Witam. Szukam jakiegoś lepszego pokemoda który posiada więcej niż 300 pokemonów. Szukałem różnych paczek, lecz wiele znikło lub powygasało. Szukam np: "Pokemod edit by Sharez", "Pokemod edit by t3RASON!k". Jeśli ktoś byłby w posiadaniu paczki, która była dostępna a już link wygasł prosiłbym o podsyłanie linków. Za pomoc oczywiście dziękuję i wynagrodzę.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 09.05.2014 18:28
Napisano 09.05.2014 19:07
http://amxx.pl/topic...est-for-public/ - jedynie coś takiego.
Orientowałem się z kolegami w tym temacie rok do tyłu i z doświadczenia wiem, że więcej niż 230-250 poków za darmo nie dostaniesz. Osoby, które mają po 500 pokemonów na swoim serwerze, albo zrobili je samodzielnie, albo kupili. Ostatnio widziałem download takiego, który miał 700+ pokemonów, ale co z tego? Osoba chciała dwa sms'y wzamian PRAWIDŁOWY link do downloadu, tamten zawierał tylko informację pod jaki numer.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych