Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] problem z roundSound

roundsound alt_end_round_sound

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Prefektor

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:marcin
  • Lokalizacja:miejsc
Offline

Napisano 17.04.2012 12:42

Siema, mam problem jak w temacie. Używam pluginu alt_end_round_sounds i chodzi oto że wszystko pięknie ale, wszystkie nuty przypisane do ct(2) gra i w ogóle. A przypisane do tt gra tylko jedną a druga poprostu nie leci , Sprawdzałem ją przez konsole i grała, sprawdzałem w pliku czy nie zrobiłem błędu,ścieżki itp.. Prosił bym o pomoc z tym.Nic nie zmieniałem w pliku amxx./sma.
Dodam w załączniku roundsound i roundsound.ini

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 axelunio

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:159
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 17.04.2012 12:53

może coś w amxx.cfg źle wpisałeś? sprawdź swoja komendę erc_random_precache
  • +
  • -
  • 1
Nudzi Cię standardowy War3FT? Sprawdź serwer poniżej i poznaj dwie dodatkowe, grywalne rasy.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
pi0ntka.pl @ 94.23.245.111:27104 [War3FT] +2 NOWE RASY
Powoli się rozkręcamy.

#3 Prefektor

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Imię:marcin
  • Lokalizacja:miejsc
Offline

Napisano 17.04.2012 13:06

erc_random_precache "2-2"
Tak mam ją ustawioną.
Próbowałem też tak :
erc_random_precache "2"
Ale nic.

Można zamknąć jeszcze raz wgrałem plugin i problem się rozwiązał.
  • +
  • -
  • 0

#4 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 17.04.2012 23:19

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: roundsound, alt_end_round_sound

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych