Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CoD Mod MW


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
30 odpowiedzi w tym temacie

#21 PuchateQ

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 10.05.2010 15:33

Ja mam pytanko.
Jak zrobić żeby dodać jeszcze jakąś klasę do klas premium? Czyli dodać do premium inną klasę oprócz Rambo .
Z góry thx dam +
  • +
  • -
  • 0

#22 .minD

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:451
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 10.05.2010 16:54

if (get_user_flags(id) & DEFINICJA_FLAGI) {


dodajesz sprawdzanie czy gracz w daną flagę

szerszy opis: Flagi - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

Użytkownik .minD edytował ten post 10.05.2010 16:54

  • +
  • -
  • 0

#23 PuchateQ

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 10.05.2010 17:00

Mogłbyś mi bardziej wytłumaczyć? Bo troszkę nie kumam :P
Np mam klase Hajt i jak ją zrobić premium? Gdzie mam to dodać co napisałeś?

Użytkownik PuchateQ edytował ten post 10.05.2010 17:01

  • +
  • -
  • 0

#24 .minD

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:451
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 10.05.2010 19:51

if(item == Rambo && !(get_user_flags(id) & ADMIN_LEVEL_H))
{
client_print(id, print_chat, "[COD:MW] Nie masz uprawnien aby kozystac z klasy premium.");
WybierzKlase(id);
return PLUGIN_CONTINUE;
}



pod to kopiujesz jeszcze raz to samo i zmieniasz tylko nazwe klasy na taką jaką dodałeś lub jeżeli jeszcze chcesz to możesz zmienić flagę dostępu

Użytkownik .minD edytował ten post 10.05.2010 19:51

  • +
  • -
  • 1

#25 PuchateQ

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Wadowice
Offline

Napisano 10.05.2010 20:22

Dziękować :] Leci +
  • +
  • -
  • 0

#26 GaCeK

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:202
  • GG:
  • Lokalizacja:Dąbrowa Tarnowska
Offline

Napisano 14.05.2010 17:37

da się ustawić tak aby u danej klasy nie było słychać kroków?

oraz jak dodać kolejne strony dla klas bo mam już 2/2 i pełne, trzeba dodać stronę do wyboru klasy i do opisu klas, pomoże ktoś?

Użytkownik GaCeK edytował ten post 14.05.2010 17:42

  • +
  • -
  • 0

#27 NaZaR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:lodz
Offline

Napisano 23.05.2010 12:08

Siema ! Mam taki problem po dodaniu swojej klasy jak komplikuje plki do amxx to mam cos takiego
Dołączona grafika
Mój sma daje w załączniku ! Proszę was o pomoc bo nie wiem co jest nie tak.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#28 Patrykko

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:20
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 23.05.2010 19:00

mam taki sam problem jak u kolegi wyzej
mozna uzyskac rozwiazanie ?
  • +
  • -
  • 0

#29 NaZaR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:lodz
Offline

Napisano 24.05.2010 14:27

Ja już sobie poradziłem z tym problemem >D .
Masz po prostu błędy w tych linijka co masz nawisie musisz je poprawić i będzie ok
  • +
  • -
  • 0

#30 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 24.05.2010 15:51

Brakowało dwóch przecinków + jednej zamykającej klamry xD

tutaj przerobiony na git kod ;]

#31 NaZaR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:lodz
Offline

Napisano 24.05.2010 22:20

To ja już wiem bo sobie poradziłem doszlem do tego co zrobiłem źle :-) :-)
Ale Thx za pomoc!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych