Witam.
Prosiłbym o przerobienie pluginu Admin Model Menu (https://amxx.pl/topi...min-model-menu/)
Poniżej napiszę co i jak i dam sma pluginu.
Po wpisaniu /model ma wyskakiwać menu i następujące opcje do wybrania: 1. Skin Mężczyzny (TT) 2. Skin Dziewczyny (TT) 3. Skin Mężczyzny (CT) 4. Skin Dziewczyny (CT)
I po wybraniu jednego z nich wyskakuje kolejne menu z wyborem skinu.
Oraz prosiłbym aby było to ustawione tak, aby CT nie mógł wybrać np. "Skin Mężczyzny (TT)" wyłącznie skiny dla CT, i na odwrót!
2 OPCJA.
Jeżeli nie da się zrobić menu w menu, dałoby się zablokować aby TT nie mógł wybrać skinu dla CT?
Wiem, że wymaga to trochę czasu ale bardzo liczę na was!! Za każdą pomoc wynagradzam + i z góry dziękuję !!
sma
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 01.08.2017 11:08
Napisano 01.08.2017 11:43
Coś w tym stylu?
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 01.08.2017 13:19
SpoilerCoś w tym stylu?
Tak, o to mi chodziło! Dzięki +
Lecz nie działa on do końca.
Menu działa, ale nie podmienia skinów, oraz trzeba podać ścieżkę w taki sposób: "models/player/model_k_tt/model_k_tt.mdl" (nazwa modelu oraz folderu muszą być takie same, aby plugin działał)
Zmieniłem 1 skin na swój, ale plugin zmienia na domyślne z CS'a, zamiast ten który dałem.
Dam SS'a jak to zrobiłem. (Z tymi skinami co ty tam dałeś też nie działa!)
Napisano 01.08.2017 13:22
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 01.08.2017 18:39
Spoiler
Modele się pobierały, ale nadal domyślny skin Terrorystów.
Napisano 01.08.2017 20:06
Działa! Wielkie dzięki
Postaram się jeszcze dodać swoje skiny wzorując się na tym jak wy je dodaliście!
Jeszcze raz dzięki!
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny
Inny
Problem z wyświetlaniem nazw klas w menuBłędne nazwy w menu przy wyborze klasy Napisany przez protypek, 29.04.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych