Witam.
Wykonałem dla Was do użytku, paczuszkę mp3 jako roundsoundy, bądź dźwięki do telefonu. Zaprezentowałem się w gatunkach w jakich ja się lubuję i mam nadzieję, że i Wam się one spodobają. Myślę, że dla każdego coś się znajdzie. Gorąco liczę, że w zostanie ona dodana na Nasze serwery w niedalekiej przyszłości, bo słuchanie w koło tego samego jest po prostu nudne. Poniżej podsyłam link do pobrania całości oraz ponumeruję poszczególne kawałki. Pozdro !
Zezwalam na kopiowanie na inne serwisy, pod warunkiem umieszczenia mojego nicku jako autora paczki.
https://www61.zippyshare.com/v/Kx2hbEJd/file.html
Tracklista: 1. Loud About Us - Drums 2. Dimitri Vegas & Like Mike vs. Nicky Romero - Here We Go 3. Shaan feat. Nino Lucarelli - Bring It To Me (Guestlist4Good Anthem)(KAAZE Mix) 4. Quintino - Brasil Connect 5. Sidney Samson & Gwise - Soldier 6. W&W & Vini Vici - Chakra 7. W&W & Darren Styles feat. Giin - Long Way Down 8. Hekler & Gladez - 404 9. Yellow Claw – Fake Chanel (feat. A$AP Ferg & Creek Boyz) 10. Armin van Buuren x Vini Vici x Alok Feat. Zafrir - United