Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Statystyki Diablo Mod WWW by Gh0st

statystyki diablo mod by gh0st

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
82 odpowiedzi w tym temacie

#61 M@R(iN

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:84
  • GG:
  • Lokalizacja:Counter Strike 1.6
Offline

Napisano 27.12.2011 17:15

A ja mam cos takiego


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/dejan/public_html/kernel/class.stats.php on line 76
Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111

#62 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 27.12.2011 17:27

Baza danych z jaką chcesz się połączyć nie dopuszcza twojego IP.
  • +
  • -
  • 0

#63 M@R(iN

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:84
  • GG:
  • Lokalizacja:Counter Strike 1.6
Offline

Napisano 27.12.2011 17:54

ale z hostingu czy do serwera?

dejan.xaa.pl

to jest ta strona to skąd mam ip wziąć tej strony?

I dopisac do zezwolen w bazie mysql z która ma sie łaczyc??

#64 !cex!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:73
  • Lokalizacja:Stawiski
Offline

Napisano 27.12.2011 18:14

W CPanel weź Menadżer zdalnego połączenia MySQL i tam dodaj %.
  • +
  • -
  • 0

#65 M@R(iN

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:84
  • GG:
  • Lokalizacja:Counter Strike 1.6
Offline

Napisano 27.12.2011 18:22

ale na xaa.pl czy tam gdzie mam baze mysql?

#66 PwQt

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:30
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 29.12.2011 22:38

Dodam mój styl, jasno-niebieski. Jedna z najlepszych statystyk WWW diablo :), dobra robota Gh0st

Załączone pliki

  • Załączony plik  styl.zip   127,64 KB  27 Ilość pobrań

Użytkownik PwQt edytował ten post 29.12.2011 22:49

  • +
  • -
  • 1

#67 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 29.12.2011 22:44

A mam jeszcze taką uwagę co do dodawania klas, bo z tego co wiem, to nie trzeba za każdym razem pisać numerek przy klasie, tylko wystarczy to zrobić tak
var $klasy = array(
1 => "Czarodziejka",
"Druid",
"Paladyn",
"Zabojczyni",
"Nekromanta",
"Barbarzynca",
"Ninja",
...
);
Może się mylę, ale po co coś pisać, skoro nie trzeba(?) tego robić :D
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#68 WooHooo

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Dmian
  • Lokalizacja:Skad ten SKill
Offline

Napisano 31.12.2011 17:26

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /home/electra/domains/electra.ithost.eu/public_html/Diablo/kernel/class.Stats.php on line 73
Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110

ktoś pomoże dodałem tylko klasy i pasy do SQL

#69 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 07.01.2012 12:06

Serwer www nie może połączyć się z bazą danych. Najlepiej jeśli przeniesiesz baze danych na ten host na którym stoją statystyki : )
  • +
  • -
  • 0

#70 Andy19

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 14.01.2012 23:50

Witam. Mam następujący problem. Nie mogę zalogować się do panelu admina. Po wpisaniu loginu i hasła strona odświeża się i nadal mam pole do wpisania loginu i hasła. Oprócz tego wszystko działa prawidłowo. Oczywiście pliki są z wersji 1.1 Final

var $admin = array(
'login' => 'Admin',
'haslo' => '12345'
);

Oczywiście zmieniałem dane na swoje.

Użytkownik Andy19 edytował ten post 14.01.2012 23:52

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika- IP:[79.133.194.91:27245] Zapraszam serdecznie.
Dołączona grafika - IP:[80.72.37.11:27055] Zapraszam serdecznie.

#71 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 15.01.2012 09:00

wpisujesz
Admin
a nie
admin
?
Wielkość liter ma znaczenie :)
  • +
  • -
  • 0

#72 Andy19

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 15.01.2012 10:58

Login i hasło wpisuje na 100% prawidłowe uwierz mi :)

Na pw wyśle Tobie live demo bo nie chce tutaj podawać strony www ponieważ mogę być za to nagrodzony :)
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika- IP:[79.133.194.91:27245] Zapraszam serdecznie.
Dołączona grafika - IP:[80.72.37.11:27055] Zapraszam serdecznie.

#73 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 15.01.2012 16:27

A dałbyś radę zrobić tak aby przenosić fragi na bf2 jak mam zapis na sql ?
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#74 Zamaskowany995

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:51
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 15.01.2012 19:12

Dobra robota przetestowałem i jest Ok.

#75 revoolution

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:93
  • GG:
  • Imię:hejz
  • Lokalizacja:Dębica
Offline

Napisano 02.02.2012 14:23

Ja natomiast borykam się z błędem :
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/XXXXX/domains/XXXX/public_html/XXXXX/kernel/class.Stats.php on line 302

Baza na UnixStorm

Poradziłem sobie.

W pliku inidata.php wpis powinien wyglądać tak (Dla DiabloModa Onyke) :
define('Diablo_table', 'diablomod');

Użytkownik revoolution edytował ten post 02.02.2012 13:51

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_000000_B50307_FFFFFF_000000.png

....

b_350_20_000000_B50307_FFFFFF_000000.png


#76 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 02.02.2012 14:49

Ja natomiast borykam się z błędem :

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/XXXXX/domains/XXXX/public_html/XXXXX/kernel/class.Stats.php on line 302

Baza na UnixStorm

Poradziłem sobie.

W pliku inidata.php wpis powinien wyglądać tak (Dla DiabloModa Onyke) :
define('Diablo_table', 'diablomod');

Zależnie od cvaru
diablo_sql_table

Użytkownik Gh0st edytował ten post 02.02.2012 15:02

  • +
  • -
  • 0

#77 VVirus

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 75
Zaawansowany

  • Postów:249
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.02.2012 21:59

Dało by radę przystosować pod Twoje diablo Gh0st ?

Serwery należące do mnie :) te i reszta na www.PlayBoard.eu oraz www.PlayBoard.pl

 

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.pngb_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png


#78 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 14.02.2012 07:12

Tak dałoby się to jest pod każde :) Wystarczy tylko zmienić to co napisał w 1 poście :)
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#79 mozor

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:105
Offline

Napisano 02.04.2012 18:02

A ja mam taki błąd.
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '91.227.122.13' (4) in /virtual/n/i/XXXX/kernel/class.Stats.php on line 58
Can't connect to MySQL server on '91.227.122.13' (4)

  • +
  • -
  • 0

#80 Blejdziorek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 14.06.2012 15:21

Robiąc wszystko według poradnika mam taki komunikat

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user '162486'@'localhost' (using password: YES) in /kernel/class.Stats.php on line 76
Access denied for user '162486'@'localhost' (using password: YES)


Teraz moje pytanie, coś robię źle czy może serwer www nie pozwala podpiąć się bazom zewnętrznym?
Kilka razy sprawdzałem i dane mam podane prawidłowe, dokładnie takie same jak w sql ftp serwera Diablo.

_________________________________

Ok, nie ważne. Odpowiedź na moje pytanie znalazłem kilka postów wyżej :)

Użytkownik Blejdziorek edytował ten post 14.06.2012 15:40

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: statystyki, diablo, mod, by, gh0st

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych