Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

Sklep Automatyczny Counter-Strike

inny sklep automatyczny counter strike darmowy najlepszy amxbans dobry

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
844 odpowiedzi w tym temacie

#61 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 08.10.2013 13:21

5. Po poprawnym zainstalowaniu cron powinien wykonywać akcje co najmniej raz dziennie wchodząc na adres
twojastrona.pl/service/refresh

A gdzie ja znajde folder service z plikiem refresh ? Bo w paczce go nie widze.

Nie ma takiego folderu, jest to link zmieniany odpowiednio przy pomocy mod_rewrite


  • +
  • -
  • 1

#62 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 08.10.2013 15:14

 

5. Po poprawnym zainstalowaniu cron powinien wykonywać akcje co najmniej raz dziennie wchodząc na adres
twojastrona.pl/service/refresh

A gdzie ja znajde folder service z plikiem refresh ? Bo w paczce go nie widze.

Nie ma takiego folderu, jest to link zmieniany odpowiednio przy pomocy mod_rewrite

 

 

W takim razie na jaki plik mam ustawic crona zeby to sie aktualizowalo automatycznie gdy ktos kupi usługe ?

 

Czy automatycznie sie aktualizuje gdy ktos dokona zakupu i cron nie jest potrzebny ?
 


ZabijamBoLubie.PL


#63 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 08.10.2013 15:16

Na adres

/service/refresh

  • +
  • -
  • 1

#64 MrSpiryt

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:248
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 08.10.2013 16:16

Dziala ;)

 

A coz zrobic zeby wybieralo ten adres jak tylko ktos dokona zakupu ?


ZabijamBoLubie.PL


#65 Makale

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:231
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 08.10.2013 17:02

W opisie nic nie reguje na ENTER, ani <br>. Nie da się zejść do nowej linii. Chodiz mi tu o opis usługi. Np: http://sklep.impress...kill.eu/service


  • +
  • -
  • 0

Poszukuję: serwerów do sieci, grafika do sieci oraz kilku stron WWW (prywatnych), adminów na serwery, itp.

Szukasz zajęcia na wolne chwile ? Pisz !

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zapraszam !


#66 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 08.10.2013 17:18

@up

Ponieważ treść z tego pola jest parsowana, i nie ma możliwości używania HTML :P


  • +
  • -
  • 0

#67 Makale

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:231
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 08.10.2013 17:22

Dzięki czemu teskt wygląda mega niefajnie ;)

Czemu ignoruje też ENTER ? Można to jakoś obejść ? Nie wygląda to schludnie, ni czytelnie.


  • +
  • -
  • 0

Poszukuję: serwerów do sieci, grafika do sieci oraz kilku stron WWW (prywatnych), adminów na serwery, itp.

Szukasz zajęcia na wolne chwile ? Pisz !

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zapraszam !


#68 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 08.10.2013 18:01

Postaram się coś z tym zrobić :)

 

Nieoficjalnie mogę powiedzieć że jutro update do wersji 1.1.0

Co nowego? możliwość podglądania jaki użytkownik kupił jaką usługę, i informowanie o doładowywaniu portfela w logach administracyjnych.


  • +
  • -
  • 1

#69 maksz100

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:22
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 08.10.2013 18:07

Propozycja:

 

Kupowanie usług dla niezarejestrowanych. 

 

Ustawiasz kupno poprzez 1 SMSa, bo nie każdy chce się rejestrować :P

Tylko niezarejestrowani musza widzieć usługi. 


Użytkownik maksz100 edytował ten post 08.10.2013 18:10

  • +
  • -
  • 0

#70 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 08.10.2013 18:12

Propozycja:

 

Kupowanie usług dla niezarejestrowanych. 

 

Ustawiasz kupno poprzez 1 SMSa, bo nie każdy chce się rejestrować :P

Nie. Dlaczego ? Rejestracja trwa zaledwie 30 sekund, a podczas kupowania usługi wybieramy dokładną ilość dni na jaką ma zostać kupiona co równa się z  inną ceną


  • +
  • -
  • 0

#71 Reebok

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Miechów
Offline

Napisano 08.10.2013 18:14

hej, ghost mógłbyś mi powiedzieć gdzie dokładnie co mam wpisać, te dane do bazy danych oraz scieżke i adres, wyskakuje mi coś takiego że 'plik install.php istnieje' :)

 

dzięki i pozdrawiam


Użytkownik Reebok edytował ten post 08.10.2013 18:14

  • +
  • -
  • 0

#72 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 08.10.2013 18:17

Po zainstalowaniu musisz usunąć plik install.php


  • +
  • -
  • 0

#73 Reebok

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Miechów
Offline

Napisano 08.10.2013 18:22

niestety nic mi się nie wyświetla ::P


Gh0st (08.10.2013 18:23):
A nie pomyślałeś tak żeby wejść w przeglądarce na ten plik ? :)

Użytkownik Reebok edytował ten post 08.10.2013 18:33

  • +
  • -
  • 0

#74 adif11

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:357
  • Imię:adrian
  • Lokalizacja:szczecin
Offline

Napisano 08.10.2013 22:42

Powiem tak to co robisz jest "za***iste" sklep oceniam 10/10 wszystko działa bez zbędnych śmieci co najważniejsze sklep jest pisany w najnowszych technologiach

jedynie o co bym prosił to o api dla serwerygier.com

 

tutaj jest mój własny który działa w 100%

 

$get = file_get_contents("http://panel.serwerygier.com/api/PaymentWidget.json?feature=platnosciOnlineSMS&sid=".$API."&code=".$kod_sms."&text=MPA.SG5");
            $OdpowiedzAPI = json_decode($ZapytanieAPI);
            
            if($get)
            {
                
                $get = json_decode($get);
    
                if(is_object($get))
                {
                    
                    if($get->error)
                    {
                        
                        return false;
                    
                    }
                    
                    else
                    {
                        
                        $status = $get->status;
        
                        if($status=="ok")
                        {
                            
                            return true;
                            
                        }
                        
                        else
                        {
                            
                            return false;
                        
                        }
                    
                    }
                
                }
                
                else
                {
                    
                    return false;
                
                }
            
            }
            
            else
            {
                
                return false;
            
            }
            
            return false;

        }

Zapraszam Serdecznie Na Cod Mod'a [401 lvl]

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png


#75 kieropmi

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:150
  • Lokalizacja:pmi
Offline

Napisano 08.10.2013 22:51

Planujesz dodać możliwość kupna expa, odznak itp ? Wysłane z mojego C1505

#76 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 09.10.2013 13:00

Jeśli będzie duże zainteresowanie tym sklepem, to będę starał się rozszerzać o takie możliwości :)


  • +
  • -
  • 0

#77 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 09.10.2013 13:39

Aktualizacja do wersji 1.1.0

Więcej informacji w pierwszym poście.

 

SS z przeglądania usług:

amxx_1381321901__ss.png


  • +
  • -
  • 3

#78 Makale

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:231
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 09.10.2013 15:50

Hmm. Proponowałbym też dodać inny sposób doładowania portfela. Chodiz mi tu o dwa sposoby.

1. Przelew - pokazuje dane do przelewu

2. KOD - tutaj mi chodzi o taki kod co można bedzie wygarc w konkursach itp. UJser wpisuje kod i mu wrzuca do Portfela XX gotówk. Oczywiście kod będzie jednorazowy i będzie można go np napisać samemu i w Panelu coś takiego:

KOD:ISJB10

Gotówka: 10.0

;) Widziałem to już w pewnym sklepie i sprawa świetna.

 

Dodam, że kupno odnzak, lvl itd to też sprawa niezła. O popularność sklepu się nie martw. Już masz wiele śćiągnięć ;D


  • +
  • -
  • 0

Poszukuję: serwerów do sieci, grafika do sieci oraz kilku stron WWW (prywatnych), adminów na serwery, itp.

Szukasz zajęcia na wolne chwile ? Pisz !

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zapraszam !


#79 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 09.10.2013 15:54

Hmm. Proponowałbym też dodać inny sposób doładowania portfela. Chodiz mi tu o dwa sposoby.

1. Przelew - pokazuje dane do przelewu

2. KOD - tutaj mi chodzi o taki kod co można bedzie wygarc w konkursach itp. UJser wpisuje kod i mu wrzuca do Portfela XX gotówk. Oczywiście kod będzie jednorazowy i będzie można go np napisać samemu i w Panelu coś takiego:

KOD:ISJB10

Gotówka: 10.0

;) Widziałem to już w pewnym sklepie i sprawa świetna.

 

Dodam, że kupno odnzak, lvl itd to też sprawa niezła. O popularność sklepu się nie martw. Już masz wiele śćiągnięć ;D

Ilość ściągnięć nie jest równa ilości osób które to używa :)

 

Z tymi kodami, postaram się zrobić :)


  • +
  • -
  • 0

#80 Makale

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:231
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 09.10.2013 16:01

Taki sklepik to daleko zajdzie. Te inne QoG'a i te inne płątne po 300 zł to się chowają. Ten mi się bardzo podoba, głównie swoją prostotą ;D A co z tymi danymi do przelewu ? Też dobra bo spamu nie ma PW, Steam o doładowanie przelewem czy coś.

 

Czy update z 1.0.2 na 1.1.0 ma zmiany w css i grafice ?

 

O z tym pytaniem nasuwa mi się propyzcja. Chodzi mi tu o style.

Abyś zrobił ładnie folder style i tam style. Każdy ze swoim css i grafiką. Prostsze do edycji i w ogóle tak bardziej profesjonalnie.


Użytkownik Makale edytował ten post 09.10.2013 16:03

  • +
  • -
  • 1

Poszukuję: serwerów do sieci, grafika do sieci oraz kilku stron WWW (prywatnych), adminów na serwery, itp.

Szukasz zajęcia na wolne chwile ? Pisz !

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zapraszam !






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny, sklep, automatyczny, counter, strike, darmowy, najlepszy, amxbans, dobry

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych