Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

Crashe serwera [AMXBans] Received DB Info Tuple from amxbans_core: 1 | amxbans

gmamxbans

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bogusz

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Wrk
Offline

Napisano 17.08.2013 01:17

Mam problem, ino z amxbansem serwer nie chce się odpalić jak odpalę amxbansa, przy wyłączonym amxbansie serwer działa normalnie... 

 

Wersja amxmodx 1.8.2

dproto Version 0.9.87

error_logów nie ma 

w logach mam tylko to: "[amxbans_main.amxx] [AMXBans] Received DB Info Tuple from amxbans_core: 1 | amx"

amxbans.cfg http://wklej.org/id/1109806/

plugins http://wklej.org/id/1109803/

moduly http://wklej.org/id/1109804/

sql http://wklej.org/id/1109805/  w host było ip do str i teraz zmieniłem na to, też nie działa 

kawałek logu z konsolihttp://wklej.org/id/1109808/

 

Na innych serwerach działa normalnie, na tym już nie. 

 

Tak jak mówiłem amxbans wyłączony = serwer włączony, amxbans włączony = serwer wyłączony, dodam, że dziś rano i wczoraj działało normalnie, dopiero popołudniu przestało działać @,@ 


  • +
  • -
  • 0

#2 .K3K

    Ja tu tylko sprzątam :s

  • Zbanowany

Reputacja: 46
Pomocny

  • Postów:263
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 17.08.2013 06:35

problemy z bazą danych masz, zrób sobie amxbans'a na stronie mybans.eu jest polski instalator moje wszystkie serwy są pod piętę pod te strone jest darmowa i wygodna w obsłudze. Spróbuj tym sposobem i napisz czy pomógł ps. jak będziesz pobierał amxbans z tej strony pobierz 1.5.1 nie 1.6


b_350_20_18CE03_051005_FFFFFF_111111.png

#3 Bogusz

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Wrk
Offline

Napisano 17.08.2013 08:56

Mam bansa od maja na xaa, nigdy problemów nie było tylko teraz na innych moich serwerach dziala normalnie
  • +
  • -
  • 0

#4 freetu

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:504
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 17.08.2013 20:03

w pliku amxbans.cfg uzupełnij linijkę:

amxbans_server_address ""

2) Sprawdź czy masz dodany dostęp do bazy danych: http://amxx.pl/topic...mysql-tutorial/

3) najważniejsze. Jeśli korzystasz z amxmodx 1.8.2, to musisz plugin ponownie skompilować z bibliotekami spod tej wersji amxxa.

 

Ewentualnie sprawdź czy wygenerował CI się plik debug.log w głównym katalogu serwera ftp.

Możesz także do lini startowej dopisać

 

-condebug

i wtedy spróbować odpalić serwer. Logi z konsoli zapiszą się do pliku "conconsole.log" w folderze cstrike.


  • +
  • -
  • 0

#5 Bogusz

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Wrk
Offline

Napisano 17.08.2013 23:58


3) najważniejsze. Jeśli korzystasz z amxmodx 1.8.2, to musisz plugin ponownie skompilować z bibliotekami spod tej wersji amxxa.
 Nie rozumiem :D

 

Zreinstalowałem serwer znowu plugin csdm i bf2 i nadal nie chce się włączyć, ponownie 0 :/ 


  • +
  • -
  • 0

#6 freetu

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:504
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 18.08.2013 02:42

obczaj to:

http://amxx.pl/topic...ilacja-lokalna/

 

Jeśli posiadasz amxx 1.8.2, to musisz pobrać jakąś pełną paczkę i wkleić wszystkie *inl, *inc do folderu scripting, następnie wklejasz pliki *sma od amxbans do głównego folderu, odpalasz compile.exe (według poradnika) i masz pluginy ponownie skompilowane pod amxa 1.8.2


  • +
  • -
  • 1

#7 Bogusz

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Wrk
Offline

Napisano 18.08.2013 13:47

Dziękuje bardzo, serwer się odpalił, proszę nie zamykajcie jeszcze tego tematu, w razie czego jakby znowu nie działał. 


  • +
  • -
  • 0

#8 Bogusz

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Wrk
Offline

Napisano 18.08.2013 14:23

Edytować nie można dlatego pisze jeszcze raz, głupota mnie przerosła i nie włączyłem wtedy pluginów od amxbansa dlatego serwer się odpalił, po włączeniu i zmienieniu mapy znowu umarł. 


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych