AutoAddAdmins ! ( Wersja 1.5 )
strike-oral
17.09.2011
Jak dodać więcej opcji do doładowania portfela bądź opcje Przelew ?
Windowspl
19.09.2011
Mam błąd 

Nie powinno być
Użytkownik Bazy Danych ?
@EDIT
Jeszcze niżej było chyba "Tabela Ur zytkowników"
I mam pytanie czy da się zrobić coś takiego że po kupnie vipa/klasy/slota nie dodaje się do bazy danych tylko idzie tak jak by wiadomość do admina sklepu i mu się pokazują all dane ? I jest taka zakładka hmm jak by ją nazwać może oczekujące i tam są pokazane nicki które oczekują na akceptację.
Użytkownik Windowspl edytował ten post 19.09.2011 15:52
(napisałem ze spacją dlatego że mi zmieniło na poprawneu r zytkownik Bazy Danych::
Nie powinno być
Użytkownik Bazy Danych ?
@EDIT
Jeszcze niżej było chyba "Tabela Ur zytkowników"
I mam pytanie czy da się zrobić coś takiego że po kupnie vipa/klasy/slota nie dodaje się do bazy danych tylko idzie tak jak by wiadomość do admina sklepu i mu się pokazują all dane ? I jest taka zakładka hmm jak by ją nazwać może oczekujące i tam są pokazane nicki które oczekują na akceptację.
Użytkownik Windowspl edytował ten post 19.09.2011 15:52
Gh0st
19.09.2011
@up
zaskoczył mnie ten błąd,
zasięgnę po słownik ortograficzny .
co do tego drugiego
masz w wersji 1.1, Połącz to jakoś
co do tego drugiego
strike-oral
19.09.2011
mi równiez to by strasznie przydało, pomozesz?I mam pytanie czy da się zrobić coś takiego że po kupnie vipa/klasy/slota nie dodaje się do bazy danych tylko idzie tak jak by wiadomość do admina sklepu i mu się pokazują all dane ? I jest taka zakładka hmm jak by ją nazwać może oczekujące i tam są pokazane nicki które oczekują na akceptację.
Windowspl
20.09.2011
Ja tam czekam na wersje z amxbans, a jak jej jeszcze nie ma to bym używał coś takiego jak opisałem 
Nie ogarniam zbytnio tego
co do tego drugiego
masz w wersji 1.1, Połącz to jakoś
Nie ogarniam zbytnio tego
LucKy_skiLL
22.09.2011
Warning: fopen(./inc/config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/jesper/domains/download.xpag.pl/public_html/sklepik/install.php on line 55 Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jesper/domains/download.xpag.pl/public_html/sklepik/install.php on line 56 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/jesper/domains/download.xpag.pl/public_html/sklepik/install.php on line 57 Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jesper/domains/download.xpag.pl/public_html/sklepik/install.php on line 58 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/jesper/domains/download.xpag.pl/public_html/sklepik/install.php on line 59 Instalacja Przebiegła pomyślnie ! USUŃ PLIK INSTALL.PHP ! Za 5 sekund zostaniesz przekierowany na stronę główną
Co jest?
Gh0st
23.09.2011
To wklej ręcznie dane do pliku
i omiń instalacje
Jakaś osoba pisała mi na gg że to problem z tworzeniem tabel w bazie danych.
to nie jest z tym problem , problem dotyczny pliku config.php a za tworzenie odpowiada plik connect.php
pozatym tabele nie są tworzone podczasz instalacji
Użytkownik Gh0st edytował ten post 23.09.2011 16:29
config.php
i omiń instalacje
Jakaś osoba pisała mi na gg że to problem z tworzeniem tabel w bazie danych.
to nie jest z tym problem , problem dotyczny pliku config.php a za tworzenie odpowiada plik connect.php
pozatym tabele nie są tworzone podczasz instalacji
Użytkownik Gh0st edytował ten post 23.09.2011 16:29
Misiaczek ;c
28.09.2011
nie chce nic gadać ale 1 serwerownia sprzedaje ten sklepik za kase
jak chcesz adres to pisz pw
LucKy_skiLL
29.09.2011
To wklej ręcznie dane do pliku
config.php
i omiń instalacje
W paczce nie ma w ogole pliku config.php, możesz go dać? Albo napisać jak mam go wypełnić ?
Gh0st
03.10.2011
Tak trudno utworzyć plik config.php ? 
potem wejsc w plik install.php a tam masz napisane jak mają wyglądać dane z config.php
potem wejsc w plik install.php a tam masz napisane jak mają wyglądać dane z config.php
Fili:P
03.10.2011
Możesz też robić tak, że jeśli instalacja się nie uda ( pliki nie istnieją ) to wyświetli się poradnik ręcznej instalacji.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Gh0st
03.10.2011
Fili. Plik Powinien Utworzyć się automatycznie
Przynajmniej mi się utworzył.
Hajmus
04.10.2011
Trochę kasy byś na tym ubił, odemnie wielki szacunek za udostępnienie.
@Edit
Dałbyś radę zrobic wersję w której sprawdza poprawnosc kodu patrząc czy jest on na liście (kody.txt) ? Lista generowana przez dotpay.
Użytkownik hajmus edytował ten post 04.10.2011 13:25
@Edit
Dałbyś radę zrobic wersję w której sprawdza poprawnosc kodu patrząc czy jest on na liście (kody.txt) ? Lista generowana przez dotpay.
Użytkownik hajmus edytował ten post 04.10.2011 13:25
Gh0st
04.10.2011
Dziękuje 
Pomyślę nad tym kiedyś. Teraz aktualnie przed najbliższy 1/2 tygodnie nie będzie nowych wersji bo robię inny projekt.
Pomyślę nad tym kiedyś. Teraz aktualnie przed najbliższy 1/2 tygodnie nie będzie nowych wersji bo robię inny projekt.