←  Gotowe funkcje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

PHP
AutoAddAdmins ! ( Wersja 1.5 )

• +
  • -
G[o]Q - zdjęcie G[o]Q 07.11.2011

lepiej napisac plugin ktory to zrealizuje pobierajac dane z mysql :D
Odpowiedz

• +
  • -
Gh0st - zdjęcie Gh0st 07.11.2011

No i widzisz. Koło się zamyka :) bez mysql się nie obejdzie :)
Odpowiedz

MaxiKINGer - zdjęcie MaxiKINGer 08.11.2011

Ale jednak fajnie by było gdybyś dodał taką opcję (do bazy) <zwykłe cod`y> + taka sama opcja na Cod by DarkGL
Odpowiedz

• +
  • -
oxys_bsnt - zdjęcie oxys_bsnt 15.11.2011

Czy działa on pod GmAMXBans 1.5.1?
Odpowiedz

• +
  • -
Gh0st - zdjęcie Gh0st 15.11.2011

Ile razy można? nie działa, drugi sklep działa.
Użytkownik Gh0st edytował ten post 15.11.2011 18:00
Odpowiedz

• +
  • -
mozor - zdjęcie mozor 11.01.2012

Mógł byś dodać takie opcje:
Dodawanie nowych szablonów
Historia zakupów
Odpowiedz

• +
  • -
QuahodronN - zdjęcie QuahodronN 11.01.2012

Witam

mam takie pytanko
używam amxbans GM 1.5.1 tylko, że zapisuje adminów, vipów do users.ini a nie do bazy danych (przez strone)
więc sklepik będzie działał czy jednak muszę użyć wersji sms_shop żeby działało tak jak napisalem

z góry dziękuję za odpowiedz
Odpowiedz

• +
  • -
fdrest - zdjęcie fdrest 09.02.2012

jak możesz daj sma bo chcę sobie dodać inne opcje czyli vip, slot albo jakieś moje widzimisie :> jeżeli nie ma problemu to prosiłbym o sma
Odpowiedz

• +
  • -
Adam :D - zdjęcie Adam :D 21.02.2012

Ponieważ minął już pewien czas chciałbym się zapytać to co każdy chce : Czy jest już Sklep połączony z AMXBans ? Lub czy są jakieś prace nad nim prowadzone ?

Moje pytanie : Jak mam "Identyfikator usług SMS:" to czym muszę mieć konto DotPay ? Jeśli nie to powiedzcie co mam tam wpisać :)

Edit : Jak możesz zrób tak by każdy mógł edytować/dodawać nowych miejsc typu : Kup Admina, Kup ... :)
Użytkownik Adam :D edytował ten post 21.02.2012 17:31
Odpowiedz

ogury - zdjęcie ogury 22.02.2012

Ponieważ minął już pewien czas chciałbym się zapytać to co każdy chce : Czy jest już Sklep połączony z AMXBans ? Lub czy są jakieś prace nad nim prowadzone ?

Moje pytanie : Jak mam "Identyfikator usług SMS:" to czym muszę mieć konto DotPay ? Jeśli nie to powiedzcie co mam tam wpisać :)

Edit : Jak możesz zrób tak by każdy mógł edytować/dodawać nowych miejsc typu : Kup Admina, Kup ... :)

JEST SMS SHOP!

jak możesz daj sma bo chcę sobie dodać inne opcje czyli vip, slot albo jakieś moje widzimisie :> jeżeli nie ma problemu to prosiłbym o sma

:facepalm:
Odpowiedz

Lolp - zdjęcie Lolp 01.04.2012

Mogę prosić o reupload pliku admin.amxx?
Dam plusa.
Odpowiedz

• +
  • -
l3szcz - zdjęcie l3szcz 09.04.2012

Gh0st, przerobiłem po trochu skrypt na własny użytek (płatności profitsms), ale mam pytanie, czy mogę edytować ten sklepik i wstawić wersję z amxbans bo mam pewien pomysł już na to i jestem w trakcie prac :)
Odpowiedz

• +
  • -
QuahodronN - zdjęcie QuahodronN 09.04.2012

jeśli robisz ładny styl oraz obsługę z amxbans to na pewno bardzo dużej ilości użytkowników się to przyda :) (jestem jednym z nich:p)
Odpowiedz

• +
  • -
l3szcz - zdjęcie l3szcz 11.04.2012

Styl mogę ew. przerobić.
Ale czytam i patrzę SMS_SHOP ma amxbans. Jeżeli tak bardzo wam zależy na tym sklepiku to spróbuję przerobić, ale nie obiecuję ;]
Odpowiedz

• +
  • -
QuahodronN - zdjęcie QuahodronN 11.04.2012

Jak masz czas i chęci nie obrażę się jeśli byś ten styl wsadził w tamten sklepik z amxbansem :) no i oczywiście udostępnił go :P
Odpowiedz

• +
  • -
l3szcz - zdjęcie l3szcz 12.04.2012

Jeżeli otrzymam zgodę od Ghosta to oczywiście ;)
Odpowiedz

• +
  • -

Nie chcę robić mu konkurencji, bo zmieniając styl praktycznie musiałbym zmienić dużą ilość kodu, a więc prawie, że nowy sklepik.
Przerobię tylko amxbans i płatności dla innych firm takich jak - ProfitSMS.PL, CashBill itp.
W sumie - mam już trochę roboty z samym amxbansem, ale myślę że jak tylko mi się uda wstawię plik. Proszę o połączenie obu postów.
Odpowiedz

• +
  • -
QuahodronN - zdjęcie QuahodronN 12.04.2012

rób rób na pewno się przyda :D
Odpowiedz

• +
  • -

Prace wrą :>
Odpowiedz

adamsa1 - zdjęcie adamsa1 14.04.2012

Jesli mam wgrany amxbans to musze zrobic odczyt adminow z users.ini ?
Odpowiedz