Problemem pewnie jest magic_quotes_gpc wyłącz i będzie działać elegancko.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Sklep Automatyczny Counter-Strike
Napisano 13.10.2013 16:06
byCZUS to mój autorytet

Napisano 13.10.2013 16:37
Problemem pewnie jest magic_quotes_gpc
wyłącz i będzie działać elegancko.
Ok, a jak to wyłączyć?
Próbowałem edycji .htaccess i wywala błąd 500.
Próbowałem też z plikiem php.ini na dwa sposoby i również nic :<.
Napisano 13.10.2013 16:43
htaccess:
php_flag magic_quotes_gpc off php_flag magic_quotes_runtime off
lub php.ini
magic_quotes_gpc = Off magic_quotes_runtime = Off
a najlepiej w index.php na początku dodaj
ini_set('magic_quotes_runtime', 'Off');
byCZUS to mój autorytet

Napisano 13.10.2013 17:02
Gdy dodaje do .htaccess to strona w ogóle nie działa. Jak już pisałem wyskakuje błąd 500.
Dodanie do php.ini również nic nie zmienia. Wyświetla mi że magic_quotes_gpc dalej ON.
A jeśli dodaje tą linijke do index.php to strona w ogóle wygląda dziwnie.
SS: http://screenshooter...4228595/tlvtfen
Napisano 13.10.2013 17:18
Gdy dodaje do .htaccess to strona w ogóle nie działa. Jak już pisałem wyskakuje błąd 500.
Dodanie do php.ini również nic nie zmienia. Wyświetla mi że magic_quotes_gpc dalej ON.
A jeśli dodaje tą linijke do index.php to strona w ogóle wygląda dziwnie.
dodaj to w postaci
<?php ini_set('magic_quotes_runtime', 'Off'); ?>
Wtedy powinno działać
Napisano 13.10.2013 17:24
Mam mały problem przy instalacji
Wysłałem wszystkie pliki na serwer
i przy weściu w plik instalacyjny "nazwastrony/folder/install.php" wyświetla mi się pusta strona i nic się nie dzieje
Napisano 13.10.2013 17:47
dodaj to w postaci<?php ini_set('magic_quotes_runtime', 'Off'); ?>Wtedy powinno działać
Dalej nie działa, nic się nie zmienia a phpinfo() dalej pokazuje
magic_quotes_gpc On
Przy Configure Command
jest dalej '--enable-ftp' '--enable-magic-quotes' '--enable-sockets'
A jaki hosting pod amxbans i twój sklep polecasz?
Użytkownik Skip edytował ten post 13.10.2013 18:05
Napisano 13.10.2013 19:14
Czy mogłbyś dodać api na GamerServ.pl i mojeserwery.pl ?
W następnej wersji będzie zabijaka, tyle mogę powiedzieć, co do następnych nie mam pojęcia
byCZUS to mój autorytet

Napisano 13.10.2013 19:27
Możesz dodać obsługę tego pluginu - http://amxx.pl/topic...p-na-nickipsid/
Dzięki temu ze sklepu będą mogły korzystać serwery, które nie posiadają AmxBans.
Napisano 14.10.2013 11:04
Proszę o zrobienie API dla serwerygier.com bardzo mi na tym zależy.
Napisano 14.10.2013 12:39
Jeśli tak bardzo Wam zależy na jakimś api to zajmijcie się tym sami, nie jest to trudne.
Napisano 14.10.2013 14:28
mam problem ponieważ mi sklep nie działa
wypełniłem dane w install.php i nic.
Paczka map COD - http://cs-boster.pl/...ter-strike-1-6/
Paczka map AIM - http://cs-boster.pl/...ter-strike-1-6/
Counter Strike 1.6 Non Steam v23 - http://cs-boster.pl/...m-v23-download/
Counter Strike 1.6 Non Steam v32 - http://cs-boster.pl/...m-v32-download/
Counter Strike 1.6 Non Steam v52 - http://cs-boster.pl/...-non-steam-v52/
Napisano 14.10.2013 14:42
Musisz w przeglądarce otworzyć plik install.php, następnie po uzupełnieniu formularza kliknąć instaluj i zaczekać. Po poprawnym zainstalowaniu należy usnąć plik install.php
byCZUS to mój autorytet

Napisano 14.10.2013 15:23
Mam problem
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <html><head> <title>404 Not Found</title> </head><body> <h1>Not Found</h1> <p>The requested URL /sklep/welcome/load was not found on this server.</p> <hr> <address>Apache/2.2.16 (Debian) Server at 185.25.149.96 Port 80</address> </body></html>
Zawartość .htaccess
RewriteEngine On RewriteBase /sklep/ <Files .*> Order Deny,Allow Deny From All </Files> RewriteRule ^(?:application|system)\b.* index.php/$0 [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
i Zawartość config.php
<?php defined('SYSPATH') or die('No direct script access.'); $config['db']['host'] = 'hosting.pukawka.pl'; $config['db']['user'] = '***'; $config['db']['pass'] = '***'; $config['db']['base'] = '***'; $config['core']['url'] = 'http://185.25.149.96/sklep/';
Pliki wrzucone do var/www/sklep/
Napisano 14.10.2013 16:09
@up.
.htaccess powinno być
RewriteEngine On RewriteBase /sklep/ <Files .*> Order Deny,Allow Deny From All </Files> RewriteRule ^(?:application|system)\b.* index.php/$0 [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule .(.?)* index.php?$1 [PT]
byCZUS to mój autorytet

Napisano 14.10.2013 17:26
Dzięki temu ze sklepu będą mogły korzystać serwery, które nie posiadają AmxBans.
Na cholerę komuś sklep automat skoro nie mają podstawowego pluginu jakim jest AMXBans ?
Poszukuję: serwerów do sieci, grafika do sieci oraz kilku stron WWW (prywatnych), adminów na serwery, itp.
Szukasz zajęcia na wolne chwile ? Pisz !
Zapraszam !
Napisano 14.10.2013 17:28
Na cholerę komuś sklep automat skoro nie mają podstawowego pluginu jakim jest AMXBans ?
W sumie to nawet nie o to chodzi. W niektórych sieciach jest coś takiego, że poszczególne serwery (każdy serwer - inny właściciel) dodają u siebie usługi do users.ini i nie mają dostępu do dawania usług w AmxBans, więc im się to przyda
Napisano 14.10.2013 17:29
Aktualizacja do wersji 1.2.0
Zaktualizowano pierwszy post.
Jeśli ktoś robi update, niech przeczyta dokładnie treść nad plikiem z aktualizacją.
1.1.0 -> 1.2.0
(dnia: 2013.10.14)
- [Nowa funkcja] Kody premium, administrator ustala 8 znakowy kod o X wartości, użytkownik może nim doładować konto.
- [Nowa funkcja] Administrator ma możliwość przedłużania / skracania / usuwania już zakupionej usługi.
- [Nowa funkcja] Podczas tworzenia usługi, dostępny jest taki sam edytor tekstowy jak podczas tworzenia newsa.
- [Nowa funkcja] API Zabijaka.pl
- [Ulepszenie] Podczas przeglądania jakiejś opcji w panelu administracyjnego i odświeżeniu strony, trafialiśmy zawsze do ustawień strony, teraz trafimy na tą stronę jaką ostatnio przeglądaliśmy.
- [Zmiana] Od teraz wyświetlana jest tylko pamięć zużyta przez sklep.
- [Naprawa] Tutaj wielkie podziękowania dla byCZUS, za to że zgłosił owy błąd. Podczas przedłużania usługi jeśli ktoś kupił na STEAM a owy wpis istniał już w bazie, nie dodawało do zakupionych usług. Po długich sekundach rozmyślań nad tym gdzie jest ten błąd, doszliśmy do rozwiązania
Użytkownik Gh0st edytował ten post 14.10.2013 17:31
byCZUS to mój autorytet

Napisano 14.10.2013 17:32
Po to żebyś się pytał. Padła propozycja, na pewno lepsza niż te ciągłe pisanie, żeby dodać api do jakiegoś tam hostingu, a to czy coś takiego będzie w tym sklepie zdecyduje ghost. Oczywiście sam uważam, że bez amxbansa to jak bez jednej ręki, ale chociażby sam używam tamtego pluginu dla vipów, między innymi dlatego, żeby oddzielić adminów od vipów.Dzięki temu ze sklepu będą mogły korzystać serwery, które nie posiadają AmxBans.
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny, sklep, automatyczny, counter, strike, darmowy, najlepszy, amxbans, dobry
Inny
Problem z wyświetlaniem nazw klas w menuBłędne nazwy w menu przy wyborze klasy Napisany przez protypek, 29.04.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych