Po 3 dniach wróciliśmy!
Adminek AMXX.PL
06.02.2014
Witajcie ponownie użytkownicy!
Jak doskonale zauważyliście borykaliśmy się ostatnio z całą masą problemów, związanych z forum. Nasze ostatnie kilka dni było strasznie zapracowane i tak, po nie całych 4 dniach wróciliśmy do żywych, żadnych newralgicznych danych nie utraciliśmy, wszystko działa tak jak powinno. Gdyby jednak coś nie działało, gdybyśmy coś przeoczyli, prosimy o kontakt w tym temacie
Szersze informacje związane z niedostępnością forum pojawią się wkrótce.
MrPasta
06.02.2014
Jest ! Czekałem i czekałem bo miałem problem z serwerem .Dzięki wam znowu daje rade
MANIOK JADALNYY
06.02.2014
Coś chyba nie działa generator klas cod mod bo jak wchodzę w link to wywala mi białą stronę. Używam przeglądarki Chrome to sam dzieje się na Mozilla Firefox
`YNRE.
06.02.2014
VIP Generator tak samo.
Wyskakuje mi następujący błąd w trakcie jego generowania.
ERR vipgen.gen.01 :: Nie mozna wyslac zapytania o wygenerowanie vipa.
Jeszcze nie działą rejestracja za pomocą Facebooka.
Przekierowuje na portal i wyskakuje
Wystąpił błąd. Spróbuj później.
Edited by `YNRE., 06.02.2014 16:21.
GwynBleidD
06.02.2014

Generatory na dzień dzisiejszy mają dość niski priorytet, więc uzbrójcie się w cierpliwość
`YNRE.
06.02.2014
Wszystko zostanie naprawione, jednak dajcie nam na to trochę czasu
Proszę pisać w tym temacie co jeszcze nie działa, a działało w niedzielę, proszę nie dublować zgłoszeń, jeśli ktoś już o czymś pisał to nie wymieniać tego ponownie.
Generatory na dzień dzisiejszy mają dość niski priorytet, więc uzbrójcie się w cierpliwość
A kiedy będę mógł się spodziewać VIP Generatora? Bo chciałem stworzyć nowego, bo troche źle zrobiłem poprzedniego i mi się buguje i VIP staje się całkowicie niewidzialny. Chciałbym zniwelować ten problem jak najszybciej. Pozdrawiam.
Edited by `YNRE., 06.02.2014 16:55.
G[o]Q
06.02.2014
to moze na poczatek pytanie? kto z dostepem do fb jest na tyle dorosly ze kasuje posty?
MANIOK JADALNYY
06.02.2014
Wszystko zostanie naprawione, jednak dajcie nam na to trochę czasu
Proszę pisać w tym temacie co jeszcze nie działa, a działało w niedzielę, proszę nie dublować zgłoszeń, jeśli ktoś już o czymś pisał to nie wymieniać tego ponownie.
To czym jest dla was priorytet . Ile mam czekać na powrócenie generatora klas i vipa
Kawon
06.02.2014
To czym jest dla was priorytet . Ile mam czekać na powrócenie generatora klas i vipa
Priorytetem jest pełna funkcjonalność rdzenia forum (pisanie tematów, kompilator, ACP, etc.). Jeśli chodzi o generatory to są tylko dodatkami na które musicie cierpliwie poczekać.
xaze
06.02.2014
Dobrze, że wróciliście. Potrzebna mi była masa rzeczy, której nie ma na innych stronach, niż amxx.pl. Powodzenia w dalszej naprawie. Miejmy nadzieję, iż szybko się z tym uwiniecie.
xWangan
06.02.2014
Cieszę się iż wszystko wraca do normy. Można wiedzieć co / kto i dlaczego nagle strona przestała działać?
.K3K
06.02.2014
Nie musicie naprawiać generatora Jest nie przydatny oraz lepiej pisać vipa samemu więcej się człowiek uczy i nie zadaje debilnych pytań dla czego mu serwer nie startuje bo dodał model dla vipa w generatorze i go nie wgrał
Kawon
06.02.2014
Cieszę się iż wszystko wraca do normy. Można wiedzieć co / kto i dlaczego nagle strona przestała działać?
Szersze informacje związane z niedostępnością forum pojawią się wkrótce.
R3k!N
06.02.2014
Nie musicie naprawiać generatora
Jest nie przydatny oraz lepiej pisać vipa samemu więcej się człowiek uczy i nie zadaje debilnych pytań dla czego mu serwer nie startuje bo dodał model dla vipa w generatorze i go nie wgrał
Według mnie lepiej niech to zostanie , ponieważ po co pisać nie wiadomo ile , jeżeli chcesz najprostszego vipa na serwer. Kilka kliknięć i gotowy vip do wrzucenia na serwer.