←  Gotowe funkcje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Inny
Sklep Automatyczny Counter-Strike

• +
  • -
Doktor's Photo Doktor 01.02.2014

CO ??

• +
  • -
skibos's Photo skibos 02.02.2014

Czy sklep współpracuje z users.ini czy tylko i wyłącznie z amxbans bo zależy mi na tym żeby dodawało wpisy do users.ini

• +
  • -
White's Photo White 02.02.2014

Jak na razie tylko z amxbans.

• +
  • -
Doktor's Photo Doktor 02.02.2014

Tylko z Amx Bans na razie

• +
  • -
Ventri's Photo Ventri 02.02.2014

Up..

Post bez sensu ...

Chciał bym zgłosić błąd (nw czy jest tylko u mnie) ale API CSSetti nie działa.

• +
  • -
Can_T ForGet's Photo Can_T ForGet 02.02.2014

Witam.
Kiedy oficjalnie powstanie PEŁNA wersja sklepu 1.4.0? Nie chcę demówek. Chciałbym znać termin normalnego sklepu :)

• +
  • -
Zabijaka Gryps's Photo Zabijaka Gryps 02.02.2014

Witam.
Kiedy oficjalnie powstanie PEŁNA wersja sklepu 1.4.0? Nie chcę demówek. Chciałbym znać termin normalnego sklepu :)

To nie jest żadne demo, normalna pełna wersja 1.4.0 jest, tylko że wrzucona przez byczusia (gdyż ghost jest zajęty czymś innym) i tylko nie podpieta do pierwszego posta.

Avamers's Photo Avamers 06.02.2014

Sklep jest zaje*** ale przydaly by sie jakies aktualizacje ;/

• +
  • -
Doktor's Photo Doktor 06.02.2014

Trzeba pomniejszac jak zrobic aby nie trzeba bylo tak robic

• +
  • -
pedro96's Photo pedro96 06.02.2014

Siema czy jest ktoś kto by edytował sklep dla sieci serwerów i czy profitsms jest mozliwy?

• +
  • -
FuckIt's Photo FuckIt 06.02.2014

Mam taki problem a mianowicie nie mogę się zalogować do sklepu bo nie mam plików folderów  member/login    oraz service skąd je wziąć? Jak co to piszcie proszę na GG 42910622

• +
  • -
Cytrynowy's Photo Cytrynowy 06.02.2014

Mam taki problem a mianowicie nie mogę się zalogować do sklepu bo nie mam plików folderów  member/login    oraz service skąd je wziąć? Jak co to piszcie proszę na GG 42910622

Nie tutaj leży problem, a w pliku .htaccess. Ustaw poprawnie RewriteBase

Jeśli masz sklep w głównym katalogu to ma być:

RewriteBase /

Jeśli masz sklep w jakimś katalogu, np /sklep/ to ma być:

RewriteBase /sklep/

• +
  • -
FuckIt's Photo FuckIt 06.02.2014

No dzięki działa ale teraz mam drugi problem nie mogę po wpisaniu loginu i hasła kliknąć  Zaloguj

Są takie błędy też:

Błąd 404

Przykro nam lecz zawartość którą próbujesz wyświetlić nie istnieje w naszym serwisie. - /Sklep/login
Błąd 404
Przykro nam lecz zawartość którą próbujesz wyświetlić nie istnieje w naszym serwisie. - /Sklep/register

Edited by FuckIt, 06.02.2014 20:54.

• +
  • -
skibos's Photo skibos 07.02.2014

Ja prosiłbym o aktualizację, żeby automat dodawał do users.ini.

• +
  • -
Cytrynowy's Photo Cytrynowy 07.02.2014

No dzięki działa ale teraz mam drugi problem nie mogę po wpisaniu loginu i hasła kliknąć  Zaloguj

Są takie błędy też:

Błąd 404

Przykro nam lecz zawartość którą próbujesz wyświetlić nie istnieje w naszym serwisie. - /Sklep/login
Błąd 404
Przykro nam lecz zawartość którą próbujesz wyświetlić nie istnieje w naszym serwisie. - /Sklep/register

Wygląda dalej na złe ustawienie w pliku .htaccess. Wielkość liter ma znaczenie, katalog (folder) Sklep na pewno masz z dużej litery na ftp?

Ja prosiłbym o aktualizację, żeby automat dodawał do users.ini.

Chyba sobie trochę poczekasz, to przebudowa całego sklepu, a nie aktualizacja :D W sumie to dziwne ze ktoś jeszcze korzysta z users.ini, gdy chyba wszędzie jest amxbans.

Edited by Cytrynowy, 07.02.2014 18:58.

• +
  • -
FuckIt's Photo FuckIt 07.02.2014

Cytrynowy tak na pewno z wilkiej litery. Weź jak możesz napisz mi na GG 42910622  chyba że znasz rozwiązanie to bardzo proszę.

• +
  • -
Cytrynowy's Photo Cytrynowy 08.02.2014

Szczerze to już sam nie wiem gdzie masz błąd. Skoro pliki masz w folderze Sklep (z dużej litery) to wszystko wygląda na dobrze skonfigurowane. Może sklep masz na subdomenie? Wtedy żadne zmiany w .htaccess nie były potrzebne. Edytuj jeszcze plik config.php i sprawdź czy dobrze masz ustawione zmienną $config['core']['url']

• +
  • -
FuckIt's Photo FuckIt 08.02.2014

A jak powinien wyglądać config?

• +
  • -
FuckIt's Photo FuckIt 08.02.2014

A jak dodać do sklepu serwer ? Oraz usługe bo coś niechce dodać.

• +
  • -
Sloenthran's Photo Sloenthran 10.02.2014

Poprawione API Zabijaki

Attached Files