Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Zombie Plague 4.3

Spolszczenie do zp_lighting_vote nie działa

zombie plague 4.3

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 junka99

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:53
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:opole
Offline

Napisano 28.02.2014 16:45

Otóż spolszczyłem ten plugin chodzi o plik zp_lighting_vote.txt (plugin polega na głosowaniu czy jest dzień czy noc na zombie modzie) gdy już wyskakuje mi menu do głosowania pisze: 

 

ML_NOTFOUND : ....

ML_NOTFOUND : ....

 

a powinno

 

Noc

Wieczor

Dzien

 

Bardzo bym prosił żeby ktoś pomógł mi rozwiązać problem

Załączone pliki



#2 Drago36

    Profesjonalista - if you know what i mean

  • Power User

Reputacja: 560
Wszechwiedzący

  • Postów:707
  • GG:
  • Imię:Mów mi D.ave
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.02.2014 21:33

zp_lighting_vote.txt > wrzuciłeś do folderu data/lang?


  • +
  • -
  • 1

#3 junka99

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:53
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:opole
Offline

Napisano 01.03.2014 10:21

tak



#4 Grzegorz93

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:311
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 01.03.2014 11:03

Ustaw język serwera na PL.


  • +
  • -
  • 1

#5 junka99

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:53
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:opole
Offline

Napisano 01.03.2014 19:47

Nie pomogło :/



#6 Kali.

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:27
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 01.03.2014 20:19

Na pewno masz taką nazwe? Nie ma np. chciaż jednej duzej litery?

A zmien nazwe na np. zp_light i w sma tez i zobacz.


Użytkownik Kali. edytował ten post 01.03.2014 20:21

  • +
  • -
  • 1

#7 junka99

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:53
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:opole
Offline

Napisano 01.03.2014 21:16

Nie zadziałało







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie plague 4.3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych