Minecraft Mod
DarkGL
14.02.2013
DarkGL
14.02.2013
mówisz o http://amxx.pl/topic...necraft-engine/ plugin który pisałem razem z diablixem tym razem mod pisze samemu i jest więcej smaczków z minecrafta niż tylko samo budowanieEdit: Było coś w podobie na forum, ale pełny szacunek za to.
d0naciak
14.02.2013
yy zgaduje że only retexture jakiegoś kwadrata + jeśli chodzi o stiva to on jest jakby to ująć...połamany 
Ale jesteś pewny dark tej modyfikacji ? Bo wg mnie tak duża ilość bytów może źle zrobić serwerowi

Ale jesteś pewny dark tej modyfikacji ? Bo wg mnie tak duża ilość bytów może źle zrobić serwerowi

Onyke
14.02.2013
DarkGL
15.02.2013
Obecnie każdy blok odzielny byt co moze doprowadzic do crashu serwera z powodu zbyt dużej ilości bytów jednak pracuje nad metoda która temu zaradzi nazwałem ją poliformizmem bytów

DarkGL
15.02.2013
Jeszcze co innego. Po za tym to o czym ty mówisz W cs nie można "rozciągać" modelu wiec jak chcesz łączyć byty bez podmian modelu które to modele musiał byś wcześniej przygotować do różnych konfiguracji łączenia ( a ja grafikiem nie jestem
)
Ostatni update wprowadził bardzo miła i przydatną opcje przydatną przy tym modzie

Ostatni update wprowadził bardzo miła i przydatną opcje przydatną przy tym modzie

Added "edicts" option to liblist.gam file, for use in mods that want more than 900 entities in their maps
Increased supported entity count in Counter-Strike 1.6 to 1800
M4n1k``
16.02.2013
Może jeszcze zrobisz cuś takiego, że gdy są boty, to to są te potworki (szlam, zombie itd.) ?
Ze gracze ONLINE do CT, a BOTY do TT. I taka walka.
A jest exp?
Ze gracze ONLINE do CT, a BOTY do TT. I taka walka.

A jest exp?

Nestea****Lemon
16.02.2013
A jaki byłby główny cel tego moda ( na czym polegałaby rozgrywka ) ?
DarkGL
16.02.2013
Dobra zabawa , pracuje nad takim modem ponieważ lubię robić coś nowego ciekawego i nieszablonowego 
Dodane

Zamierzasz dodać cykl dnia i nocy ?
Dodane