Witam. Mam problem z paintball modem. Wszystko dobrze działało, ale po pięciu minutach serwer wyłączyło i już go nie mogłem odpalić.
Skorzystałem z tej paczki: http://amxx.pl/topic...all-by-shellby/
Proszę o jak najprędszą odpowiedź, bo chciałbym jeszcze dziś odpalić serwer.
Z góry dzięki.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.11.2012 17:22
Napisano 18.11.2012 21:07
Coś w logach wyskakuje?
Napisano 01.12.2012 19:33
Sorki, że tyle czasu nie odpisywałem, ale nie miałem czasu tu wchodzić. Ten problem rozwiązałem. Zrobiłem reinstal serwera i wgrałem wszystko na nowo i działało. Jedynie nie wiem, czemu skiny poprawnie nie działają. Że np. jak mam marker to mam skina tego z pb, a jak mam już drugą broń to znika. I też nie widać u innych tego skina tylko u mnie widać. Jak to naprawić? I jeszcze mam problem z roundsoundami. Zdarza się, czasem, że po wygraniu rundy nie słychać rs'a. Co prawda nie dzieje się to stale, ale gracze na to patrzą. Proszę o prędką odpowiedź. Tym razem postaram się być aktywniejszy na forum i prędzej odpowiadać.
Użytkownik MaXimuS007 edytował ten post 01.12.2012 19:34
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: paintballmod, paintball mod
PaintballMod
Wystrzelanie kilku kulekNapisany przez csMaster, 14.10.2018 paintballmod |
|
||||
Public_paint_splat Pb Mod[PaintballMod] zmiana wektorów ruchu. Jak? Napisany przez Ekspedytor, 05.08.2018 paintballmod, kulki, wektory |
|
||||
Trajektoria lotu kulekPaintballmod zmiana specyfiki lotu kulek. Napisany przez Ekspedytor, 25.07.2018 paintball mod, paintballgun i 1 więcej |
|
||||
PaintballMod
PaintBall ShotGunNapisany przez csMaster, 27.03.2018 paintballmod |
|
||||
PaintballMod
Problem z kilkoma pluginamiNapisany przez csMaster, 05.04.2017 paintballmod |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych