Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
BaseBuilder

[BaseBuilder] Kolorowanie klocków

basebuilder

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 05.09.2014 20:50

*
Popularny

Opis


 

Dzięki temu pluginowi gracz ze stosowną flagą ma możliwość pokolorowania swoich klocków, aby utrudnić zadanie zombie ;)

 

Aby pokolorować klocek, należy być jego właścicielem. Oznacza to, że nie można pokolorować klocka nieużywanego lub innego gracza. Aby móc kolorować, konieczne jest włączenie menu kolorowania, z którego to możemy wybrać interesujący nas kolor, a następnie namierzenie na klocek i PRZY OTWARTYM MENU naciśnięcie prawego klawisza myszki. Efekt jest troszeczkę "oczojebny", dlatego nie musi się spodobać każdemu, ale intensywność kolorów można zawsze zmienić :)

 

Screenshot


14wzin9.jpg

 

Instalacja


Standardowa

 

Komendy


/colormenu - wyświetla menu kolorowania klocków

 

 

Standardowo klocki może kolorować gracz z flagą ADMIN_LEVEL_H. Jeśli chcemy to zmienić, otwieramy nasze sma i edytujemy ta linijkę:

#define FLAGA ADMIN_LEVEL_H

Załączone pliki


Użytkownik MAGNET edytował ten post 07.09.2014 16:25

  • +
  • -
  • 7

#2 Wiktor.?

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Wiktor
  • Lokalizacja:Polski
Offline

Napisano 06.09.2014 16:27

Nie po co to opublikowałeś ale masz  + za chęci

"wystarczy zmienic /lock na nie wiem np flage H i to samo ale przyda się"



#3 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 06.09.2014 16:51


"wystarczy zmienic /lock na nie wiem np flage H i to samo ale przyda się"

I teraz pisz 20x /lock /lock /lock

 

Prawy przycisk jest w moim odczuciu o wiele lepszy ;P


  • +
  • -
  • 1

#4 Lajtoo

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:6
  • Lokalizacja:Bełchatów
Offline

Napisano 14.09.2014 09:36

Nie wiem dlaczego ale na basebuilder 64 mam otwarte menu klikam prawy przycisk myszy i nic :/


  • +
  • -
  • 1

#5 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 14.09.2014 09:39

Pewnie nie ma w 6.4 forwardow z 6.5
  • +
  • -
  • 1

#6 Wiktor.?

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Wiktor
  • Lokalizacja:Polski
Offline

Napisano 19.09.2014 16:05

Powiem ci że przyda się ten plugin :)



#7 ???

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 17.04.2015 00:00

A jakieś cvary do tego potrzeba czy nie?


  • +
  • -
  • 0

Masz sprawę? Pisz GG/Steam


GG: 43782512

Profil steam - http://steamcommunity.com/id/fb19985


#8 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 17.04.2015 06:53

Nie
  • +
  • -
  • 0

#9 ???

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 17.04.2015 13:18

Nie

 

Wgrałem to wszystko jak napisałeś i działało menu kolorami lecz nic nie mogłem kolorować żadnych klocków mimo ze zrobiłem jak napisałeś.


  • +
  • -
  • 0

Masz sprawę? Pisz GG/Steam


GG: 43782512

Profil steam - http://steamcommunity.com/id/fb19985


#10 MAGNET

    SourceLearned ;)

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 625
Wszechmogący

  • Postów:1510
  • GG:
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 17.04.2015 17:48

Jaki silnik BB używasz?


  • +
  • -
  • 0

#11 ???

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Dalekoo
Offline

Napisano 20.04.2015 23:01

Witam już nie potrzeba posiadam drugi serwer bb i mam ten plugin i tam mi działa.


  • +
  • -
  • 1

Masz sprawę? Pisz GG/Steam


GG: 43782512

Profil steam - http://steamcommunity.com/id/fb19985






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych