Witam. W wolnych chwilach męczę ten plugin i mam kolejne schody. Otóż podczas rozgrywki broń krótka czyli glock i usp nie strzelaja tak jak na kazdym serwerze poprzez ciągłe trzymanie lewego przycisku myszy tylko muszę go naciskać. Chcciałbym żeby pistolety strzelały "auto" poprzez trzymanie wlasnie LPM a nie jego ciągłe naciskanie. Tak na prawde nie mam pojecia gdzie jest i jak to przyczyna czy w paintballgun czy w paintballmod. proszę o pomoc oczywiscie pozytywy poleca za pomocne odpowiedzi Z góry dziękuje.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Paintballmod Problem glock i uspTryb strzelania pistoletu
Napisano 03.12.2016 22:10
"Powstań i usłysz wołanie, historia wzywa Cię:
Warszawo, walcz!"
Napisano 07.12.2016 06:47
Pobierz wersje na proste kulki a nie na opadające, ta wersja jest z menu. Szkoda ze tu się długo na odpowiedz czeka
Do
new cangofull = (my_pbgun == PB_MARKER || my_pbgun == PB_LAUNCHER || my_pbgun == PB_M249 || my_pbgun == PB_SUPERMARKER);
Dodaj my_pbgun == PB_USP || my_pbgun == PB_GLOCK
new cangofull = (my_pbgun == PB_MARKER || my_pbgun == PB_USP || my_pbgun == PB_GLOCK || my_pbgun == PB_LAUNCHER || my_pbgun == PB_M249 || my_pbgun == PB_SUPERMARKER);
Jak działa daj repke
Załączone pliki
Użytkownik Lizka edytował ten post 07.12.2016 06:52
Napisano 08.12.2016 19:20
Pobierz wersje na proste kulki a nie na opadające, ta wersja jest z menu. Szkoda ze tu się długo na odpowiedz czeka
Do
new cangofull = (my_pbgun == PB_MARKER || my_pbgun == PB_LAUNCHER || my_pbgun == PB_M249 || my_pbgun == PB_SUPERMARKER);Dodaj my_pbgun == PB_USP || my_pbgun == PB_GLOCK
new cangofull = (my_pbgun == PB_MARKER || my_pbgun == PB_USP || my_pbgun == PB_GLOCK || my_pbgun == PB_LAUNCHER || my_pbgun == PB_M249 || my_pbgun == PB_SUPERMARKER);
Jak działa daj repke
Działa bez kitu wielkie dzięki łapka poleciała... Oczywiscie wiem ze mógłbym pobrac pb zwyklem ale juz na tym jakos ogarniete mam ale widac nie wszystkoe. Jeszcze raz dzięki.
"Powstań i usłysz wołanie, historia wzywa Cię:
Warszawo, walcz!"
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: paintball, paintballgun
Vip paintball CS 1.6Rangi vip oraz supervip Napisany przez M0nas, 27.01.2020 paintball, pukawka, vip, supervip |
|
||||
Trajektoria lotu kulekPaintballmod zmiana specyfiki lotu kulek. Napisany przez Ekspedytor, 25.07.2018 paintball mod, paintballgun i 1 więcej |
|
||||
Problem z paintballemNapisany przez karol103075, 17.12.2017 problem, paintball, pomocy, amxx |
|
||||
Blokada bramy na dd2Napisany przez Ekspedytor, 16.10.2017 blokada brama, paintball |
|
||||
PaintballMod
Prośba o przerobienie pluginuChodzi o dodanie krowy do paintball mod Napisany przez Adrianpmi, 28.12.2014 paintballmod, paintball |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych