Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

Hambuger-Hill - Predator-Mod


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
79 odpowiedzi w tym temacie

#21 Len1o

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 23.06.2008 17:24

pomoze mi ktos nie wiem w ogóle o co chodzi :D

ten mod chodzi mi na serwerze postawionym na windowsie a na linuxie juz nieche

w logach mam cos takiego

[AMXX] Plugin "predator.amxx" failed to load: Module/Library "nvault" required for plugin. Check modules.ini.

a w modules.ini

fun
engine
fakemeta
;geoip
;sockets
regex
nvault
cstrike
csx

:help:
  • +
  • -
  • 0

#22 Salamon

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:199
Offline

Napisano 23.06.2008 17:57

moze nie masz tego modulu na linuxa ?
  • +
  • -
  • 0

#23 Len1o

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 23.06.2008 18:12

nvault_amxx_i386.so MAM zajmuje 112 kb
  • +
  • -
  • 0

#24 icepopo

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
Offline

Napisano 09.07.2008 17:37

zna ktos moze jakis server z tym modem?
  • +
  • -
  • 0

#25 bodzio102

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:22
Offline

Napisano 06.08.2008 08:02

proszę napiszcice tu zawartosc plugins.ini bo nie wiem jak to ma byc nic mi nie dziala i powiedzcie czy cos trzeba wpisac w tylde zeby wlaczyc
  • +
  • -
  • 0

#26 Wizard

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • GG:
  • Lokalizacja:Z Ozorkowa
Offline

Napisano 22.08.2008 22:14

ej co zrobic by te modele się nie sciągały bo wkleiłem to sma bez modeli ale one i tak się sciągają Dam pomógł!!
  • +
  • -
  • 0

#27 minus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 04.09.2008 21:39

proszę o pomoc. U mnie smiga ale mam problem z wylaczeniem moda, jezeli wylacze moda i chce przejsc do normalnej gry to po restarcie wszyscy moga byc tylko CT nie idzie przejsc do TT.
  • +
  • -
  • 0

#28 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 04.09.2008 22:03

proszę o pomoc. U mnie smiga ale mam problem z wylaczeniem moda, jezeli wylacze moda i chce przejsc do normalnej gry to po restarcie wszyscy moga byc tylko CT nie idzie przejsc do TT.

Wyłączasz przez amxmodmenu ? Wyłącz tak jak dodałeś ( tzn. zrób wszystko odwrotnie czyli usuń )

#29 minus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 05.09.2008 11:50

nie chodzi mi o odinstalowanie tylko czasowe wylaczenie i przejscie do normalnej gry a czasami jezeli gracze beda chcieli to wlacze moda i bedzie predator. Przez menu amx moge wlaczyc/wylaczyc ale przy wylaczonym modzie jest w/w problem. Serwer jest 24h a nie wszyscy chca grac z modem i chcialem zrobic tak ze jak bedzie admin to wlaczy na zyczenie graczy a potem wylaczy moda a tu problem.
  • +
  • -
  • 0

#30 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 05.09.2008 13:23

nie chodzi mi o odinstalowanie tylko czasowe wylaczenie i przejscie do normalnej gry a czasami jezeli gracze beda chcieli to wlacze moda i bedzie predator. Przez menu amx moge wlaczyc/wylaczyc ale przy wylaczonym modzie jest w/w problem. Serwer jest 24h a nie wszyscy chca grac z modem i chcialem zrobic tak ze jak bedzie admin to wlaczy na zyczenie graczy a potem wylaczy moda a tu problem.

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=477

#31 minus

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 05.09.2008 14:53

kur3k nie do konca o to mi chodzi. Tu jest problem w tym ze wylaczajac mod/plugin (w menu amx) nie mozna juz pograc normalnie jako ct i tt tylko wszyscy sa ct (restart nie pomaga) musze w pliku plugins.ini dac (;) przed moda predator zeby bylo ok.
  • +
  • -
  • 0

#32 RIDISAN

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • GG:
  • Lokalizacja:CHOJNICE!!!
Offline

Napisano 26.10.2008 18:44

cóś nie działa :?
  • +
  • -
  • 0

#33 dna1313

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 08.11.2008 17:23

Proszę o modele minimalne i maxymalne tez bo cos nie Idze a nie widzę ich tutaj
  • +
  • -
  • 0

#34 Psych0

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
Offline

Napisano 21.12.2008 15:46

Można prosić link do downloadu modeli? Ten w temacie nie działa :/
  • +
  • -
  • 0

#35 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 21.12.2008 16:05

Można prosić link do downloadu modeli? Ten w temacie nie działa :/

Działa wszystko :]

#36 FakeNick

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 52
Pomocny

  • Postów:115
  • GG:
  • Lokalizacja:Słupca
Offline

Napisano 22.12.2008 17:06

Mają rację, link do ściągnięcia modeli nie działa ;F.
  • +
  • -
  • 0

#37 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 22.12.2008 17:31

Mają rację, link do ściągnięcia modeli nie działa ;F.

Dzięki, poprawiłem :xmas:

#38 e51

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:45
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 02.01.2009 13:24

mam klopot z tym mode.
wrzuciłem go na serwer i jako tako działa. jest predator sa ludzie.ale nie działaja komendy itp, nie wiem jak to ustawic proszę pomóżcie!
  • +
  • -
  • 0

#39 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 02.01.2009 13:26

mam klopot z tym mode.
wrzuciłem go na serwer i jako tako działa. jest predator sa ludzie.ale nie działaja komendy itp, nie wiem jak to ustawic proszę pomóżcie!

Tzn. dokładnie co Ci nie działa?

#40 e51

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:45
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 02.01.2009 13:39

komendy ppfire /predatorhelp itp...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych