Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
BaseBuilder

Levele na stronce

BaseBuilder

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 stolarz

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 28.07.2011 18:27

Witam czy może mi ktoś napisać jak zrobić gunxpmoda na stronie ?

#2 LucKy_skiLL

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 160
Profesjonalista

  • Postów:1301
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 29.07.2011 20:32

Masz cały kod php

<?php

define('ILOSC_WYNIKOW_NA_STRONIE', 20);

$tab = array('host', 'nazwa bazy', 'haslo', 'user', 'SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM `mytable` WHERE `player_level` > 0 ORDER BY `mytable`.`player_xp` DESC LIMIT '. $_GET["porcja"]*ILOSC_WYNIKOW_NA_STRONIE . ',' . ILOSC_WYNIKOW_NA_STRONIE . ';');

$polaczenie = mysql_connect($tab[0], $tab[1], $tab[2]) or die(mysql_error());
$database = mysql_select_db($tab[3]) or die(mysql_error());

$zapytanie = mysql_query($tab[4]);

while($wynik = mysql_fetch_assoc($zapytanie)) {

        $id = $wynik['player_id'];
        $lvl = $wynik['player_level'];
        $xp = $wynik['player_xp'];      
        
        echo "<tr>\n" .
        "  <td align=\"center\" valign=\"middle\">$id</td>\n" .
        "  <td align=\"center\" valign=\"middle\">$lvl</td>\n" .
        "  <td align=\"center\" valign=\"middle\">$xp</td>\n" .
        "</tr>\n";
        
}
echo "</table><br />";
$SQL = "SELECT FOUND_ROWS() as Ilosc";
$RES= mysql_query($SQL);
list($iloscWpisow) = mysql_fetch_row($RES);


if($_GET['porcja']>0){ 

   echo '<a href="?porcja='.($_GET['porcja']-1).'"><b>Poprzednia Strona</b></a><br />';
}
 
for($i = 0;$i<=floor($iloscWpisow/ILOSC_WYNIKOW_NA_STRONIE);$i++){
   echo '[<a href="?porcja='.($i).'"> '.($i+1).' </a> ]';
}


if($_GET['porcja']<floor($iloscWpisow/ILOSC_WYNIKOW_NA_STRONIE)){ 

   echo '<br /><a href="?porcja='.($_GET['porcja']+1).'"><b>Natepna Strona</b></a>';
}

mysql_close($polaczenie);

?>

  • +
  • -
  • 1

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube


#3 stolarz

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 30.07.2011 09:55

Dałeś mi kod, ale ja nie wiem co z nim zrobić.
Możesz napisać mi wszystko po kolei ?
Za kod już leci reputacja.

#4 Nomaf

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 155
Profesjonalista

  • Postów:344
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.07.2011 09:57

Powiedz co masz już zrobione na stronce, będzie łatwiej pomóc.
  • +
  • -
  • 0

#5 stolarz

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 30.07.2011 12:18

Powiedz co masz już zrobione na stronce, będzie łatwiej pomóc.

Jak mam mieć coś zrobione jak nie wiem jak to zrobić ?
Mam na razie tylko serwer z wgranym gunxpmodem, a chce żeby gunxpmod był na stronie:D

Użytkownik stolarz edytował ten post 30.07.2011 12:18


#6 Zaszka

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:215
  • Imię:Ja
Offline

Napisano 30.07.2011 17:44

O co Ci chodzi?

Masz swój server www?
Masz zrobioną strone?

Jeśli tak to wejdź na ftp i edytuj odpowiednie pliki strony.

#7 stolarz

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 30.07.2011 19:43

O to chodzi, że ja nie wiem jak to zrobić i wolałbym jak byście mi napisali coś w stylu poradnika jak to zrobić:D

#8 Nomaf

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 155
Profesjonalista

  • Postów:344
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 30.07.2011 20:56

Powiedz, czy ma być to w stylu: http://amxx.pl/topic...of-duty-mw-mod/
czy też: http://amxx.pl/topic...nowy-wyglad-v2/
  • +
  • -
  • 0

#9 stolarz

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 30.07.2011 21:43

Nomaf mi chodzi o gunxpmoda, a nie o coda albo tabelke z serwerami...

#10 Nomaf

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 155
Profesjonalista

  • Postów:344
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.07.2011 17:29

Wiem, tyle, że mi chodzi o to, gdzie chcesz to mieć.
Czy tak jak w codzie na oddzielnej stronie, czy w jak tabelce - zagnieżdżone na stronie.
  • +
  • -
  • 0

#11 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 31.07.2011 17:35

stwórz nowy plik tekstowy i nazwij go np. gunxp.php (bez .txt)
i wrzuć ten plik do głównego katalogu serwera WWW





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych