ExpMod by GT Team
GT Team
26.08.2012
Aktualnie z achevementami się trudze, dubluje nazwy po wczytaniu statystyk gracza.. :[
Misiaczek ;c
26.08.2012
expmod_showplayerinfo.sma troszke odchudzone przezemnie 
Oczywiście można to jeszcze bardziej odchudzić, jak będe miał chwilke czasu to to zrobie

Oczywiście można to jeszcze bardziej odchudzić, jak będe miał chwilke czasu to to zrobie
Załączone pliki
GT Team
26.08.2012
MisieQ Bardzo Ci dziękuję, zainspirowałeś mi i o to efekt mojej pracy...
( załącznik )
W wersji 1.9 będzie :
( załącznik )
W wersji 1.9 będzie :
Załączone pliki
GT Team
29.08.2012
Witam, z dniem dzisiejszym została wydana wersja 1.9
Co zostało zmienione ?
Bardzo dużo
zobacz Change Log
!
Zachęcam do pobierania!!!
Co zostało zmienione ?
Bardzo dużo
zobacz Change Log

Zachęcam do pobierania!!!
dziobax
13.10.2012
Jest problem z tym exp modem, po jakims czasie gracze tracą swój exp i lvl , zeruje im :<
dziobax
20.10.2012
Sorki że po tak długim czasie odpisuje, nie było mnie, używam ExpMod by STRIKER v1.9.5 alpha
GT Team
20.10.2012
Dziwne - Nadal ten blad wystepuje ?
U mnie na serwerze testowym co gralemz kolegami z 3h wszystko wporzo.
A jak mialem serwer taki 5 slotow i byl tam caly czas ExpMod to sie nic nie dzialo
Moze usuwales / ktos usuwal folder amxmodx/Zapis_v2/
albo plik expmod z niego ?
U mnie na serwerze testowym co gralemz kolegami z 3h wszystko wporzo.
A jak mialem serwer taki 5 slotow i byl tam caly czas ExpMod to sie nic nie dzialo

Moze usuwales / ktos usuwal folder amxmodx/Zapis_v2/
albo plik expmod z niego ?
dziobax
20.10.2012
nic nie usuwałęm, grane bylo z 3 dni dobrze, pozniej gracze mi mowili ze takie rzeczy sie dzieją
Djhehe
15.11.2012
niewiem czmeu u mnie nie czyta jezyka wcale we wersji 1.9.5 pokazuje mi hud itp ale jezyka nie czyta ma ktos na to sposob ??
Tomek179
26.11.2012
Widzę, że nie tylko ja mam ten problem.
Otóż w wersji v1.9.5 alpha co jakiś czas dla graczy zerowane są levele.
Zalecam pobieranie innych wersji. Wiem, że w wersji 1.6 oraz 1.7 tego problemu nie ma, wersji 1.8 niestety nie testowałem.
Otóż w wersji v1.9.5 alpha co jakiś czas dla graczy zerowane są levele.
Zalecam pobieranie innych wersji. Wiem, że w wersji 1.6 oraz 1.7 tego problemu nie ma, wersji 1.8 niestety nie testowałem.
GameOver1
22.01.2013
Gdzie znajde te niestandardowe moduły? których nie mam expmod i inne bo mi wyświetla żeby je do modules.ini dopisać a mam tylko w folderze includes:) i nie czyta.
GT Team
24.01.2013
Nie ma żadnych niestandardowych modułów.
Może odblokuj wszystkie ? w modules.ini usun wszystkie ' ; ' przed nazwami modułów.
Może odblokuj wszystkie ? w modules.ini usun wszystkie ' ; ' przed nazwami modułów.
Pietras11
03.03.2013
Bardzo dobry plugin + za niego tylko mam jeden problem po brałem wersje 1.95 alpha czy jakoś tak i w Admin menu jak chcę dać komuś obojętnie co to nie daje graczowi tylko nazwie serwera:/ Jakaś pomoc?