Można by dodać dodatkowe statystyki ( Cod Mod )
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
VIP Generator
Napisano 13.08.2013 08:44
Napisano 13.08.2013 10:23
Co bym dodał do VIP Generator ?
- Możliwość zaznaczenia opcji Puszczania muzyki jak wchodzi VIP
Napisano 31.08.2013 09:54
Vip Generator - na samym dole jest Pomoc i niżej Oficjalny temat na forum. Pomoc działa , oficjalny temat już nie.
Napisano 21.11.2013 16:58
Vip Generator - na samym dole jest Pomoc i niżej Oficjalny temat na forum. Pomoc działa , oficjalny temat już nie.
Potwierdzam, proszę poprawić link, bo ciężko bynajmniej mi było odnaleźć temat.
Wygenerowałem takiego oto vipa:
Znalazłem w nim dwa błędy:
1) Na początku rundy mając broń, gdy wyskoczy mi okno vipa i wybiorę opcję która ma mi dać jakąś broń, to owej broni mi nie daje, natomiast pobiera opłatę w moim przypadku 100$.
Jeżeli już, to powinno wyrzucić aktualną broń, dać nową i pobrać dolary, bądź powinien pojawić się jakiś komunikat, że już mam broń i nie powinno zabierać kasy.
2) Bardziej istotny. Z niewiadomej przyczyny czasami losowy gracz dostaje vipa ( wydaje mi się że tylko do zmiany mapy ). Gość dostaje vipa mimo, że nie ma przydzielonych żadnych flag.
Screeny:
To nie jest tak, że wyświetla mu tylko vipa w tabeli wyników. Będąc na bombside widziałem że nagle dostał MP5 (która widnieje w menu vipa), więc ten vip mu działał.
Amxx na serwerze jest wgrany 1.8.1
Załączone pliki
Napisano 22.01.2014 17:39
1. Naprawienie bugu poniewaz nie dziala 1/1 z noza
2. Gdy doda sie vipowi za duzo opcji to wyskakuja crashe
3. Dodanie z boku ekranu wysuwajace menu lub jakis odnosnik i tam osobna stronka z modelami dla vipa + download w "Kliknij Tutaj" tzw. + screeny (Pomogloby)
4. Dodanie vipowi tzw. nozy do rzucania i tam odpowiedni bind na to np. bind "klawisz" "+knife". I wybor ilosci nozy
5. Dodanie wiekszej prędkosci gracza
6. Dodanie mozliwosci +x do stat w cod mod
Napisano 24.01.2014 20:16
Bardziej rozbudować motd że mozna kolory itp. dodawać bo tego mi bardzo brakuje
Napisano 28.01.2014 21:56
Nie wiem czy tutaj, ale można by zrobić w vipie sprawdzanie flagi w czasie rzeczywistym a nie przy wejsciu na serwer tzn. tak jakbym dał do silnika moda vipa. to cały czas go sprawdza, a jak wezmę z generatora to tylko przy wejsciu na serwer i tu jest problem :S
Jeśli chcesz komuś nadać VIPa w "locie", tj nie wpisując flagę w users.ini ani w amxbans, to jest na to prosty sposób. Zarejestruj w swoim pluginie forward client_authorized_vip i wykonuj go, gdy chcesz nadać komuś VIPa, podając do forwardu ID gracza. Prosto i skutecznie
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
Napisano 28.01.2014 22:00
Nie wiem czy tutaj, ale można by zrobić w vipie sprawdzanie flagi w czasie rzeczywistym a nie przy wejsciu na serwer tzn. tak jakbym dał do silnika moda vipa. to cały czas go sprawdza, a jak wezmę z generatora to tylko przy wejsciu na serwer i tu jest problem :S
Jeśli chcesz komuś nadać VIPa w "locie", tj nie wpisując flagę w users.ini ani w amxbans, to jest na to prosty sposób. Zarejestruj w swoim pluginie forward client_authorized_vip i wykonuj go, gdy chcesz nadać komuś VIPa, podając do forwardu ID gracza. Prosto i skutecznie
he?
napiszesz mi poradnik haha
Napisano 28.01.2014 22:16
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
#254 Gość_21977_*
Napisano 14.02.2014 20:14
Popularny
Walka polegająca na podmienieniu części plików starymi, co powoduje masę błędów?
Porównajcie:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hPzkqlsy1TEJ:amxx.pl/vipgenerator/%26nbs+&cd=8&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
z obecną wersją.
Do czasu, aż nie zostanie przywrócona obecna, poprawna wersja, współczuję wszystkim korzystającym z dodatku, który obecnie nadaje się tylko do śmietnika.
Nie wiem, czy to nieudolne przenoszenie plików, czy sabotaż, ale na chwilę obecną to aplikacja powinna być wyłączona.
Albo stwórzcie wersję PRO, w której dacie dostęp do prawdziwego, działającego generatora sprzed "przenosin serwera" na szwabski hosting.
Oczywiście za opłatą, np. 0.50 WPLN albo 1.23 przelew SMS
A jak się komuś coś nie podoba, to dalej degradujcie i warnujcie bez słowa wyjaśnienia.
Napisano 15.02.2014 12:19
Nie dziala generator vip
Napisano 15.02.2014 12:50
Dopiero po weekendzie znowu przysiąde przy Generatorze Vipa
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 07.03.2014 19:19
Po weekendzie spróbuje przywrócić nowszą wersje generatora czyli znikną niektóre błędy
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych