GGadu
misiekk167
27.12.2009
trzeba dopisać plugin na samym początku nad :
tutajgg.amxx ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ;admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)
u mnie teraz działa nonstop na każdej mapie

EDIT: jednak jeszcze na 2 mapach nie chce chodzić

bisser
09.01.2010
Ale nie oto chodzi.
Pav może w następnej wersji dodasz możliwość wysyłania z serwera wiadomości nie tylko na numery gg adminów ale też np. na jeden numer komórkowy.
GG obsługuje bezpłatne bramki np. na plusa więc może idzie dodać taką opcję, oczywiście bez ujawniania graczom tej opcji jak i numeru telefonu.
Pro Noob
11.01.2010
Jakaś poprawka przydała by się Pavulon

Adminek AMXX.PL
12.01.2010
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Zamykam bo nie mam czasu zajmować się pluginami zwłaszcza że nie mam żadnego serwera.
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
DarkGL
30.04.2012
MarWit
30.04.2012
ogieR8
01.05.2012

kimz
20.05.2013
Po wgraniu pluginu serwer zarzymuje się po 5 minutach od zmiany mapki ( nie crashuje - zatrzymuje ) na jakieś 5 minut i tak w kółko
-zero errorów w logach,
wszystko działa jak należy tylko plugin nie wiem czemu zatrzymuje i wznawia serwer ciągle
Jest ktoś w stanie pomóc ?
ViruSPL
14.12.2014
Mógłby ktoś aktualizować ten plugin
?
Również proszę o update Ktoś z forum pisał że to zrobi i.. Nic
Droso
15.12.2014
czekam na aktualizacje
Chyba poczekasz, polecam napisać w dziale modyfikacji pluginów i prosić o darmową pomoc albo od razu do zleceń płatnych, bo nie wiem czy ktoś się podejmie
ViruSPL
15.12.2014
Protokol sie zmienil i to bardzo. Najwazniejsze zmiany to zwiekszona pula numerow ( byly 7-mio liczbowe, teraz sa 9-11 ), potrzeba wyslania requesta http, struktura wiadomosci i chyba kodowanie. Jak nikt nie bedzie mial nic przeciwko to moglbym zaktualizowac plugin ( no chyba ze ty darek chcesz xP )
- 2012.
Długo mu to idzie
Adminek AMXX.PL
02.01.2015
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Rozpoczecie prac nad nowa wersją
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL