Sklep Automatyczny Counter-Strike
MAGNET FRA
27.07.2017
taki błąd mi wyskakuje Plik instalacyjny istnieje
zrob tak nazwatwojegoforum/install/index.php
Bassman
04.10.2017
Chciałem zainstalować sklep lecz wyszło jak na ss . wgrałem wersję 1.4.0 + update
Instalowałem zgodnie ze wskazówkami. w wersji 1.3 jak i 1.4 nie mogę się zalogować , utworzyć konta nic .
Edited by Bassman, 04.10.2017 10:39.
MAGNET FRA
04.10.2017
Chciałem zainstalować sklep lecz wyszło jak na ss . wgrałem wersję 1.4.0 + update
Instalowałem zgodnie ze wskazówkami. w wersji 1.3 jak i 1.4 nie mogę się zalogować , utworzyć konta nic .
zmien sklep na http://shop-engine.pl/#downloadtez jest darmowy owiele lepszy
heniu1111
04.10.2017
Wyskakuje ci białe tło ponieważ źle dodajesz ścieżki
Bassman
05.10.2017
Wgrałem tak jak pisało a przynajmniej tak mi sie wydaję
heniu1111
05.10.2017
Zgłoś się do mnie na gg, spróbuje ci pomóc
heniu1111
05.10.2017
Zgłoś się do mnie na gg, spróbuje ci pomóc
l3szcz
25.02.2018
Małe poprawki dla wersji 1.3.0 z automatycznym usuwaniem pliku instalacyjnego.
Attached Files
CzilajT
04.04.2018
Mi cały czas po wejsciu na stronę pokazuje komunikat że nie może odczytać jakiś plików - błąd ajax
ktoś powie ocb ?
Robiłem już chyba wszystko i nadal to samo
ExetY
21.05.2018
Mi cały czas po wejsciu na stronę pokazuje komunikat że nie może odczytać jakiś plików - błąd ajax
ktoś powie ocb ?
Robiłem już chyba wszystko i nadal to samo
mam to samo ktos cos
Levi
06.07.2018
Po instalacji wyskakuje mi taki błąd!
The requested URL /index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
SkanujeLepiejNizAvast
26.10.2019
Not Found
The requested URL was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Niby się zainstalowało usuwam plik install.php i takie coś mi się pokazuje
poradziłem sobię, zmieniłem htacces ostatnią linijke z public_html/sklep na /sklep/
Edited by SkanujeLepiejNizAvast, 26.10.2019 22:56.