Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Zombie Plague 4.3

Stała prędkość na serwerze

zombie plague 4.3

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 lexar

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 63
Pomocny

  • Postów:502
  • GG:
  • Lokalizacja:Wyspa Kucyków
Offline

Napisano 19.02.2012 21:04

Witam

Mam Zombie Plague 4.3 . Wszystko ładnie jest wgrane lecz na serwerze jest ograniczona prędkość do 320 speeda. Ustawiałem w cvars
servers itp ;/ w konsoli też wpisywałem amx_cvar sv_maxspeed "..." lecz nic to nie daje :(

Jest coś co mi pomoże ustawić prędkość ?

Pozdrawiam.
  • +
  • -
  • 1

#2 TomekPL

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:41
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 21.02.2012 00:05

dodaj w sma pod plugin_init


public plugin_cfg()
{
server_cmd("sv_maxspeed 1500")
}
i zobacz czy dziala :)
  • +
  • -
  • 0

#3 lexar

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 63
Pomocny

  • Postów:502
  • GG:
  • Lokalizacja:Wyspa Kucyków
Offline

Napisano 21.02.2012 18:40

Niestety nie działa :(

Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale wg mnie dobrze jak możesz to prosiłbym o dodanie mi tego w odpowiedniej linijce:

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#4 TomekPL

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:41
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 23.02.2012 15:10

wyłącz wszystki pluginy i zobacz czy wpisujac amx_cvar sv_maxspeed 1500 dziala...
jest tak tlyko u CIebie czy u kazdego ?
  • +
  • -
  • 0

#5 lexar

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 63
Pomocny

  • Postów:502
  • GG:
  • Lokalizacja:Wyspa Kucyków
Offline

Napisano 23.02.2012 17:34

Tak jest u każdego... po wpisaniu tej komendy niby zmienia się prędkość lecz nic się nie dzieje ;/ cały czas jest 320

od razu po reinstalu wpisywałem i też nic
  • +
  • -
  • 1





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie plague 4.3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych