nick/ip dla graczy ns. Albo czyta ich z users.ini bez żadnych flag, albo w ogóle ich nie widzi i traktuje jako zwykłego gracza (z flagą z)
Nie mam żadnych pluginów edytujących users.ini
Użytkownik d.one edytował ten post 18.01.2017 14:16
Napisano 18.01.2017 14:36
Nie mogę kilka razy edytować swojego postu, dlatego piszę jeden pod drugim.
Nie działa w przypadku gdy nick zawiera spacje. Bierze pod uwagę tylko słowo przed spacją. Próbowałem zmieniać cudzysłów na apostrof, ale to i tak nic nie daje.
Napisano 18.01.2017 17:14
Małe pytanko, ponieważ nigdzie nie widzę takiej notki.
Moje pytanko jest następujące - Czy metamod jest również potrzebny do używania rehlds, czy też nie jest wymagany/potrzebny?
Użytkownik Mr.Skull edytował ten post 18.01.2017 17:14
Napisano 18.01.2017 17:27
Małe pytanko, ponieważ nigdzie nie widzę takiej notki.
Moje pytanko jest następujące - Czy metamod jest również potrzebny do używania rehlds, czy też nie jest wymagany/potrzebny?
jak nie potrzebujesz amxmoda i dodatków do niego to nie trzeba używać metamoda
Napisano 22.01.2017 11:37
A jak jest z pluginami ? Obecnie mam amxx 1.8.2, rehlds wymaga 1.8.3, czy pluginy z 1.8.2 mają być przepisane po 1.8.3 czy to działa bez tego?
A i co z tym sklepem sms od SeeK'a ?
REHLDS
Pisanie pluginów MetamodaNapisany przez Sezonowy, 24.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
REHLDS
[ROZWIĄZANE] Plugins.ini MetaModNapisany przez Sezonowy, 01.08.2022 ![]() |
|
![]() |
||
REHLDS
Jak skompilować na windowsie pod serwer na linuxie?Napisany przez MocnyAmper, 12.06.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
REHLDS
Problem z botemNapisany przez Vakos, 27.09.2021 ![]() |
|
![]() |
|||
REHLDS
Serwer na VPS - zabezpieczeniaNapisany przez Indoor, 13.04.2020 ![]() |
|
![]() |