Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dziwny PingCounter-Strike 1.6

ping

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stach1148

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:sda
  • Lokalizacja:das
Offline

Napisano 23.07.2012 19:58

Witam, pisałem już chyba na wszytkich forach i nikt nie zdołał mi pomóc więc spróbuje tutaj.

Mój problem polega na tym że gdy wejdę w Counter-Strike 1.6 NS find serwer to wciskam refresh i pokazuje mi że na danym serwerze mam ping 19-30. Ale gdy na niego już się zaloguje od samego początku CS mi się strasznie tnie. Ping mam skaczący od 60-350, to zależy ile osób koło mnie stoi i ile osób strzela (Na każdym serwerze jest tak co więcej osób gra).

Sprzęt mam dobry i dopiero 3 tygodnie:
Windows 7 Home Premium
Procesor: Intel® Pentium® CPU B960 2,20 GHz 2,20 GHZ
RAM: 4 GB
Typ systemu 64bit

Internet:
3 mb (router bezprzewodowy)

Lecz nie mam pojęcia co jest bo np. również gra brat (na tym samym serwerze) i mu chodzi tak jak powinno , ma ping 20-30 i nic się nie przecina a ja grać nie mogę ... I również jest tak jak brat ma wyłącząny komputer.

*Komputer skanowałem mam czysty, I nie mam pojęcia co jest... Powinno mi śmigać ładnie... Mam nadzieje że mi pomożecie.
  • +
  • -
  • 0

#2 Split

    Programista

  • Power User

Reputacja: 105
Zaawansowany

  • Postów:449
  • GG:
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Głuchołazy
Offline

Napisano 24.07.2012 13:01

Sproboj wpisac w konsoli komendy:

rate 25000
cl_rate 25000

Użytkownik Jotpe edytował ten post 24.07.2012 13:01

  • +
  • -
  • 0

LoL, 500 postów ;D


#3 Stach1148

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Imię:sda
  • Lokalizacja:das
Offline

Napisano 24.07.2012 18:15

Troche pomogło... Ale i tak cs tnie pisze na find serwer ze mam ping 19 a na serwie 60~100.
  • +
  • -
  • 0

#4 MBCYC

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:78
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.08.2012 15:19

Może ustawienia graficzne ? Ja mam tak jak ty w CZ i wystarczyło zmienić ustawienia graficzne na mniejsze.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika


Dołączona grafika

#5 usp

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:52
  • Lokalizacja:krk
Offline

Napisano 10.08.2012 16:17

Wejdz w menadzer zadań -> Procesy -> znajdz hl.exe ( musisz właczyc cs'a) kliknij prawym przyciskiem myszy daj ustaw priorytet i zmień na niski :)
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ping

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych