Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Item Działko Orbitalne

cod stary

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
40 odpowiedzi w tym temacie

#21 radim

    Godlike

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 04.11.2011 07:15

Z nożem !
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#22 Kendzior87

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:130
  • Lokalizacja:Matrix
Offline

Napisano 04.11.2011 16:32

Wciskasz E trzymając nóż i musisz tylko stać.

Co do mojego pytania? Jakieś pomysły jak zmienić obrażenia w tym itemie? bo naprawdę zadaje 60dmg. Może w kodzie jest jakaś kolosalna wartość na uderzenie a stary cod obsługuje natychmiastowe zabicie jako damage=float(health); i głupieje.
  • +
  • -
  • 0

#23 radim

    Godlike

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 04.11.2011 16:46


Util_Kill(attacker, i,60.0)

Użytkownik radim edytował ten post 13.11.2011 16:36

  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#24 Kendzior87

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:130
  • Lokalizacja:Matrix
Offline

Napisano 10.11.2011 22:18

Działa, dziękuje.
  • +
  • -
  • 0

#25 radim

    Godlike

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 11.11.2011 06:56

Noż i E !
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#26 VerShinin

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Świdwin
Offline

Napisano 11.11.2011 17:57

Mam z tym mały problem. Gdy dodaje normalnie, pisze "undefined symbol: button"
Gdy dodaje to co pisałeś, czyli:

new Button = get_uc(uc_handle, UC_Buttons)
new OldButton = pev(id, pev_oldbuttons)

Pisze:

http://screenshooter.net/5671457/swxykko

Te new button, dodaje nad plugin_init.
Co muszę mieć jeszcze do tego ? :blink:

@Edit

Już sobie poradziłem ;]

Użytkownik Anusiak* edytował ten post 11.11.2011 23:43

  • +
  • -
  • 0

#27 Blood Angel

    Wszechwiedzący

  • Zbanowany

Reputacja: 130
Zaawansowany

  • Postów:540
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Dom
Offline

Napisano 13.11.2011 13:08

A ten model w_battery.mdl to skąd mam wziąć? Może pod krzesłem znajdę?...

@Edit
Nie wiedziałem że to podstawowy model. Było nie pisać ">>> Dźwięku, Modele, Sprite <<<" bo potem ktoś ściąga i nie ma modeli...

A Jak zwiększyć obrażenia który zadaje wybuch?

Użytkownik Blood Angel edytował ten post 13.11.2011 10:56

Znany jako oeN.


#28 radim

    Godlike

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 13.11.2011 16:37

@up
1. Jak ktoś mądry i rozumny to wie, że takie modele są to standardowe modele cs'a (lub inaczej halflife)
2.

Wciskasz E trzymając nóż i musisz tylko stać.

Co do mojego pytania? Jakieś pomysły jak zmienić obrażenia w tym itemie? bo naprawdę zadaje 60dmg. Może w kodzie jest jakaś kolosalna wartość na uderzenie a stary cod obsługuje natychmiastowe zabicie jako damage=float(health); i głupieje.

Util_Kill(attacker, i,60.0)


  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#29 dawidpuskar

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:217
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Kębłowo
Offline

Napisano 06.12.2011 22:04

nie moge znależć w sma pkt 8. POmoze ktos ?
  • +
  • -
  • 0

#30 radim

    Godlike

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 07.12.2011 07:20

Szukasz public ResetHUD(id) i tam dodajesz:
g_bUsed[id] = false

Użytkownik radim edytował ten post 07.12.2011 07:20

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#31 dawidpuskar

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:217
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Kębłowo
Offline

Napisano 12.12.2011 19:03

ale nie mam tego ResetHUD(id) w notepad ++ daje ctrl+f tam wpisuje ResetHUD(id) i nic
  • +
  • -
  • 0

#32 radim

    Godlike

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 12.12.2011 19:10

Dodajesz do plugin_init:
register_event("ResetHUD", "ResetHUD", "abe");
I gdzieś w sma pluginu dodajesz:
public ResetHUD(id)
{
    if(!is_user_connected(id))
        return PLUGIN_HANDLED;

    g_bUsed[id] = false

    return PLUGIN_HANDLED
}
 

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#33 totoff

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:122
  • Imię:christophe
  • Lokalizacja:france
Offline

Napisano 14.12.2011 18:46

I can put it on my cod mod http://pastebin.com/F7FnZSm8 please thank you

Użytkownik totoff edytował ten post 14.12.2011 18:47

  • +
  • -
  • 0

#34 Jamdzam

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 74
Pomocny

  • Postów:284
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 27.08.2012 12:40

w łatwy sposob mozna z tego zrobic klase premium :) dzięki wielkie leci plus :)


tylko jeszcze dodajcie jakiegos dzialajacego linka do modeli i dzwiekow itd bo na speedy trzeba konta premium a ja takiego nie posiadam

wiec jak mozna to proszę dac jakis dzialajacy link

Użytkownik Jamdzam edytował ten post 27.08.2012 12:50

  • +
  • -
  • 0

Sprawdź to !

COD By Jamdzam_v3

 


#35 Zapomniany

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:161
  • GG:
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 22.09.2012 07:53

Link do modeli/dźwięków wygasł poda ktoś?

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


 

 


#36 RaZoR94

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Pedja
  • Lokalizacja:Serbia
Offline

Napisano 29.09.2012 19:18

Please new link ! ;)
  • +
  • -
  • 0

#37 RaZoR94

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • Imię:Pedja
  • Lokalizacja:Serbia
Offline

Napisano 07.10.2012 21:57

how do you quickly explode ? ://
  • +
  • -
  • 0

#38 radim

    Godlike

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 13.10.2012 20:21

http://amxx.pl/topic...alko-orbitalne/
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#39 Jamdzam

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 74
Pomocny

  • Postów:284
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 11.11.2012 14:07

radim mozesz podac nowy dzialajacy link ?
  • +
  • -
  • 0

Sprawdź to !

COD By Jamdzam_v3

 


#40 radim

    Godlike

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 14.11.2012 15:03

Sprite i soundy zaktualizowane. Link do ściągnięcia w pierwszy poście.
  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych