Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

BF2 - przerobka
Temat rozp. xPerfectx, 28.08.2011 19:11
BattleField2 bf2 przerobka inl zmiana nie da rady
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28.08.2011 19:11
Siema
Przerabiam sobie BF2 rank mod na zwykły ranking i mam taki problem , że w plikach .INL po zmieniałem wszystkie teksty na swoje , i gdy wrzucilem na serwer plugin po przeróbce, teksty nie byly zmienione, tylko te standardowe od poczatku pluginu, chociaz ze w moich .INL były inne napisy. Pytanie , dlaczego?
Przerabiam sobie BF2 rank mod na zwykły ranking i mam taki problem , że w plikach .INL po zmieniałem wszystkie teksty na swoje , i gdy wrzucilem na serwer plugin po przeróbce, teksty nie byly zmienione, tylko te standardowe od poczatku pluginu, chociaz ze w moich .INL były inne napisy. Pytanie , dlaczego?
Napisano 28.08.2011 19:25
Skompiluj plik .sma bf'a. I skopiuj skompilowany (amxx) na serwer. Plików inl się nie kompiluje! A tak wogóle na serwerze nie jest potrzebny folder scripting.
Napisano 28.08.2011 19:39
Nomaf, napisales skompiluj plik .sma bf'a , interesuje mnie to bf'a. Wiem ze inl sie nie kompiluje. Tylko w .sma czytalem i tam bylo bf2/awards.inl , zrozumialem z tego ze informacje sa pobierane z z tego pliku bf2 z scripting , ale sie moge mylic. Powiedz mi tylko o co Ci chodzilo z tym bf'a

Napisano 28.08.2011 19:43
Mylisz się. Na serwerze jest potrzebny folder scripting. Kiedyś go nie wgrałem, bo nie chciałem marnować czasu - amxx nie działał :F
Plik BFa skompiluj lokalnie!
Plik BFa skompiluj lokalnie!
Użytkownik A może sma? edytował ten post 28.08.2011 19:43
Napisano 29.08.2011 10:33
Sam rozwiązałem problem
Załączone pliki
Użytkownik xdx551 edytował ten post 29.08.2011 10:45
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: BattleField2, bf2, przerobka, inl, zmiana, nie da rady
![]() |
BattleField2
[ROZWIĄZANE] Problem z Kompliacja - Battlefield 2 : Rank Mod PL v1.3.1problem z bf2rank.sma Napisany przez DonPedro, 28.12.2022 ![]() |
|
![]() |
||
CoD Nowy
Blokada broni przy zmianie klasyNapisany przez scythe1, 13.10.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Zakup odznak przez sklep smsProblem z pluginem służącym do zakupu odznak w sklep SMS Napisany przez EbuBebu, 30.12.2019 ![]() |
|
![]() |
||
Dzwieki BF2 przy awansie itpdzwiek bf2 Napisany przez Bores, 19.10.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
Buyzone Range - Zmiana Strefy BuyzoneNapisany przez wariat aka pro, 15.03.2019 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych