←  Informacje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Uwaga
Po 3 dniach wróciliśmy!

Locked

Adminek AMXX.PL's Photo Adminek AMXX.PL 06.02.2014

Witajcie ponownie użytkownicy!

Jak doskonale zauważyliście borykaliśmy się ostatnio z całą masą problemów, związanych z forum. Nasze ostatnie kilka dni było strasznie zapracowane i tak, po nie całych 4 dniach wróciliśmy do żywych, żadnych newralgicznych danych nie utraciliśmy, wszystko działa tak jak powinno. Gdyby jednak coś nie działało, gdybyśmy coś przeoczyli, prosimy o kontakt w tym temacie

Szersze informacje związane z niedostępnością forum pojawią się wkrótce.

MrPasta's Photo MrPasta 06.02.2014

Jest ! Czekałem i czekałem bo miałem problem z serwerem .Dzięki wam znowu daje rade ^^

MANIOK JADALNYY's Photo MANIOK JADALNYY 06.02.2014

Coś chyba nie działa generator klas cod mod bo jak wchodzę w link to wywala mi białą stronę. Używam przeglądarki Chrome to sam dzieje się na Mozilla Firefox

• +
  • -
`YNRE.'s Photo `YNRE. 06.02.2014

VIP Generator tak samo.

Wyskakuje mi następujący błąd w trakcie jego generowania.

ERR vipgen.gen.01 :: Nie mozna wyslac zapytania o wygenerowanie vipa.

Jeszcze nie działą rejestracja za pomocą Facebooka.

Przekierowuje na portal i wyskakuje

Wystąpił błąd. Spróbuj później.

Edited by `YNRE., 06.02.2014 16:21.

• +
  • -
Vote's Photo Vote 06.02.2014

Mi nie działa Generator klas 

O to Link do ss: http://scr.hu/1s4e/wyr4w

• +
  • -
Majcon's Photo Majcon 06.02.2014

Ogólnie generatory nie działają 

Ale Cieszę się że wróciliście <3

• +
  • -
GwynBleidD's Photo GwynBleidD 06.02.2014

Wszystko zostanie naprawione, jednak dajcie nam na to trochę czasu :) Proszę pisać w tym temacie co jeszcze nie działa, a działało w niedzielę, proszę nie dublować zgłoszeń, jeśli ktoś już o czymś pisał to nie wymieniać tego ponownie.

Generatory na dzień dzisiejszy mają dość niski priorytet, więc uzbrójcie się w cierpliwość

• +
  • -
`YNRE.'s Photo `YNRE. 06.02.2014

Wszystko zostanie naprawione, jednak dajcie nam na to trochę czasu :) Proszę pisać w tym temacie co jeszcze nie działa, a działało w niedzielę, proszę nie dublować zgłoszeń, jeśli ktoś już o czymś pisał to nie wymieniać tego ponownie.

Generatory na dzień dzisiejszy mają dość niski priorytet, więc uzbrójcie się w cierpliwość

A kiedy będę mógł się spodziewać VIP Generatora? Bo chciałem stworzyć nowego, bo troche źle zrobiłem poprzedniego i mi się buguje i VIP staje się całkowicie niewidzialny. Chciałbym zniwelować ten problem jak najszybciej. Pozdrawiam.

Edited by `YNRE., 06.02.2014 16:55.

• +
  • -
G[o]Q's Photo G[o]Q 06.02.2014

to moze na poczatek pytanie? kto z dostepem do fb jest na tyle dorosly ze kasuje posty?

• +
  • -
Pietras11's Photo Pietras11 06.02.2014

Powrót był nieunikniony,na szczęście. ;)

MANIOK JADALNYY's Photo MANIOK JADALNYY 06.02.2014

To czym jest dla was priorytet . Ile mam czekać na powrócenie generatora  klas i vipa

• +
  • -
Kawon's Photo Kawon 06.02.2014

To czym jest dla was priorytet . Ile mam czekać na powrócenie generatora klas i vipa

Priorytetem jest pełna funkcjonalność rdzenia forum (pisanie tematów, kompilator, ACP, etc.). Jeśli chodzi o generatory to są tylko dodatkami na które musicie cierpliwie poczekać.

• +
  • -
xaze's Photo xaze 06.02.2014

Dobrze, że wróciliście. Potrzebna mi była masa rzeczy, której nie ma na innych stronach, niż amxx.pl. Powodzenia w dalszej naprawie. Miejmy nadzieję, iż szybko się z tym uwiniecie. ;)

• +
  • -
xWangan's Photo xWangan 06.02.2014

Cieszę się iż wszystko wraca do normy. Można wiedzieć co / kto i dlaczego nagle strona przestała działać?

.K3K's Photo .K3K 06.02.2014

Nie musicie naprawiać generatora :) Jest nie przydatny oraz lepiej pisać vipa samemu więcej się człowiek uczy i nie zadaje debilnych pytań dla czego mu serwer nie startuje bo dodał model dla vipa w generatorze i go nie wgrał :)

GwynBleidD (06.02.2014 19:04):
Szczerze mówiąc jestem za, ale niestety nie ode mnie to zależy...

• +
  • -
Kawon's Photo Kawon 06.02.2014

Cieszę się iż wszystko wraca do normy. Można wiedzieć co / kto i dlaczego nagle strona przestała działać?

Szersze informacje związane z niedostępnością forum pojawią się wkrótce.

Gość_Ślizgacz_* 06.02.2014

source pobierz też nie działa

TeJGeN's Photo TeJGeN 06.02.2014

Po 3 dniach. To miało być już 3 dni temuuu ;D  :facepalm:

• +
  • -
R3k!N's Photo R3k!N 06.02.2014

Nie musicie naprawiać generatora :) Jest nie przydatny oraz lepiej pisać vipa samemu więcej się człowiek uczy i nie zadaje debilnych pytań dla czego mu serwer nie startuje bo dodał model dla vipa w generatorze i go nie wgrał :)

Według mnie lepiej niech to zostanie , ponieważ po co pisać nie wiadomo ile , jeżeli chcesz najprostszego vipa na serwer. Kilka kliknięć i gotowy vip do wrzucenia na serwer.

• +
  • -
Zabijaka Gryps's Photo Zabijaka Gryps 06.02.2014

Nie działają chyba subdomeny, np. blogi, przy próbie wejścia przykładowo na blog Darka przekierowywuje na forum.
Locked