AutoAddAdmins ! ( Wersja 1.5 )
QuahodronN
14.04.2012
eee chyba tak 
sory za wcześniejszą odpowiedz ale pomyliłem tematy
Użytkownik QuahodronN edytował ten post 14.04.2012 19:07
sory za wcześniejszą odpowiedz ale pomyliłem tematy
Użytkownik QuahodronN edytował ten post 14.04.2012 19:07
adamsa1
14.04.2012
A nie da sie zeby dodawalo do amxbans na okreslony czas ? bo w users.ini sie tego zrobic nie da a jak doda to na zawsze
l3szcz
14.04.2012
Z tym jest mały ambaras.
Zależy w czym to ustawiasz - jak przez panel amxbans to możesz ustalić ile dni. Jeżeli w users.ini - to wątpię.
Jak chcesz - mogę pomóc
Zależy w czym to ustawiasz - jak przez panel amxbans to możesz ustalić ile dni. Jeżeli w users.ini - to wątpię.
Jak chcesz - mogę pomóc
malutki
10.05.2012
mam pytanie czy da się zrobić aby nie kożystało z dopaya a kody bralo z bazy albo pliku. Co trzeba by zmienić?
panczo122d
11.07.2012
Trochę lipa bo jak dodaje w PA Config Strony Id urzytkownika (DotPay): i Identyfikator usług SMS: to mi nie dziłają sms biorę kody wygenerowane z dotpay i nie działa
Gh0st
12.07.2012
Koleś ile ty masz lat? każdy tępy zobaczy podobieństwo, grafike to każdy idiota z iq na + umie zmienić więc nie czuj się zbyt wielkim programistą
jaroszeq
12.08.2012
a dlaczego? Moze na jakims hostingu plikow wrzuccie
a dlaczego? Moze na jakims hostingu plikow wrzuccie albo dajcie to w formacie *.sma
a dlaczego? Moze na jakims hostingu plikow wrzuccie albo dajcie to w formacie *.sma
SarnaMC
18.07.2013
Sorry że odświeżam ale nie chcę zakładać nowego tematu ;D Jest jakaś możliwość podpięcia tego pod amxbans? Chodzi mi o to że przy amxbans plik admin.amxx musi być wyłączony