Poszukaj
Nie rozumiem. Przecież to wszystko jest w VIP'ie. Spawny oryginalne są na mape i to ten plugin ma spawnować.
Przepraszam najmocniej, mój błąd, ewidentnie, zapomniałem, że jest tam dodatek na zmartwychwstanie.
Błąd poprawiłem, powinno już działać prawidłowo, wydałem tym samym update do v. 12.2.0.2, poprawiając pozostałe błędy.
Wraz z aktualizacją, poprawiłem błąd, który sprawiał, że doświadczenie Diablo by Dark było dodawane nie tylko vipom, ale wszystkim.
Bonus prędkości z menu vipa od teraz jest przyznawany jest natychmiastowo, a jeśli dostępne, to użyte zostanie Ham_CS_Player_ResetMaxSpeed.
Cichobiegi i niewidzialność nie będą dłużej dodawane, jeśli nie zostały wybrane z menu, a tylko w nim istnieją, przez co dostępne będą tylko po wybraniu .
Naprawiono kolejność warunków w poszczególnych opcjach menu, przy dodaniu ceny bądź ograniczeniu opcji do teamu (czyt. zgłoszenie błędów kilka postów wyżej).
Ograniczenia dodatków spoza menu nie są dłużej brane pod uwagę przy wyborze opcji z menu vipa (naprawiono błąd z parsowaniem zbędnych danych z formularza).