Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Javascript

Problem z instalacją nivo sliderTak jak w temacie

javascript

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Graba64

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 14.03.2012 19:26

Kto pomorze mi to zainstalować?
Próbowałem ale popsułem już forum i nie chce zrobic tego kolejny raz.
Nivo slider nie wyświetla się po wgraniu.
Proszę o pomoc przy wersji nivo slider 2.7.1
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 15.03.2012 13:20

Kto pomorze



Sorki ja śląskie.



Jakieś błędy wypluwa?
  • +
  • -
  • 1

#3 Graba64

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 15.03.2012 21:51

Nie po prostu wklejam według poradnika na stronie nivo slider i nie działa.

No zdarzają się błędy.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 16.03.2012 10:21

TO je nam pokaaż. Nikt tu nei jest wróżbitą
  • +
  • -
  • 0

#5 Graba64

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 16.03.2012 14:01

Ale mi chodziło o błędy w ortografii .
Stosowałem się do tego poradnika http://nivo.dev7stud...y-plugin-usage/ .
Instalowałem według instrukcji i nie pojawia się na forum ten slider .

To wkleiłem do overall_header.tpl
<!-- Usually in the <head> section -->
<link rel="stylesheet" href="nivo-slider.css" type="text/css" media="screen" />
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="jquery.nivo.slider.pack.js" type="text/javascript"></script>
<!-- Then somewhere in the <body> section -->
<div id="slider" class="nivoSlider">
    <img src="images/slide1.jpg" alt="" />
    <a href="http://dev7studios.com"><img src="images/slide2.jpg" alt="" title="#htmlcaption" /></a>
    <img src="images/slide3.jpg" alt="" title="This is an example of a caption" />
    <img src="images/slide4.jpg" alt="" />
</div>
<div id="htmlcaption" class="nivo-html-caption">
    <strong>This</strong> is an example of a <em>HTML</em> caption with <a href="#">a link</a>.
</div>


Oczywiście pierwszą część przed </head>
a drugą przed </body>

A reszty instrukcji nie będę opisywał gdzie co dałem ponieważ nie pamiętam. Robiłem od nowa forum bo po moich próbach się popsuło.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: javascript

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych