Najlepiej broń, żeby była palna, ale tutaj też może coś wykorzystam.Nazwy broni :
- Proca
- Drewniany kij
- Ostro ciosany kamień
- Zardzewiały miecz
- Samurajski miecz
- Ostrze z niebiańskiej stali
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

*RPG Mod // HubertTM
Napisano 03.12.2012 17:16
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 26.12.2012 23:06

1.Pistolety:
2.Karabiny:
3. Buty:
4. Miecze (propozycja [zamiast noża]):
Na razie tyle, mogę jeszcze zaproponować abyś dodał naszyjnik i bransoletkę (tak jak w metin2), ale oczywiście to już nie moja brocha

Użytkownik RoXor. edytował ten post 26.12.2012 23:07
Napisano 26.12.2012 23:07
Napisano 27.12.2012 09:39
Co ty na to by wprowadzić czary ? ( custom slot redirection + model rąk lub brak modelu + message + sound )
Napisano 27.12.2012 10:13
+ Mam jakby tworzenie zestawów (bonusy za określony typ uzbrojenia) i natywy na tworzenie w osobnym pluginie, ale można powiedzieć, że dodałem item, który się nie zapisuję, jak zwykły perk z CodMod'a, to też w osobnym pluginie będzie się tworzyło i będą to zwykłe perki w przeciwieństwie do reszty przedmiotów.
Czary nie wiem czy jest sens, w tym premiach może czar na radio3 zawsze można dodać to byłby dobry pomysł

Napisano 01.02.2013 22:06
Napisano 18.02.2013 08:07
Dodałbym np. mniejsza widocznosc
Wejdzcie na margonem.pl tam itemkow bardzo duzo!
Nie robie zadnej reklamy tej strony ani nic tylko pomagam bo widxze ze szykuje sie super mod
Spis itemów dla Wojownika - forum - Margonem MMORPG
Spis przedmiotów dla Tancerza Ostrzy. - forum - Margonem MMORPG
Spis Itemów Dla Paladyna (v1.8) - forum - Margonem MMORPG
Spis Itemów na Maga V. 2.0 - forum - Margonem MMORPG
*Spis itemów dla Tropiciela* - forum - Margonem MMORPG
Spis itemków dla Łowcy - forum - Margonem MMORPG
Popatrz moze sie przyda jest bardzo duoz przedmiotow
Napisano 27.02.2013 19:52
Mam zrobione premie i zestawy jako oddzielne pluginy może zaraz pokaże porównanie tej starej wersji i tej co mam teraz na komputerze

Napisano 27.02.2013 20:10
na poczatku kazdy gracz wybieralby profesje(bylo by ich z 5) ktora gralby do konca !! ;d fajnie bylo by jakby ekwipunek mogl sie zapisywac by co mape nie dropic nowego a sstary niepotrzebny mozna by sprzedawac za zloto nie wiem czy moge cos takiego tutaj powiedziec dlatego jezeli nie proszę o usuniecie tego posta
Użytkownik Jamdzam edytował ten post 27.02.2013 20:17
Napisano 24.03.2013 15:42
Co Daje: Dodatkowe 10dmg , 5 armoru i 7HP kredziezy
Napisano 07.04.2013 04:00

1. Co do nazwy MOD'a to nie kombinował bym nad bóg wie jaką tylko prosto bym nazwał RPG MOD, nazwa krótka, przejrzysta i informująca o tematyce MOD'a, podobny przypadek jak z Call of Duty(COD MOD).
2. A teraz Itemki i jakieś propozycje

- "Mocny Pistolet" zmieniłbym na "Naoliwiony Pistole" czy coś podobnego by nazwy nie były takie monotonne
- "Buty Mnicha" w potocznym RPG'u kojarzyły by mi się one z jakimś Magiem co wiązało by się z plusową ilością many czego w CS nie ma, więc nazwy Itemek z bonami +HP lepiej by nazwać coś w typie "Wzmocnione Buty" lub "Buty Witalności" czy "Buty z Podbitą Podeszwą"
- jak wyżej wspominali, rozmieszczenie po mapie jakiś przedmiotów wspomagających naszą postać, nie muszą to być wielkie wspomagacze ale i może być również coś takiego jak taki pytajnik, który losowo dodaje bonus nie koniecznie pozytywnie wpływający na postać
- bonusy za skompletowanie jednolitego zestawu uzbrojenia(tak zwane "sety"), oczywiście jestem za jak najbardziej ale nie przesadzałbym z efektami
Hubert wszystko zależy od tego ile masz zamiar zrobić przedmiotów, w jakim klimacie chcesz stworzyć owego MOD'a, a nazwy mogą być różne, w zależności od klimatu po komiczne typu "Leśne Patataje" lub "Rewolwer Chuck'a Norris'a"

@Edit. Sorka nie zauważyłem że nazwę już wybrałeś

Użytkownik RulS edytował ten post 07.04.2013 04:03
Napisano 06.05.2013 18:27
A ja mam takie pomysły na pistolety:
Pistolety:
Stary zaniedbany zardzewiały pistolet
Stary zardzewiały pistolet
Stary pistolet
Słaby pistolet
Pistolet
Mocny pistolet
Miedziany pistolet
Srebrny pistolet
Mocny srebrny pistolet
Złoty pistolet
Mocny złoty pistolet
Bardzo mocny złoty pistolet
Słaby diamentowy pistolet
Diamentowy pistolet
Mocny diamentowy pistolet
Bardzo mocny diamentowy pistolet
Bardzo bardzo mocny tytanowy pistolet
Super mocny legendarny pistolet Baracka Obamy
Użytkownik LordSingle edytował ten post 06.05.2013 18:37
Napisano 06.05.2013 18:30
ostatnio skupiałem się nad swoją siecią, ale ruszę z ostrym pisaniem moda w weekendy i wakacje
Napisano 08.05.2013 22:47
Możesz coś pokombinować z npc. Daje np questa na lepsze bronie czy coś. Staje losowo na mapie. To byłoby coś na czym chętnie bym zagrał
Napisano 09.05.2013 13:57
fajnie jakby ktoś podrzucił mi coś model jakiegoś druida, która ma jakąś dobra animacje stania
Napisano 12.05.2013 18:30
Mam Nazwę - Legends of History
Play-Gaming.pl - Sieć Serwerów Gier.
Zapraszamy na nasze serwery :
MineCraft - S1.E4G.MAXC.PL
Zombie Mod v3 [Otwarcie sobota] - 31.186.84.46:27050
Cod Mod 201 lvl - 193.33.177.117:27081
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny, rpg, engine, torchlight, buty, pancerz, helm, ochraniacze, bron
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych