Witam udostępniam moją paczkę - ONLY AWP + 4 FUN
Mam nadzieję, że paczka wam się spodoba - nie widziałem aby ktokolwiek udostępnił tutaj paczkę Only AWP + 4 FUN z losowaniem co rundę trybu
W razie problemu proszę pisać na pw - kontakt podany w CZYTAJ.txt
* Losowanie co rundę trybu np. Szybkostrzelność+noscope itd.
* Skiny
* VIP
* Logi
* Duszek po śmierci
* RoundSound
* Trail Granata
* Najlepszy Gracz rundy
* HUD z możliwością ustawienia własnego koloru HUD w prostym menu/stworzenia własnego koloru menu/wyłaczenia HUD
* Dźwięki po zabójstwie
;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-= ONLY AWP 2022 by N1K1Cz /\^-^/\ =-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-= Silnik i najwazniejsze pluginy /\^-^/\ =-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// AWP_Silnik.amxx >> Glowny Silnik AWP 4FUN_AWP.amxx >> Silnik AWP 4 FUN AWP_skiny.amxx >> Skiny ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-= Pluginy Dodatkowe /\^-^/\ =-=-=-=-=// ;//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=// AWP_unlimitedammo.amxx >> Nielimitowane ammo (potrzebne do dzialania silnika 4FUN) AWP_hsonly.amxx >> only HS (wymagane do dzialania silnika 4FUN) AWP_blokuj.amxx >> blokowanie kupna broni AWP_bullet_dmg.amxx >> pokazuje dmg zadawane AWP_ad_manager.amxx >> Reklamy say AWP_admin_freelook.amxx >> jak sama nazwa wskazuje AWP_admin_spec_esp.amxx >> wh admina po smierci AWP_duszek_po_smierci.amxx >> Duszek po smierci AWP_grenade_trail.amxx >> Linia rzutu granata AWP_gamenamechanger.amxx >> zmiana nazwy gry (trzeba dopisać na końcu pliku amxx.cfg - amx_gamename "nazwa") AWP_flash.amxx >> kto nas oslepil AWP_logs.amxx >> logi AWP_granat_info.amxx >> info jaki granat rzucamy AWP_inf_smierc.amxx >> 15 sek. info po smierci AWP_Najlepszy.amxx >> Najlepszy gracz rundy AWP_parachute.amxx >> spadochron AWP_RoundSound.amxx >> Muzyka po rundzie AWP_SpawnProtection.amxx >> protekcja spawn AWP_ping.amxx >> kick za wysoki ping AWP_sounds.amxx >> Dzwieki po killu AWP_vip.amxx >> VIP AWP_vip_dla_steam.amxx >> VIP za free dla steam
https://www95.zippys...HyhvJ/file.html