Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

RoundSound nie działa :(RoundSound nie otwarza muzyk

roundsound

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 mati75343

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.05.2013 09:13

Nie działa mi RoundSound dalem cvary dodalem do plugins-codmod i dodalem do roundsound.ini muzyki
 
 
jeśli ktoś pomorze to daje załoczniki w temacie żebyście mi pomogli
 
 
LOGI Z KONSOLI

couldn't exec listip.cfgcouldn't exec banned.cfg
Server logging data to file logs\L0531002.log
map change failed: 'aim_map_deagle' not found on server.
couldn't exec _bany/blacklisted.cfg
[AMXBans] SQL error: can't connect: 'Can't connect to MySQL server on 'cs-obsesja.xaa.pl' (10060)'
Menu item 17 added to Menus Front-End: "Plugin Cvars" from plugin "pluginmenu.amxx"
Menu item 18 added to Menus Front-End: "Plugin Commands" from plugin "pluginmenu.amxx"
Could not establish connection to Steam servers.
"cod_savetype" is "1"
Menu item 19 added to Menus Front-End: "ML_NOTFOUND: ADMMENU_FLAGGING" from plugin "AMXBans Main"
Menu item 20 added to Menus Front-End: "ML_NOTFOUND: ADMMENU_DISCONNECTED" from plugin "AMXBans Main"
Menu item 21 added to Menus Front-End: "ML_NOTFOUND: ADMMENU_HISTORY" from plugin "AMXBans Main"
Menu item 22 added to Menus Front-End: "AMXBans: Screens" from plugin "AMXBans: Screens"
No masters loaded
Using default master
L 05/31/2013 - 10:00:58: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TCONNECTION_FAILED
L 05/31/2013 - 10:00:58: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_ERROR
L 05/31/2013 - 10:00:58: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_MSG
L 05/31/2013 - 10:00:58: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_STATEMENT
SteamStartValidatingUserIDTicket:  No Valve Auth servers defined
L 05/31/2013 - 10:01:19: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TCONNECTION_FAILED
L 05/31/2013 - 10:01:19: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_ERROR
L 05/31/2013 - 10:01:19: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_MSG
L 05/31/2013 - 10:01:19: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_STATEMENT
[AMXBans] ML_NOTFOUND: NO_REASONS
[AMXBans] ML_NOTFOUND: SQL_LOADED_STATIC_REASONS
L 05/31/2013 - 10:01:19: [amxbans_main.amxx] [AMXBans] ML_NOTFOUND: SQL_LOADED_STATIC_REASONS
L 05/31/2013 - 10:01:19: Invalid CVAR pointer
L 05/31/2013 - 10:01:19: [AMXX] Run time error 10 (plugin "show_ip.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 05/31/2013 - 10:01:19: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 05/31/2013 - 10:01:40: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TCONNECTION_FAILED
L 05/31/2013 - 10:01:40: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_ERROR
L 05/31/2013 - 10:01:40: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_MSG
L 05/31/2013 - 10:01:40: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_STATEMENT
L 05/31/2013 - 10:02:19: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TCONNECTION_FAILED
L 05/31/2013 - 10:02:19: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_ERROR
L 05/31/2013 - 10:02:19: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_MSG
L 05/31/2013 - 10:02:19: [amxbans_main.amxx] ML_NOTFOUND: TQUERY_STATEMENT
Dropped EliteKomandos from server
Reason:  Timed out

Załączone pliki

  • Załączony plik  pliki.rar   5,89 KB  15 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#2 Carbon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:170
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 31.05.2013 09:21

Z tych logów widać tylko errory amxbansa oraz błąd połączenia z bazą danych. Jakim pluginem dodałeś rs'y na serwer?


  • +
  • -
  • 0

Jeżeli Ci pomogłem, nie wahaj się i naciśnij  repup.jpg

 

 

Nie kłóć się z debilem.

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.


#3 M4RV1N

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:344
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.05.2013 09:39

Czemu dodałeś cvary lub coś z Round sound do plugin-codmod.ini ?


Nie działa mi RoundSound dalem cvary dodalem do plugins-codmod i dodalem do roundsound.ini muzyki

A muzkę w ogóle dodałeś na serwer ? cstrike/sound/misc ?

 

L 05/28/2013 - 10:52:07: [AMXX] Run time error 10 (plugin "show_ip.amxx") (native "get_pcvar_num") - debug not enabled!
L 05/28/2013 - 10:52:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Dodaj "debug" po nazwie pluginu show_ip.amxx.

 

Mogę Ci z tym pomóc za darmo pisz do mnie na PW jak chcesz ...

 


Użytkownik MarViner edytował ten post 31.05.2013 09:42

  • +
  • -
  • 1

#4 mati75343

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.05.2013 12:02

Jak by ktoś chciał mi pomóc to z pliki.rar edytować żeby mi działało proszę kto mi pomorze +++


  • +
  • -
  • 0

#5 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 31.05.2013 14:48

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

AMX Mod XProblemy z pluginami
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#6 M4RV1N

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:344
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.05.2013 22:03

Posłuchaj, nie wiem czy dodałeś te dźwięki do dobrego folderu i odpowiednio je nazwałeś. Dodatkowo napisałeś że dodałeś "muzyki" do roudsound.ini, tam się dodaje nazwy dzięków razem ze ścieżkami do nich.

Napisz tu gdzie je dodałeś (podaj dokładne ścieżki utworów - domyślnie to cstrike/sound/misc) jak się nazywają te dźwięki.


Użytkownik MarViner edytował ten post 31.05.2013 22:04

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: roundsound

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych