ExpMod by GT Team
RevengeST15
26.03.2014
Proponuję zmniejszyć trochę jakby intensywność skilli.
Wbiję 200 lvl dam życie na fulla ( 150 ) to będę miał przeszło 1k hp jak nie więcej i nikt nie zabije mnie na serwerze
Lepiej zrobić że do skilla można dać max 50 punktów i za lvl się mniej dostaje punktów do dodania.
Droso
26.03.2014
client_disconnect jest przed wyjściem gracza !!! A raczej to nie jest integrowaniem w "pliki" gracza, nieprawdaż ?
Kto Ci tak powiedział? ;_;
RevengeST15
29.03.2014
A da się zrobić aby skille działały tylko dla ct?
Chodzi mi że hp ma dodawać tylko ct (przykład)
Tylko o to nie chodzi też że tt nie może otwierać tego menu , poprostu skille działają dla ct.
GT Team
04.04.2014
Revenge, intensywność skilli można zmieniać w .sma "expmod.sma" na samej górze.
Pr0-Sc0uT
05.04.2014
Admin Menu ( od wersji 1.9.6 wzwyż 99.9% działające! )a gdzie się podział 0.1%
GT Team
13.04.2014
Powinieneś to zinterpetować w następujący sposób:
Admin menu praktycznie działa w 100% jednak możliwe są błędy, których autor nie przewidział
RevengeST15
13.04.2014
Bugów jest więcej niż pluginów w tym exp modzie -.-
Np. Wpisując /przydziel możesz dodać punkt do skilla nie mając punkta a punkty się minusują np. -1 jest a masz dodane w skilla 1 haha
lub najgorszy bug przez który ten exp mod powinien być usunięty raczej z tego dobrego forum mianowicie po jakimś czasie jak gracze wbijają exp to nowi gracze którzy 1 raz są na serwerze dostają np. 10 lvl od tak bez niczego...
GT Team
26.04.2014
Żyje, żyje,
Revenge jeśli to czytaszm to wiedz, że takie bajki to chyba tylko tobie się dzieją
Zetsu542
02.05.2014
A będzie komenda dla admina żeby dodać komuś exp lub jest taka to może ktoś podać
GT Team
08.05.2014
Tak, odpowiada za to plugin:
expmod_consoleadmin.amxx
o to lista komend:
exp_dodajlvl , exp_dodajexp, exp_ustawexp, exp_ustawlvl, exp_dodajmonety, exp_ustawmonety, exp_ustawmisje, exp_anulujmisje, exp_anulujmisjeizablokuj, exp_odblokujmisje
protypek
07.10.2014
Witam,
Czy w tym roku wyjdzie wersja 2.0? Bo mod bomba .
W ogóle mam taki mały problem z odblokowywaniem misji, a dokładnie zabiera monety a misja którą odblokuje dalej jest zablokowana.
Wielkie Jol
07.10.2014
Witam,
Czy w tym roku wyjdzie wersja 2.0? Bo mod bomba
.
W ogóle mam taki mały problem z odblokowywaniem misji, a dokładnie zabiera monety a misja którą odblokuje dalej jest zablokowana.
Autor został zbanowany, chyba, że kto inny podjął by się kontynuacji projektu.