Sklep Automatyczny Counter-Strike
skibos
02.02.2014
Czy sklep współpracuje z users.ini czy tylko i wyłącznie z amxbans bo zależy mi na tym żeby dodawało wpisy do users.ini
Ventri
02.02.2014
Up..
Post bez sensu ...
Chciał bym zgłosić błąd (nw czy jest tylko u mnie) ale API CSSetti nie działa.
Can_T ForGet
02.02.2014
Kiedy oficjalnie powstanie PEŁNA wersja sklepu 1.4.0? Nie chcę demówek. Chciałbym znać termin normalnego sklepu

Zabijaka Gryps
02.02.2014
To nie jest żadne demo, normalna pełna wersja 1.4.0 jest, tylko że wrzucona przez byczusia (gdyż ghost jest zajęty czymś innym) i tylko nie podpieta do pierwszego posta.Witam.
Kiedy oficjalnie powstanie PEŁNA wersja sklepu 1.4.0? Nie chcę demówek. Chciałbym znać termin normalnego sklepu
pedro96
06.02.2014
Siema czy jest ktoś kto by edytował sklep dla sieci serwerów i czy profitsms jest mozliwy?
FuckIt
06.02.2014
Mam taki problem a mianowicie nie mogę się zalogować do sklepu bo nie mam plików folderów member/login oraz service skąd je wziąć? Jak co to piszcie proszę na GG 42910622
Cytrynowy
06.02.2014
Mam taki problem a mianowicie nie mogę się zalogować do sklepu bo nie mam plików folderów member/login oraz service skąd je wziąć? Jak co to piszcie proszę na GG 42910622
Nie tutaj leży problem, a w pliku .htaccess. Ustaw poprawnie RewriteBase
Jeśli masz sklep w głównym katalogu to ma być:
RewriteBase /
Jeśli masz sklep w jakimś katalogu, np /sklep/ to ma być:
RewriteBase /sklep/
FuckIt
06.02.2014
No dzięki działa ale teraz mam drugi problem nie mogę po wpisaniu loginu i hasła kliknąć Zaloguj
Są takie błędy też:
Błąd 404
Edited by FuckIt, 06.02.2014 20:54.
Cytrynowy
07.02.2014
No dzięki działa ale teraz mam drugi problem nie mogę po wpisaniu loginu i hasła kliknąć Zaloguj
Są takie błędy też:
Błąd 404
Przykro nam lecz zawartość którą próbujesz wyświetlić nie istnieje w naszym serwisie. - /Sklep/loginBłąd 404Przykro nam lecz zawartość którą próbujesz wyświetlić nie istnieje w naszym serwisie. - /Sklep/register
Wygląda dalej na złe ustawienie w pliku .htaccess. Wielkość liter ma znaczenie, katalog (folder) Sklep na pewno masz z dużej litery na ftp?
Ja prosiłbym o aktualizację, żeby automat dodawał do users.ini.
Chyba sobie trochę poczekasz, to przebudowa całego sklepu, a nie aktualizacja W sumie to dziwne ze ktoś jeszcze korzysta z users.ini, gdy chyba wszędzie jest amxbans.
Edited by Cytrynowy, 07.02.2014 18:58.
FuckIt
07.02.2014
Cytrynowy tak na pewno z wilkiej litery. Weź jak możesz napisz mi na GG 42910622 chyba że znasz rozwiązanie to bardzo proszę.
Cytrynowy
08.02.2014
Szczerze to już sam nie wiem gdzie masz błąd. Skoro pliki masz w folderze Sklep (z dużej litery) to wszystko wygląda na dobrze skonfigurowane. Może sklep masz na subdomenie? Wtedy żadne zmiany w .htaccess nie były potrzebne. Edytuj jeszcze plik config.php i sprawdź czy dobrze masz ustawione zmienną $config['core']['url']