Sklep Automatyczny Counter-Strike
DeatHRuN123
19.03.2014
a czy jak ktos ku[pi z sklepu to mu dodaje to od razu? tzn ja nic nie musze robic?;D
Jadek13
19.03.2014
Ja ma problem z wyświetlaniem, logowaniem i w ogóle jakoś się to u mnie pobugowało.
Tak to u mnie wygląda. Dodatkowo gdy wchodze w ZALOGUJ to piszę, że nie ma takiego adesu, bo rzeczywiście nie ma.
krecik1296
20.03.2014
Mi ciągle wyskakuje "Wystąpił błąd Ajax"
Błąd ajax zazwyczaj w tym sklepie wyskakuje jak masz źle ustawioną ścieżkę. np. jak masz w pliku twojastrona.pl/sklep to z tego adresu dziala ale jak wejdziesz przez subdomenę np. sklep.twojastrona.pl to wyskakuje ten błąd (działa to w 2 strony). Musisz się zdecydować jakiego chcesz używać adresu do sklepu.

Użytkownik krecik1296 edytował ten post 20.03.2014 18:38
DeatHRuN123
20.03.2014
ja mam taki problem otóż wszystko dobrze jest zrobione ale nie dziala bogdy wbije to pisze:
Plik instalacyjny istnieje
i nwm co mam zrobic nie moge zainstalowac POMOCY!
Jadek13
20.03.2014
Musisz usnąć plik instalacyjny ze swojego serwera. Nazywa się on install.php
Qunir
20.03.2014
Witam,
Chciałbym dowiedzieć ponieważ bardzo podoba mi się sklepik tylko bardzo boli mnie w sumie dwie rzeczy:
1. Sklepik liczy sobie zależny na ile dni chcemy wykupić VIP i głównie cena ustalona jest na zasadzie np. 1 dzień = 4.92zl sms czyli za 30dni wychodzi duży koszt. Mnie interesuje żeby ustawić za 30 dni 4.92zl a np za 60dni 9.84zl i tak dalej. Jeśli jest taka możliwość prosiłbym po nakierowanie jak to zrobić.
2. Widziałem na której stronie ktoś dodał płatności do homepay z które osobiście korzystam lecz po wgraniu znajduje owszem homepay ale przy doładowaniu w profilu nadal jest API do zabijaki. Chciałbym się dowiedzieć kiedy wejdzie dodatek z homepay dobrze działający?
DeatHRuN123
21.03.2014
ja tak wogóle nie instalowalem go! bo sie nie4 fda bo jest to:
i nwm juak a jak usunalem to jest bialy ekran POMOCY!
Qunir
21.03.2014
ja tak w ogóle nie instalowalem go! bo sie nie4 fda bo jest to:
i nwm juak a jak usunalem to jest bialy ekran POMOCY!
Musisz otworzyć plik install.php czyli http://adres.pl/install.php - zależności gdzie masz wgrany sklepik
DeatHRuN123
21.03.2014
otworzylem i jest bialy ekran i nic tam nie ma;c
edit:
Juz dziala;-)
dzięki za pomoc
Użytkownik Frytek0129 edytował ten post 21.03.2014 08:25
Qunir
21.03.2014
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie działają "Kody Premium" i w jaki sposób je utworzyć. Czy to trzeba edytować jakiś plik czy jakoś w panelu administracyjnym można je ustalić.
Jak wchodzę w "panelu administracyjnym" w "Kody premium" wyświetla mi się: Nie masz uprawnień do przeglądania tej sekcji
smieszny
24.03.2014
- Kody premium
- Nie masz uprawnień do przeglądania tej sekcji
Użytkownik smieszny edytował ten post 24.03.2014 10:00
Cytrynowy
24.03.2014
Czytaj mój post wyżej. Qunir pisał to samo, przeglądaj temat zanim coś napiszesz.
Qunir
28.03.2014
Cytryna pomogło dziękuje.
Mam jeszcze jedno pytani chciałbym się pozbyć informacji:Stan konta wszystkich użytkowników 0 PLN
Ponieważ moim zdaniem jest niepotrzebna a w ustawienia jest możliwość ale w tedy wszystkie informacje na temat ilość użytkowników, group, newsów też się kasuje a ja chciałbym tylko tą jedną rzecz skasować informacje o "stanie wszystkich użytkowników 0PLN"
Qunir
28.03.2014
gdzieś wcześniej chyba było to opisane "kartkuj" temat.
Szukając znalazłem myślałem że tego nie ma. Dziękuje za informacje
M.a.t.e.u.s.z
30.03.2014
witam mam pytanie dlaczego po zainstalowaniu sklepu na forum pojawia mi się że jest brak połączenia z serwerem
KapitanDupa
30.03.2014
Co trzeba podmienić w pliku install.php ? Bo nie ma tam chyba jakoś szczególnie wyróżnionych rzeczy do zmiany..