←  Dyskusje/Pomysły/Pytania

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Zombie Plague 4.3
Problem z Golden AK

• +
  • -
2stronny - zdjęcie 2stronny 20.01.2013

Witam

Niedawno zainstalowalem na serwer zombie Golden ak. zp_extra_goldenak.amxx wrzuciłem do plugins a zp_extra_goldenak.sma do scripting. Modele ak dałem do cstrike/models/zombieplague. Nastepnie w pliku confings/plugins wpisałem nazwe zp_extra_goldenak.amxx. Jak wchodze na serwer jest Golden Ak, ma swoją cene i jest git, ale gdy sie go kupi to jest złoty, ma złote kule, ale DMG jest takie same jak zwykłe AK m.in wali po 90/100. Mógłby mi ktoś napisać jak zwiekszyć DMG tego AK? Bo jaki jest sens kupywać tylko model ak jak nie zadaje wiecej DMG ?

Link skąd pobrałem plugin: http://amxx.pl/topic...item-golden-ak/

liczę na szybką odpowiedz. Pozdrawiam ;/
Odpowiedz

• +
  • -
jSq - zdjęcie jSq 20.01.2013

Dodaj te cvary do pliku amxx.cfg. Oczywiście zmień ich wartość na jakie chcesz.

zp_goldenak_dmg_multiplier <5> - Damage Multiplier for Golden Ak 47
- zp_goldenak_gold_bullets <1|0> - Golden bullets effect ?
- zp_goldenak_cost <30> - Golden Ak Cost
- zp_goldenak_custom_model <1|0> - Golden ak Custom Model

Użytkownik Makarov edytował ten post 20.01.2013 16:33
Odpowiedz

• +
  • -
2stronny - zdjęcie 2stronny 20.01.2013

Dzięki działa :o. A i jescze coś. Sciągnałem plugin ktory daje vipa na zm. Zainstalowałem i w sklepie jest taki golden deagle. I tak samo zadaje jak zwykły deagle DMG, tylko jest zloty i kule sa złote. Przepisałem te cvary ktore sa w pliku .sma do amxx.cfg i nic sie nie zmieniło ;/.

Plugin: <CIACH!>

Z góry naprawdę dzięki za odpowiedz.

Dzięki działa :o. A i jescze coś. Sciągnałem plugin ktory daje vipa na zm. Zainstalowałem i w sklepie jest taki golden deagle. I tak samo zadaje jak zwykły deagle DMG, tylko jest zloty i kule sa złote. Przepisałem te cvary ktore sa w pliku .sma do amxx.cfg i nic sie nie zmieniło ;/.

Plugin: <CIACH!>

Z góry naprawdę dzięki za odpowiedz.

Użytkownik Benio101 edytował ten post 02.10.2013 18:10
-link
Odpowiedz