Nie mam pojęcia czemu ale mod po prostu nie chcę mi działać, a mogę zapewnić że wszystko robię dobrze bo jeszcze przed wakacjami wszystko działało.
Serwer tworze na Dedicated Server
Wersja AMXX 1.8.1
Wgrywane wersje ZP 4.3 oraz 5.0.8
Przy wgrywaniu ZP 4.3 nic się nie dzieje, jakbym go nawet nie wgrał, zaś po wgraniu ZP 5.0.8 jedynie robi się noc na serwerze, menu klasy i cała reszta nie działa. Wiecie może co mogło to spowodować ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10.08.2012 18:29
Napisano 10.08.2012 20:24
Aktualizujesz serwer 4.3 na 5.0.
Najpierw wgrywasz główny silnik z modelami itd zp 5.0, a później aktualizujesz go 5.0.8...
Najlepiej pobierz paczkę by SzajaN z forum i wgraj aktualizację.

Najpierw wgrywasz główny silnik z modelami itd zp 5.0, a później aktualizujesz go 5.0.8...
Najlepiej pobierz paczkę by SzajaN z forum i wgraj aktualizację.
Napisano 11.08.2012 15:47
Wgrywanie innych wersji nic tu raczej nie pomoże. Wydaje mi się że problem jest z pluginem odpowiedzialnym za działanie moda, bo przy wgrywaniu wersji 4.3 gdzie są tylko 2 pluginy w AMX pisze jedynie błąd

Po wgraniu innych wersji ZP gdzie mamy więcej pluginów jest i więcej takich błędów.

Po wgraniu innych wersji ZP gdzie mamy więcej pluginów jest i więcej takich błędów.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie plague 4.3
Zombie Plague 4.3
Naprawa Minigun dla nemesisaMinigun na ziemi Napisany przez MrZohan, 16.03.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Zombie Plague 4.3
Przywrócenie Bonusu za level: Szybkość Ruchulevel_system Napisany przez MrZohan, 12.07.2022 ![]() |
|
![]() |
||
Zombie Plague 4.3
Problem przy kompilacjiszalony zm Napisany przez MrZohan, 29.06.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Zombie Plague 4.3
Problem przy kompilacjiulepszony szalony zombi Napisany przez MrZohan, 29.06.2022 ![]() |
|
![]() |
||
Zombie Plague 4.3
Przywrócenie celownikacelownik Napisany przez MrZohan, 22.06.2022 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych