AutoAddAdmins ! ( Wersja 1.5 )
MaxiKINGer
08.11.2011
Ale jednak fajnie by było gdybyś dodał taką opcję (do bazy) <zwykłe cod`y> + taka sama opcja na Cod by DarkGL
Gh0st
15.11.2011
Ile razy można? nie działa, drugi sklep działa.
Użytkownik Gh0st edytował ten post 15.11.2011 18:00
Użytkownik Gh0st edytował ten post 15.11.2011 18:00
QuahodronN
11.01.2012
Witam
mam takie pytanko
używam amxbans GM 1.5.1 tylko, że zapisuje adminów, vipów do users.ini a nie do bazy danych (przez strone)
więc sklepik będzie działał czy jednak muszę użyć wersji sms_shop żeby działało tak jak napisalem
z góry dziękuję za odpowiedz
mam takie pytanko
używam amxbans GM 1.5.1 tylko, że zapisuje adminów, vipów do users.ini a nie do bazy danych (przez strone)
więc sklepik będzie działał czy jednak muszę użyć wersji sms_shop żeby działało tak jak napisalem
z góry dziękuję za odpowiedz
fdrest
09.02.2012
jak możesz daj sma bo chcę sobie dodać inne opcje czyli vip, slot albo jakieś moje widzimisie
jeżeli nie ma problemu to prosiłbym o sma
Adam :D
21.02.2012
Ponieważ minął już pewien czas chciałbym się zapytać to co każdy chce : Czy jest już Sklep połączony z AMXBans ? Lub czy są jakieś prace nad nim prowadzone ?
Moje pytanie : Jak mam "Identyfikator usług SMS:" to czym muszę mieć konto DotPay ? Jeśli nie to powiedzcie co mam tam wpisać
Edit : Jak możesz zrób tak by każdy mógł edytować/dodawać nowych miejsc typu : Kup Admina, Kup ...
Użytkownik Adam :D edytował ten post 21.02.2012 17:31
Moje pytanie : Jak mam "Identyfikator usług SMS:" to czym muszę mieć konto DotPay ? Jeśli nie to powiedzcie co mam tam wpisać
Edit : Jak możesz zrób tak by każdy mógł edytować/dodawać nowych miejsc typu : Kup Admina, Kup ...
Użytkownik Adam :D edytował ten post 21.02.2012 17:31
ogury
22.02.2012
JEST SMS SHOP!Ponieważ minął już pewien czas chciałbym się zapytać to co każdy chce : Czy jest już Sklep połączony z AMXBans ? Lub czy są jakieś prace nad nim prowadzone ?
jak możesz daj sma bo chcę sobie dodać inne opcje czyli vip, slot albo jakieś moje widzimisie
jeżeli nie ma problemu to prosiłbym o sma
l3szcz
09.04.2012
Gh0st, przerobiłem po trochu skrypt na własny użytek (płatności profitsms), ale mam pytanie, czy mogę edytować ten sklepik i wstawić wersję z amxbans bo mam pewien pomysł już na to i jestem w trakcie prac
QuahodronN
09.04.2012
jeśli robisz ładny styl oraz obsługę z amxbans to na pewno bardzo dużej ilości użytkowników się to przyda
(jestem jednym z nich:p)
l3szcz
11.04.2012
Styl mogę ew. przerobić.
Ale czytam i patrzę SMS_SHOP ma amxbans. Jeżeli tak bardzo wam zależy na tym sklepiku to spróbuję przerobić, ale nie obiecuję ;]
Ale czytam i patrzę SMS_SHOP ma amxbans. Jeżeli tak bardzo wam zależy na tym sklepiku to spróbuję przerobić, ale nie obiecuję ;]
QuahodronN
11.04.2012
Jak masz czas i chęci nie obrażę się jeśli byś ten styl wsadził w tamten sklepik z amxbansem
no i oczywiście udostępnił go
l3szcz
12.04.2012
Nie chcę robić mu konkurencji, bo zmieniając styl praktycznie musiałbym zmienić dużą ilość kodu, a więc prawie, że nowy sklepik.
Przerobię tylko amxbans i płatności dla innych firm takich jak - ProfitSMS.PL, CashBill itp.
W sumie - mam już trochę roboty z samym amxbansem, ale myślę że jak tylko mi się uda wstawię plik. Proszę o połączenie obu postów.
Przerobię tylko amxbans i płatności dla innych firm takich jak - ProfitSMS.PL, CashBill itp.
W sumie - mam już trochę roboty z samym amxbansem, ale myślę że jak tylko mi się uda wstawię plik. Proszę o połączenie obu postów.