Pomógłby mi ktoś? Ponieważ w cvarach mam ustawione, że można być 30 sekund afk a zabija po 15
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Ultimate AFKAutor: HubertTM.
Napisano 12.07.2015 18:17
Napisano 12.07.2015 21:00
Pomógłby mi ktoś? Ponieważ w cvarach mam ustawione, że można być 30 sekund afk a zabija po 15
Ustaw cvary tak moze:
afk_timeafk 60
afk_timekillspawn 40
+
pamietaj, ze cvary plugin czyta z pliku, wiec jak cos przejrzyj temat jeszcze raz
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 21.04.2020 12:23
Plugin ma problemy z rezerwacją slota.
Gdy serwer się zapełnia to plugin zaczyna odwalać i randomowo zabija gracza (który nie jest AFK) i przenosi na SPECT.
Ktoś rozwiązał ten problem?
Napisano 21.03.2023 19:06
Wszystko fajnie, tylko szkoda, że czasem kogoś przerzuci na SPECT a ta osoba dalej jest tak jakby na RESPIE i idzie go zabić.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: afk, ultimate, kicker, shoot, camera, buy, say, the best
Nie działają komendy na say'u.Nie działają komendy typu na say'u np. /menu Napisany przez Metor, 14.10.2021 say, komenda |
|
||||
Plugin do zaawansowanego ustawiania kamery graczomhns ustawianie kamery obserwatorom, martwym Napisany przez Sooldierr, 26.03.2016 camera, kamera, set, view i 6 więcej |
|
||||
CS:GO
Ultimate Mapchooser 3.4.6 - Download & podstawowa konfiguracjaNapisany przez Kowalsky, 27.02.2016 cs:go, ultimate, mapchooser, map i 5 więcej |
|
||||
Nie działa ultimate sounds plJak w temacie, wyskakują błędy Napisany przez MrMoofy, 29.08.2015 sound, ultimate, nie, działa i 3 więcej |
|
||||
Da się ustawić buy time dla jednego gracza?Napisany przez Ptak..u, 24.08.2015 buy, buytime |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych